Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Nolans paskaidro Zadorova kavēšanos un daļēji uzņemas atbildību

Rolands Eliņš

Nolans paskaidro Zadorova kavēšanos un daļēji uzņemas atbildību
Teds Nolans
Foto: AP/Scanpix

Bufalo "Sabres" treneris Teds Nolans pavēstījis, ka krievu jaunā aizsarga Ņikitas Zadorova neatgriešanās komandā nav bijusi ar ļaunprātīgu nolūku un ka arī komandas vadība būtu varējusi darīt vairāk, lai tas nebūtu noticis.

Teds Nolans pirms šonakt gaidāmās spēles pret Kalgari "Flames" medijiem pavēstīja, ka atstādināto Ņikitu Zadorovu plānots sagaidīt komandā šodien pēcpusdienā (pēc Latvijas laika - otrdienas naktī), un viņš kopā ar pārējiem hokejistiem dosies uz nākamās spēles norises vietu Edmontonā. Par viņa dalību spēlē pret "Oilers" un soda atcelšanu gan vēl tiks izlemts.

Zadorovs Zvaigžņu spēles laikā bija devies atvaļinājumā uz Dominikānu, un viņa aizkavēšanās iemesls esot bijis pārpildītais lidmašīnas reiss, kurā aviokompānija kļūdas dēļ pārdevusi pārāk daudz biļetes, un visiem pasažieriem neesot pieticis vietas. Līdz ar to noteiktajā laikā viņš komandā atgriezties nespēja un tika atstādināts. Nolans gan uzskata, ka nopietnas sekas šis notikums neatstās.

"Mēs visi zinām 19 gadus vecus puišus," sacīja Nolans. "Varbūt mums bija vairāk jāiesaistās viņa plānos, jāuztur sakari, jāuzzina viņa ceļojuma plāni. Nedrīkst vienkārši uzvelt visu vainu 19 gadus vecam puisim. Arī mums, komandas vadībai, jāuzņemas daļa atbildības."

Nolans apstiprināja, ka uz viņa komandu tiek izdarīts liels spiediens daudzo zaudējumu dēļ, taču izteica cerību, ka kapteiņa Braiena Džiontas atgriešanās uzlabos gan sniegumu laukumā, gan gaisotni ģērbtuvēs: "Dažreiz, kad nonāc vētrā, tad nemaz neredzi, kurā virzienā dodies. Kad atkāpies, saņemies un atgūsti enerģiju, tad gala mērķis saskatāms jau skaidrāk. Ņemsim par piemēru kaut vai Čikāgas "Blackhawks". Viņi nekļuva par "Blackhawks" vienā dienā, bet gan piedzīvoja vairākus nožēlojamus gadus. Pitsburgai nācās darīt to pašu. Arī mēs izejam pārbūves procesu un būs jāpiedzīvo vairākas patiešām negantas vētras."

Vārtos šīs nakts spēlē stāsies zviedrs Jūnass Enrūts, bet treniņā Zemgus Girgensons tika iespēlēts ierastajā pirmajā maiņā ar Metu Mulsonu un Taileru Enisu. Spēles sākums paredzēts 4:00 pēc Latvijas laika.

Izmantotie resursi:
Two races on display as Sabres meet Flames to...

     [+] [-]

, 2015-01-28 00:16, pirms 9 gadiem
Kautkādas neadekvātas reakcijas no Sabres puses. Kādā sakarā Zadorovu soda par aviokompānijas kļūdu? Un kādā veidā Sabres varēja to novērst vai labot? Nusūtīt privāto laineri uz Dominikānu, lai atvestu puiku uz treniņu?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2015-01-28 00:34, pirms 9 gadiem
Zemgus pēdējās n tās spēles spēlēja citā maiņa ,ta kā nevajag te fantazēt par ierasto maiņu ar Molsonu Enisu.Tas ka viņs salikts ar viņiem nozīmē ka treneris meklē variantus.Pēdējas zaudētās spēles Zemgus bija kopā ar Maiersu un Flinu.

  +7 [+] [-]

, 2015-01-28 00:42, pirms 9 gadiem
prieks par taadu treneri,domaaju ka komandas speeleetaaji ar noveertee shaadu trenera riiciibu,iestaajoties par savu speeleetaaju

  +1 [+] [-]

, 2015-01-28 01:03, pirms 9 gadiem
Bam Bam rakstīja: Kautkādas neadekvātas reakcijas no Sabres puses. Kādā sakarā Zadorovu soda par aviokompānijas kļūdu? Un kādā veidā Sabres varēja to novērst vai labot? Nusūtīt privāto laineri uz Dominikānu, lai atvestu puiku uz treniņu?
Droši vien nebija jālido ar pēdējo reisu, bet stipri laicīgāk jāierodas, džeki tomēr nesaņem iztikas minimumu, lai varētu atrunāties.

     [+] [-]

, 2015-01-28 01:36, pirms 9 gadiem
Bam Bam rakstīja: Kautkādas neadekvātas reakcijas no Sabres puses. Kādā sakarā Zadorovu soda par aviokompānijas kļūdu? Un kādā veidā Sabres varēja to novērst vai labot? Nusūtīt privāto laineri uz Dominikānu, lai atvestu puiku uz treniņu?
Tur jau intervijā rakstīts - vajadzēja puisim paskaidrot, kā notiek vietu rezervācijas, vai pastāv online check-in, piemēram. Vai arī ja nepastāv tāda lieta, tad pateikt, ka jāierodas nevis 2h pirms lidojuma, bet 3h agrāk utt. Vienkārši čalis apjuka, un droš vien tāpēc tieši viņam arī pietrūka tās vietas, kamēr citi pasažieri bija izveicīgāki.

     [+] [-]

, 2015-01-28 01:43, pirms 9 gadiem
xvalchax rakstīja: Droši vien nebija jālido ar pēdējo reisu, bet stipri laicīgāk jāierodas, džeki tomēr nesaņem iztikas minimumu, lai varētu atrunāties.
ja tev ir biljete uz rokas uz lidmashiinas reisu,baigi kaut ko taalaak paarbaudi, kaa jau Nolans teica,lidostas vaina,jo paardeva vairaak biljetes nekaa vietas lidmashiinaa,ko ta vinjam taalaak bija dariit,nedomaaju ka no Dominikaanas uz ASV reisi ik peec piecaam min

  +2 [+] [-]

, 2015-01-28 03:05, pirms 9 gadiem
Vispār overbukings ir normāla lieta visās lielajās aviokompānijās un jebkurš kurš vairāk mazāk ir lidojis to ļoti labi zin un ar to rēķinās. Ir pat ceļotāju kategorija kas to izmanto ierodoties lidostā pēdējā brīdī uz reģistrāciju un atteicot tai saņem pieklājīgu viesnīcu līdz nākamajam reisam. Tas var būt arī 2 - 3 dienas. Tādēļ ir online čekings jeb ierašanās lidostā laicīgi. 19 gados un it īpaši no Rašas nākušam keksam tas protams ir jaunums. Un otrkārt parasti NHL veči ar sievām lido tomēr biznesa klasē, un tur overbukinga iespēja praktiski nepastāv, bet te atkal 19 gadi un Rašas sindroms

NilsK rakstīja: ja tev ir biljete uz rokas uz lidmashiinas reisu,baigi kaut ko taalaak paarbaudi, kaa jau Nolans teica,lidostas vaina,jo paardeva vairaak biljetes nekaa vietas lidmashiinaa,ko ta vinjam taalaak bija dariit,nedomaaju ka no Dominikaanas uz ASV reisi ik peec piecaam min
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-01-28 09:17, pirms 9 gadiem
es jau pēc virsraksta padomāju ka šie kopā dzēruši un mazais nav turējis līdz
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-01-28 10:16, pirms 9 gadiem
pūce rakstīja: es jau pēc virsraksta padomāju ka šie kopā dzēruši un mazais nav turējis līdz
Grūti cilvēku ar 196 cm augumu un 107 kg svaru nosaukt par mazu

https://www.youtube.com/watch?v=q1P...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-01-28 10:21, pirms 9 gadiem
Dzoniy rakstīja: Nav obligāti jālido atpakaļ pēdējā brīdī. Var tak lidot arī agrāk un ierasties Buffalo kaut dienu ātrāk, nevis uz treniņu skriet tikko no lidmašīnas vēl ar šortiem mugurā un kokteili rokā.
Vai kur visi gudri. Nu roboti,bez krievu sindroma
Tu noteikti dzīvē kļūdījies neesi ne reizi. It sevišķi ja tev ir 19 gadi.
Tajā vecumā cilvēki tak jau ir ar mega dzīves pieredzi .
Visi biznes klasē lido un bezd ar rožu aromātu.

     [+] [-]

, 2015-01-28 10:24, pirms 9 gadiem
svomalraH rakstīja: Grūti cilvēku ar 196 cm augumu un 107 kg svaru nosaukt par mazu

https://www.youtube.com/watch?v=q1Pg8fNzdUY
Nu kur tāds bullis 19 gados! Par traku

     [+] [-]

, 2015-01-28 10:33, pirms 9 gadiem
SakuKoivu rakstīja: Nu kur tāds bullis 19 gados! Par traku
Ražens jau ir
Nezinu kā viņš tur spēlē ar tādiem gabarītiem,bet tā video pavērojot,visai fiksi kustas,nav kā kāds divplāksnis lempīgs.
Cik saprotu,metiens tam arī ir visai jaudīgs,ripa svilpojot lido
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja