Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

''Rangers'' atalgo aizsargu Šeju ar 31,5 miljoniem sešos gados

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

''Rangers'' atalgo aizsargu Šeju ar 31,5 miljoniem sešos gados
Breidijs Šejs un Henriks Lundkvists
Foto: AP/Scanpix

Ņujorkas ''Rangers'' komandai izdevies vienoties ar vienu no komandas aizsardzības balstiem Breidiju Šeju un noslēgt jaunu līgumu uz sešām sezonām.

24 gadus vecais Breidijs Šejs turpmāko sešu sezonu laikā jaunā līguma ietvaros saņems 31,5 miljonus dolāru. Augumā raženo aizsargu ''Rangers'' 2012. gada draftā izvēlējās ar 28. numuru, un visu savu līdzšinējo NHL karjeru amerikānis aizvadījis tieši Ņujorkā.

Pēc aizvadītās sezonas, kad ''Rangers'' palika ārpus izslēgšanas turnīra kārtas, Šejam beidzās debitanta līgums ar komandu, bet par jaunās vienošanās detaļām abām pusēm vienošanās negāja gludi. Tiesa, trīs dienas pirms lietas izskatīšanas arbitrāžas tiesā aizsargam izdevies vienoties ar klubu, un turpmāko sešu sezonu laikā Šejs saņems 31,5 miljonus dolāru.

NHL aizsargs debitēja 2014./15. gada sezonā, ''Rangers'' kreklā aizvadot vien septiņas spēles, bet pēdējos divos gados Šeja loma komandā būtiski pieauga un amerikānis kļuva par komandas aizsardzības balstu, vēl jo vairāk pēc bijušā komandas kapteiņa Raiena Makdonas aizmainīšanas uz ''Lightning''.

Aizvadītajā sezonā Šejs neizlaida nevienu regulārās sezonas spēli, 82 mačos sakrājot 25 (4+21) punktus. Aizsargs divreiz spēlējis arī pasaules čempionātā ASV izlases sastāvā.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/rangers-ink-d-sk...

  -3 [+] [-]

, 2018-07-28 22:35, pirms 6 gadiem
Kārtējais pārmaksātais malkas cirtējs!

  +2 [+] [-]

, 2018-07-28 23:27, pirms 6 gadiem
pernambucano rakstīja: Kārtējais pārmaksātais malkas cirtējs!
Pie katra NHL raksta malsi sūdu?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja