Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Blue Jackets" uzbrucējam Andersonam varētu veikt operāciju, vasarā plānots aizmainīt

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Blue Jackets" uzbrucējam Andersonam varētu veikt operāciju, vasarā plānots aizmainīt
Džošs Andersons. Foto: AP/Scanpix

Sagaidāms, ka Nacionālās hokeja līgas kluba Kolumbusas "Blue Jackets" uzbrucējam Džošam Andersonam, kurš decembrī iedzīvojās savainojumā, tiks veikta operācija, kuras dēļ nāksies pielikt punktu sezonai. Pastāv iespēja, ka Andersons pēdējo maču "Blue Jackets" rindās jau ir aizvadījis.

Džošs Andersons pleca savainojumā iedzīvojās decembra vidū, kad cieta kautiņā ar Otavas "Senators" aizsargu Marku Borovecki. Sākotnējā prognoze vēstīja, ka viņš laukumā atgriezīsies četru līdz sešu nedēļu laikā, tomēr Andersons joprojām nav atsācis slidot. Pastāv iespēja, ka plecs tiks operēts, un tas pieliktu punktu viņa sezonai.

Iespējams, Andersons jau ir aizvadījis savu pēdējo spēli "Blue Jackets" kreklā, vēsta TSN. Tiek norādīts, ka starp spēlētāja nometni un klubu bijušas nesaskaņas arī par to, kā ārstēt minēto pleca savainojumu. Starp pusēm valdot spriedze, un Kolumbusa ir gatava vērtēt tirgu – cik citas komandas būtu gatavas atdot, lai iegūtu 25 gadus veco spēka uzbrucēju.

Andersons vasarā kļūs par ierobežoti brīvo aģentu, bet 2021. gadā viņš jau būs neierobežoti brīvais aģents jeb varēs aiziet uz citu komandu bez atlīdzības izmaksas. Lai izvairītos no šāda scenārija, Kolumbusai būtu jānoslēdz ilgtermiņa līgums, bet komanda to nav gatava darīt. Iepriekš sarunas par jaunu līgumu bijušas visnotaļ sarežģītas.

Pagājušajā sezonā Andersons sasniedza karjeras rekordus. Dodoties laukumā visās 82 spēlēs, viņš guva 27 vārtus un sakrāja 47 punktus. Taču šī sezona nesusi vilšanos – 26 mačos tikai vieni vārti un trīs piespēles.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/lebrun-strong-po...