Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Skrastiņa "Stars" uzvar "bullīšos"

Andrejs Siliņš

Skrastiņa "Stars" uzvar "bullīšos"
Kārlis Skrastiņš
Foto: AP/Scanpix

Pie panākuma Nacionālajā Hokeja līgā (NHL) aizvadītajā naktī tika latviešu aizsarga Kārļa Skrastiņa pārst āvētā Dalasas "Stars", kas mājās pēcspēles metienu sērijā ar 4:3 apspēlēja Kalgari "Flames" vienību.

Maiks Modano savu desmito ripu šosezon iemeta jau mača ceturtajā minūtē, izvirzot vadībā mājiniekus, bet pirmās trešdaļas turpinājumā Faneufs un Iginla izmantoja savas iespējas vairākumos, līdz ar to pēc pirmajām divdesmit minūtēm vadībā atradās viesu hokejisti (2:1). Otrās trešdaļas vidusdaļā Jokinens guva vēl vienus vārtus viesiem, un nu jaus mājinieki nonāca pavisam bēdīgā situācijā - 1:3. Tomēr trešo vārtu zaudējums lika sasparoties, un līdz trešdaļas izskaņai vienus vārtus izdevās atgūt, kad Džeimss Nīls 21. reizi šajā sezonā pārspēja pretinieku vārtsargus (2:3).

Pēdējā trešdaļā teksasiešu pārsvars kļuva acīmredzami nospiedošs, un jau septiņas ar pusi minūtes pēc trešdaļas sākuma Breds Ričardss vairākumā panāca neizšķirtu - 3:3. Līdz spēles pamatlaika beigām abām komandām vēl radās labas iespējas izvilkt uzvaru, taču tas nenotika, un sekoja pagarinājums. Arī papildu piecminūtē nekas nemainījās un uzvarētāja noskaidrošanai bija nepieciešami pēcspēles metieni. Pirmie sāka mājinieki, taču neveiksmīgi - Modano nespēja realizēt savu iespēju, bet arī viesiem tas neizdevās. Arī otrās sērijas abu komandu izpildījumā nebija veiksmīgas. Trešajā piegājienā Lui Eriksons beidzot guva vārtus, izvirzot mājiniekus vadībā, bet pēc Iginlas neprecīzā raidījuma kļuva skaidrs, ka Eriksona gols bija uzvaras vērtē - 4:3.

Latvijas valstsvienības aizsargs Kārlis Skrastiņš uz ledus pavadīja 22 minūtes un sešas sekundes, kuru laikā izcēlās ar vienu metienu pa pretinieku vārtiem, viens metiens lidoja garām, Kārlis izdarīja vienu spēka paņēmienu, divas reizes bloķēja pretinieku metienus, kā arī nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu (+1).

Izmantotie resursi:
nhl.com

  +1 [+] [-]

, 2010-01-28 07:45, pirms 14 gadiem
Malaci! Gandrìz tapat ka dinamo savar putru un tad atspèlejas!

  +1 [+] [-]

, 2010-01-28 08:14, pirms 14 gadiem
Kur latvieši tur uzvaras!

Gan NHL,gan AHL!!!

  -1 [+] [-]

, 2010-01-28 09:18, pirms 14 gadiem
VARLAMOV#40 rakstīja: Kur latvieši tur uzvaras!

Gan NHL,gan AHL!!!
nu, nu, bet Daugaviņam tik labi gan negāja šodien

     [+] [-]

, 2010-01-28 09:53, pirms 14 gadiem
cik Dallasai talu ir lidz Playoff tiksanu?

     [+] [-]

, 2010-01-28 10:27, pirms 14 gadiem
Gan Skrastinam, gan Baartulim lietderibas koeficienti, pedejaa laikaa saakushi stipri iet uz augshu, tas nevar neprieceet, skatoties kautvai izlases sakaraa.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-01-28 12:58, pirms 14 gadiem
Kroks rakstīja: CAPITALS ceļa rullis turpina savu ceļu nežēlojot pretiniekus
Ovečkins tuvākajā laikā ierindosies pirmajā vietā NHL pēc punktiem un gūtajiem vārtiem.
Sjominam kārtējā spēle ar 2 gūtajiem vārtiem.
Komanda spēlē izcili!
Pēc gūtajiem vārtiem jau ir, pēc punktiem gan vēl jāpaciešas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-01-28 13:56, pirms 14 gadiem
Kroks rakstīja: Leflēr, vai jūnijā nebūtu patīkami redzēt kopējo Capitals bildi ar Stenlija kausu, kur būtu visi spēlētāji + komandas stafs ar Artūru Irbi ieskaitot?
Atļaušos atbildēt Leflēra vietā, jo domāju, ka zinu viņa domas šajā jautājumā. NĒ!

     [+] [-]

, 2010-01-28 16:30, pirms 14 gadiem
Kroks rakstīja: Leflēr, vai jūnijā nebūtu patīkami redzēt kopējo Capitals bildi ar Stenlija kausu, kur būtu visi spēlētāji + komandas stafs ar Artūru Irbi ieskaitot?
Tā kā nekad neesmu bijis Capitals īpašs līdzjutējs, teikšu nē.Mani favorīti Austrumu Konferencē ir Filadelfija un Ņūdžersija.Rietumi jau ir cits stāsts.
Tas, ka Vašingtona patlaban spēlē kā traki un Avečkins ir gandrīz neapturams, nozīmē tikai un vienīgi labāku vietu startam PO, neko vairāk.Zemāk par trešo viņi neatkritīs, būdami Divīzijas čempioni, atliek skatīties, kā klāsies pārējo abu Divīziju uzvarētājiem.