Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Hedmans iemet papildlaikā un atnes "Lightning" desmito uzvaru pēc kārtas

Andrejs Siliņš

Hedmans iemet papildlaikā un atnes "Lightning" desmito uzvaru pēc kārtas
Viktors Hedmans pirms vārtu guvuma. Foto: AFP / Scanpix

Pateicoties zviedru aizsarga Viktora Hedmana vārtu guvumam papildlaikā, līgas līdere Tampabejas "Lightning" naktī uz ceturtdienu Nacionālajā hokeja līgā (NHL) izcīnīja desmito panākumu pēc kārtas, šoreiz ar 4:3 viesos pārspējot Ņujorkas "Rangers" vienību.

Tampabejas komanda divreiz nemācēja noturēt divu vārtu pārsvaru (2:0, 3:1), taču papildlaika ceturtajā minūtē 2009. gada drafta otrais numurs Hedmans guva savus astotos vārtus sezonā un izcīnīja komandai desmito panākumu pēc kārtas - 4:3. Tampa nav zaudējusi kopš 7. februāra un desmit uzvaru sērija ir garākā kluba vēsturē. "Lightning" ar 102 punktiem 64 spēlēs ir pārliecinoša visas līgas līdere.

"Avalanche" un "Canucks" spēlē uzvarētāja noskaidrošanai nepietika pat ar papildlaiku - mājinieki divreiz bija vadībā (1:0, 2:1), taču Džošs Līvo dažas minūtes pirms pamatlaika beigām izrāva pagarinājumu, "Canucks" vārtsargs Jākobs Markstrems atvairīja 43 mājinieku metienus, tomēr pēcspēles metienu sērijā kapitulēja, uzvaras vārtus gūstot "Avalanche" zviedru uzbrucējam Kārlam Sēderberjam.

Patriks Keins guva savus 40. vārtus sezonā, ļaujot Čikāgas "Blackhawks" ar 4:3 izbraukumā pieveikt Anaheimas "Ducks" un izcīnot pirmo uzvaru pēc diviem zaudējumiem. Anaheimai savukārt tas bija ceturtais zaudējums pēc kārtas. Pie septītā panākuma pēc kārtas tika Rietumu līdere Kalgari "Flames", kas ar 2:1 uzveica Ņūdžersijas "Devils", bet "Maple Leafs" iemeta četrus bezatbildes vārtus otrajā trešdaļā un ar 6:2 pieveica "Oilers".

NHL regulārā sezona, 28. februāris

SpēleRezultāts
Maple Leafs - Oilers6:2
Devils - Flames1:2
Rangers - Lightning3:4 P
Avalanche - Canucks3:2 PM
Ducks - Blackhawks3:4