Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Blackhawks" atlaiž prezidentu, kurš palīdzēja komandai izcīnīt trīs Stenlija kausus

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Blackhawks" atlaiž prezidentu, kurš palīdzēja komandai izcīnīt trīs Stenlija kausus
Džons Makdona. Foto: Zuma Press/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Čikāgas "Blackhawks" pirmdien paziņoja par prezidenta Džona Makdonas atlaišanu, kaut mēnesi iepriekš vienības īpašnieks Rokijs Vircs sacīja, ka neplāno veikt izmaiņas kluba vadībā un ka amati ir drošībā.

Pirms pievienošanās Čikāgas "Blackhawks" Džons Makdona pavadīja 24 gadus beisbola klubā Čikāgas "Cubs", arī tur viņš bija prezidents. Pēc Makdonas pievienošanās "Blackhawks" piedzīvoja strauju augšupeju, 2010., 2013. un 2015. gadā izcīnot Stenlija kausu, kaut pirms tam komandai nebija izdevies triumfēt kopš 1961. gada.

Pirms Makdonas pievienošanās "Blackhawks" spēļu apmeklējums bija viens no sliktākajiem NHL, bet šobrīd komanda ir izpārdevusi 531 mājas spēli pēc kārtas, un tas ir NHL rekords. Viņš parūpējās, lai par "Blackhawks" vēstniekiem kļūtu Slavas zāles iemītnieki Tonijs Espozito, Bobijs Hals un Stens Mikita, kuriem pēc karjeras beigām vairs nebija saistības ar klubu.

"Blackhawks" īpašnieks Rokijs Vircs paziņojumā pauda, ka sezonas apturēšana devusi iespēju pārdomāt kluba nākotnes vīziju un nospraust jaunus virzienus. "Pirms 13 gadiem izvēlējos Džonu, jo viņam piemita līdera īpašības, spēja izvēlēties īsto virzienu un nākotnes vīzija. Viņš to apliecināja savā amatā. Viņa pienesums redzams izcīnītajos Stenlija kausos, taču – ne tikai tur. Viņš palīdzēja mūsu organizācijai kļūt par uzvarētāju," teica Vircs. Par pagaidu prezidentu kļuvis Virca dēls Daniels.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nhl/story/_/id...

     [+] [-]

, 2020-04-28 18:36, pirms 4 gadiem
Nu ko,Bulls ar Blackhawks jaunā ēra var sākties!Būs interesanti!

     [+] [-]

, 2020-04-28 18:52, pirms 4 gadiem
Cerams būs labāk