Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Balcers: "Pašizolācijā ilgi sēžot, viss sāk niezēt. Gribas kaut ko padarīt"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Balcers: "Pašizolācijā ilgi sēžot, viss sāk niezēt. Gribas kaut ko padarīt"
Rūdolfs Balcers. Foto: Belleville Senators

NHL kluba Otavas "Senators" un Latvijas hokeja izlases uzbrucējs sarunā ar "RīgaTV24" kanālu atklāj, ka patlaban atrodas Kanādas pilsētā Belvilā. Koronavīrusa pandēmijas dēļ nupat tika izturēta 14 dienu pašizolācija pēc atgriešanās no ASV štata Kalifornijas.

"Tagad atrodos Belvilā, pie ūdens ir ļoti smuki. Tā ir maza pilsētiņa Kanādā. Te spēlē Otavas "Senators" fārmklubs AHL. Esmu bijis pašizolācijā tieši divas nedēļas, jo ar NHL klubu atgriezāmies no izbraukuma Kalifornijā. Kopš tā brīža ar draudzeni esam sēdējuši mājās - spēlējam video spēles, skatāmies filmas. Pašizolācijā mums nebija ļauts ne ar vienu tikties vai kaut kur iet. Jūtu, ka, sēžot ilgi mājās, viss jau sāk niezēt. Gribas kaut ko padarīt," atzīst Rūdolfs Balcers. "Visi zina, ka NHL mači ir atcelti uz nezināmu laiku. Mājās mēģinu patrenēties - bez svariem un bez zāles nav tik viegli. Treneri kaut ko mums sūta, lai darām. Izeju paskriet krosiņu, lai uzturētu to formu."

Latvietis dod padomus tautiešiem: "Tā kā esiet uzmanīgi, ņemiet vērā prasības, palieciet mājās, mazgājiet rokas, nekur neejiet un nelieniet pie cilvēkiem un lielos ļaužu pūļos, esiet droši un veselīgi! Cerams, tiksim šim visam pāri."

Atgādinām, ka neilgi pirms šīs NHL sezonas Otavas"Senators" latviešu uzbrucējs guva traumu. Līdz ar to tika nosūtīts uz fārmklubu Belvilas "Senators", lai atgūtu sportisko formu un spēles garšu. AHL sezonas statistika: 36 (16+20) rezultativitātes punkti 33 mačos. NHL sezonas statistika 3 (1+2) punkti 15 cīņās.

.

Izmantotie resursi:
"RīgaTV24"