Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Čempione "Capitals" pagarina līgumu ar pirmās maiņas uzbrucēju Vilsonu

Čempione "Capitals" pagarina līgumu ar pirmās maiņas uzbrucēju Vilsonu
Toms Vilsons
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas čempione Vašingtonas "Capitals" pagarinājusi līgumu ar uzbrucēju Tomu Vilsonu, kurš lielāko daļu pagājušās sezonas pavadīja pirmajā maiņā. Viņš nākamo sešu sezonu laikā saņems 31 miljonu dolāru.

"Toms ir nenovērtējama mūsu komandas daļa, un esam ļoti priecīgi, ka viņš šajā karjeras posmā piekritis parakstīt ilgtermiņa līgumu," paziņojumā citēts Vašingtonas "Capitals" ģenerālmenedžeris Braiens Maklelans. "Toms ir unikāls spēlētājs, jo viņš laukumā ir fizisks, rāda piemēru citiem un palīdz komandai ikvienā iespējamajā veidā. 24 gadu vecumā viņš tikai tagad sasniegs labākos gadus, un ticam, ka viņš turpinās izcelties un progresēt."

Pagājušajā sezonā Vilsons laukumā devās 78 regulārā čempionāta mačos, izceļoties ar 14 vārtiem un 21 rezultatīvu piespēli, un abos rādītājos tas bija labākais rezultāts karjerā. Ceļā pretī Stenlija kausam viņš komandai palīdzēja ar pieciem vārtiem un desmit piespēlēm 21 mačā. Sezonas lielāko daļu, tostarp izšķirošos mačus, Vilsons bija daļa no Vašingtonas "Capitals" pirmās maiņas līdzās kapteinim Aleksandram Ovečkinam un Jevgeņijam Kuzņecovam.

Vilsons labi pazīstams ar agresīvo spēles stilu un brīžiem netīrajiem izgājieniem. Piemēram, pagājušajā sezonā Nacionālā hokeja līga viņam piesprieda trīs diskvalifikācijas, kuru dēļ bija jāizlaiž deviņas spēles. Vienu no diskvalifikācijām viņš saņēma izslēgšanas cīņu laikā, kad ar neizdevušos spēka paņēmienu salauza Pitsburgas "Penguins" uzbrucēja Zaka Astona-Rīsa žokli. Lai gan tiesneši incidentu palaida garām, pēcāk iesaistījās līga un piešķīra trīs spēļu diskvalifikāciju.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/capitals-sign-wi...


Slēpts komentārs: pernambucano
, 2018-07-28 10:54, pirms 6 gadiem
pernambucano rakstīja: Klaunāde! Kurā līgā vēl žokļu lauzējiem maksās 30 miljonus?
Pēc neizdevušā spēka paņēmiena...
Vilsons visu sezonu gàjà kà monstrs uz spèka spèli, ne pa velti viñu iesauca par lokomatìvi, izlìmèja jebkuru.
, 2018-07-28 11:51, pirms 6 gadiem
Уже на утро вы бросите курить, если сделаете одну простою хитрость - https://bit.ly/2uNRkTC И не важен Ваш стаж курения, эффект 100%! Вас будет тошнить только от мысли о сигаретах! Не доводите до проблем с легкими, сердцем и потенцией, завязывайте прямо сейчас!
, 2018-07-28 13:03, pirms 6 gadiem
Sastāvs būs tāds pats, lai var paņemt vēl vienu kausu.
, 2018-07-28 13:12, pirms 6 gadiem
badža rakstīja: Pēc neizdevušā spēka paņēmiena...
Vilsons visu sezonu gàjà kà monstrs uz spèka spèli, ne pa velti viñu iesauca par lokomatìvi, izlìmèja jebkuru.
Jā,Ivanāns arī izlīmēja visus,kamēr pats dabūja smadzeņu satricinājumu smagā formā.Vecumdienās nez vai putras karoti varēs noturēt! Tāds nu ir NHL kaušļu liktenis.Vilsonu gaida tas pats
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-07-28 14:21, pirms 6 gadiem
lPS rakstīja: Es tev, krievu mēsls, viņu par velti varu salauzt!!!!! Kad un kur??????????????
Skaties, nesalauz savu ādas ļerpatiņu atejā onanēdams!
, 2018-07-28 14:59, pirms 6 gadiem
pernambucano rakstīja: Klaunāde! Kurā līgā vēl žokļu lauzējiem maksās 30 miljonus?
Klaunādē khl diez gan ilgi pastāvēja klubs, kas regulāri visus klapēja.
Vai jau piemirsies?
, 2018-07-28 20:21, pirms 6 gadiem
erudīts007 rakstīja: Jā,Ivanāns arī izlīmēja visus,kamēr pats dabūja smadzeņu satricinājumu smagā formā.Vecumdienās nez vai putras karoti varēs noturēt! Tāds nu ir NHL kaušļu liktenis.Vilsonu gaida tas pats
Atśķirìba ka wilsons ir 1màs maiņas vecis kopà ar ovi un kuzņecovu. Viñam nav pienàkums kauties un izrubīt vnk tàds ir vìña spèles stils!
Marks Andrē Flerī. Foto: NHL

Flerī pagarina līgumu ar Minesotu un paziņo: nākamā sezona būs pēdējā

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Minesotas "Wild" uz vienu sezonu pagarinājis līgumu ar 39 gadus veco vārtsargu Marku Andrē Flerī, kurš pēc kontrakta iztecēšanas liks punktu karjerai.
Martēns Senluī. Foto: NHL

Stenlija kausa izcīņā neiekļuvusī "Canadiens" pagarina līgumu ar Senluī

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Monreālas "Canadiens" pēc regulārās sezonas noslēguma paziņojis par līguma pagarināšanu ar galveno treneri Martēnu Senluī. Jaunā vienošanās paredz sadarbību uz nākamajā trīs sezonām.
Vašingtonas "Capitals" hokejisti pēc izšķirošas uzvaras Filadelfijā. Foto: Matt Slocum/AP/Scanpix
14

"Capitals" izmanto Tortorellas pēdējo salmiņu, sarūgtina izglābušos Detroitu un tiek play-off

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa turnīra pēdējā vagonā šosezon ielēca Vašingtonas "Capitals", kura izbraukumā ar 2:1 pieveica Filadelfijas "Flyers", neklātienes sacīkstē tikai papildrādītāja dēļ noturoties priekšā Detroitas "Red Wings".