Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Berijs pārspēj Ozoliņa rekordu, Pastrņākam 3+2 Bostonas uzvarā

Berijs pārspēj Ozoliņa rekordu, Pastrņākam 3+2 Bostonas uzvarā
Davids Pastrņāks. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Šonakt Nacionālajā hokeja līgā "Bruins" uzbrucējs Davids Pastrņāks guva trīs vārtus un atdeva divas piespēles, palīdzot Bostonai tikt pie panākuma pār "Rangers" ar 6:3, bet "Avalanche" ar 4:3 sakāva "Golden Knights", aizsargam Taisonam Berijam pārspējot Sanda Ozoliņa rekordu.

Bostonas „Bruins” nostiprinājās otrajā pozīcijā Atlantijas divīzijā, pārspējot Ņujorkas „Rangers” ar 6:3. Mājinieku uzbrucējs Davids Pastrņaks bija precīzs pirmā perioda sākumā, vairākumā iemetot ripu no iemetiena apļa – 1:0. Līdz pārtraukumam reindžeru uzbrucējs Mika Zibanedžads kopā ar maiņas biedriem aizskrēja pretuzbrukumā, izlauzās uz vārtu priekšu un panāca 1:1.

Otrajā trešdaļā vēl viens Bostonas čehs Davis Krejči nogādāja ripu līdz uzbrukuma zonai un piespēlēja Pastrņakam, kuram atlika trāpīt tukšajā stūrī – 2:1. Trešā perioda sākumā mājinieku pārsvaru palielināja Džeiks Debrasks, bet Pastrņaks atzīmējās ar rezultatīvo piespēli. Ņujorkas „Rangers” uzbrucējs Raiens Stroms pēc vairākiem mēģinājumiem tomēr iebakstīja ripu vārtos – 3:2, bet Pastrņaks, Beržerons un Makavojs izmantoja trīs vairākumus pēc kārtas – 6:2, līdz ar ko Zibanedžada vārti četras sekundes pirms sirēnas neko nevarēja mainīt – 6:3.

Mača laikā Pastrņaks guva trīs vārtus un atdeva divas piespēles, maču noslēdzot ar lietderību +2. „Bruins” ieņem otro vietu Atlantijas divīzijā ar 103 punktiem 77 mačos. Līdere Tampabejas „Lightning” ir neaizsniedzama, bet trešajā pozīcijā esošo „Maple Leafs” Bostona apsteidz par sešiem punktiem.

Kārtējo soli „play-off” virzienā spēra Kolorado „Avalanche”, kas pārspēja Vegasas „Golden Knights” ar 4:3. Vienus vārtus uzvarētāju labā guva Taisons Berijs, kuram tas bija 73. vārtu guvums NHL regulārajos čempionātos Kolorado formā, ar ko ir pārspēts iepriekšējais sasniegums. Kolorado / Kvebekas „Nordiques” franšīzes rekords starp aizsargiem piederēja Latvijā vienīgajam Stenlija kausa ieguvējam Sandim Ozoliņam, kuram bija 72 vārti.

Toronto „Maple Leafs” pēcspēles metienu sērijā zaudēja Filadelfijas „Flyers” ar 4:5. Rezultātu atklāja Kanādas komandas uzbrucējs Konors Brauns, kurš pēc ripas saņemšanas vārtu tuvumā ieraidīja to tukšajā stūrī – 1:0, bet Nazems Kadri ar metienu no šaurā leņķa dubultoja pārsvaru – 2:0. Otrajā trešdaļā Filadelfija iemeta trīs ripas pēc kārtas, bet trešā perioda sākumā Ostons Metjūzs izdarīja divus metienus, otrais no tiem izrādījās precīzs – 3:3.

11 minūtes līdz pamatlaika beigām Raiens Hartmans sagaidīja piespēli vārtu priekšā un ar metienu vienā pieskārienā otro reizi mačā izvirzīja savu komandu vadībā – 3:4, bet divarpus minūtes vēlāk Viljams Nīlanders pārtvēra ripu uzbrukuma zonā un izlīdzināja rezultātu – 4:4. Vienīgos vārtus pēcspēles metienu sērijā guva Šons Kuterjē. Filadelfija svinēja uzvaru ar 4:5. Atlikušajā spēlēs komandai nav tiesību kļūdīties, jo piecas spēles pirms regulārā turnīra beigām tā atpaliek no „play-off” zonas par astoņiem punktiem.

NHL spēles, 28. marts

SpēleRezultāts
Maple Leafs – Flyers4:5 PM
Rangers – Bruins3:6
Stars – Flames2:1
Golden Knights – Avalanche3:4

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

  +4 [+] [-]

, 2019-03-28 08:24, pirms 5 gadiem
Eh ieraksts tviterī daudziem lika atcerēties Sandi

  +3 [+] [-]

, 2019-03-28 09:51, pirms 5 gadiem
Labi,ka ir ieraksts no tvitera.Tur vismaz ir rakstīts,ka pārspēts aizsardzības spēlētāju rekords.Savādāk pēc raksta to nevar saprast.

  +2 [+] [-]

, 2019-03-28 10:17, pirms 5 gadiem
Pasta nodeva uguņus! Vēl tikai drusku un playoffi varēs sākties!
Eh Ozo laiki......