Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Raimonds Gekišs

NHL uzliek sodu Vankūveras "Canucks"

NHL uzliek sodu Vankūveras "Canucks"
Vankūveras "Canucks" ģenerālmenedžeris Džims Benings.
Foto: Jason Payne/PNG

NHL sodījusi Vankūveras Canucks organizāciju ar 50 000 dolāru sodu par līgas nolikuma 15. punkta pārkāpumu, kas attiecas uz potenciālā piedāvājuma izteikšanu spēlētājiem, kuriem spēkā kontrakts ar kādu citu komandu.

Canucks ģenerālmenedžeris Džims Benings pārkāpa NHL nolikuma punktu, kurš attiecas uz publiskiem komentāriem par komandu interesējošiem spēlētājiem, kuriem ir līgums ar kādu citu NHL komandu”, sacīja NHL komisāra vietnieks, Bils Deilijs.

“Runāju ar Džimu (Beningu) un pieņēmu viņa izklāstu, ka viņam nebija nodoma jebkādi kaitēt ar saviem komentāriem, kā arī – Benings turpmāk šāda veida jautājumus risinās bez mediju iesaistes,” savā paziņojumā turpināja Deilijs.

Benings otrdien intervijā Vankūveras radio atklāja, ka viņš grasās sazināties ar Stīvena Stemkosa aģentu par topošā brīvā aģenta interesi spēlēt Vankūverā.

NHL noteikumi aizliedz komandām paust savas intereses par spēlētājiem, kuriem spēkā kontrakts ar kādu citu komandu. Vienīgais izņēmums ir iespēju logā, kas atvērās sestdien, ļaujot komandām uzsākt sarunas ar spēlētājiem, kuri ir brīvā aģenta statusā. Tomēr komandas nedrīkst parakstīt ar šiem spēlētājiem līgumus līdz 1. jūlijam.

Benings arīdzan iepriekš pieminētajā intervijā izteicās, ka Canucks sazinājusies ar Monreālas Canadiens par vadošā aizsarga – Pernela Karla Subana iespējamo pārcelšanos uz Vankūveru. Lai gan Subanam ir spēkā līgums ar Monreālu līdz pat 2021–22 sezonai.

Izmantotie resursi:
NHL


, 2016-06-29 14:06, pirms 8 gadiem
Malači.
Neitans Makinons. Foto: USA Today Sports/Scanpix
1

Makinonam divas piespēles un ''Avalanche'' rekords sakāvē pār ''Oilers''

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Neitans Makinons atdeva divas rezultatīvas piespēles un uzstādīja jaunu ''Avalanche'' franšīzes rekordu, Kolorādo klubam sakaujot Edmontonas ''Oilers''.
Teodors Bļugers. Foto: AP/Scanpix
6

Bļugers pie karjeras rekorda netiek, ''Canucks'' zaudē viesos pret ''Jets''

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Teodora Bļugera pārstāvētā Vankūveras ''Canucks'' regulāro sezonu noslēdza ar zaudējumu viesos pret Vinipegas ''Jets'' – 2:4.
Breidijs Tkačaks. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
2

"Senators" kapteinis pārstāvēs Latvijas pretinieci ASV pasaules čempionātā

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Otavas "Senators" kapteinis Breidijs Tkačaks apstiprinājis, ka pārstāvēs Amerikas Savienotās Valstis pasaules čempionātā, kas sāksies 10. maijā Čehijā.