Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Dupuī pēc sadursmes ar Krosbiju sezona beigusies

Pēc sadursmes ar komandas kapteini Sidniju Krosbiju sezona beigusies Nacionālās hokeja līgas Austrumu konferences līdervienības Pitsburgas "Penguins" pirmās maiņas uzbrucējam Paskālam Dupuī, kuram būs nepieciešama ceļgala krustenisko saišu operācija.

Pitsburgas "Penguins" ar 39 spēlēs sakrātajiem 55 punktiem ieņem pirmo pozīciju Nacionālās hokeja līgas Austrumu konferencē. Labākais rādītājs ir arī 121 gūtie vārti, taču pēdējā mačā pirms Ziemassvētku pārtraukuma Pitsburgas "Penguins" ar Sidniju Krosbiju priekšgalā palika sausā Otavā - 0:5 pret "Senators".

Turklāt jau ceturtajā minūtē spēle beidzās viņa maiņas partnerim Paskālam Dupuī. Otavas "Senators" aizsargs Marks Metots izdarīja spēka paņēmienu pret sāncenšu kapteini, kurā ietriecās 39 spēlēs septiņus vārtus guvušais un 20 rezultativitātes punktus sakrājušais Dupuī.

34 gadus vecais kanādietis, kurš vasarā pagarināja līgumu ar Pitsburgas "Penguins" uz četrām sezonām par 15 miljoniem ASV dolāru, laukumu nespēja pamest saviem spēkiem. Šodien vienības galvenais treneris Dens Bailsma pavēstīja, ka Dupuī būs nepieciešama ceļgala saišu operācija.

"Šobrīd izskatās, ka Dupuī sezona ir beigusies, taču precīzāka aina būs redzama dažas nedēļas pēc operācijas," sacīja Bailsma, kura vadītā komanda nav žēlota - savainoti centra uzbrucējs Jevgeņijs Malkins un aizsargi Kriss Letangs, Robs Skuderi un Pols Mārtins.

Savukārt sagaidāms, ka šonakt izbraukuma mačā pret Karolīnas "Hurricanes" ierindā atgriezīsies aizsargs Brūkss Orpiks, kurš pret Bostonas "Bruins" gūtā smadzeņu satricinājuma dēļ izlaida trīs nedēļas.

Sidnija Krosbija un Paskāla Dupuī sadursme

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League


, 2013-12-27 21:21, pirms 10 gadiem
Krosbijs pat nepieslidoja un nepalidzeja...kretins...
, 2013-12-27 21:29, pirms 10 gadiem
Nu vinš tak the best of the best viņam var. Tas pats C.Ronaldo kad viņš iesit golu visi skrien viņu apsveikt, bet kad komandas biedrs gūst vārtus - ne reizi nēsmu redzējis ka viņš noskrietu kādu gabalu lai apsveiktu, vienīgi ja atrodas pavisam tuvu.
, 2013-12-27 21:37, pirms 10 gadiem
Ne reizi neesmu redzējusi, ka kāds apsveiktu komandas biedru ar savainojuma gūšanu ...
Slēpts komentārs: pernambucano
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-12-27 22:20, pirms 10 gadiem
Pec sita vinam to C burtu ta ka deretu atnemt. Pat tuvuma nepieslidoja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-12-27 22:32, pirms 10 gadiem
9thGOLD4RUSSIA rakstīja: Izskatās, ka Krosbikam citi ir pie vienas vietas
Ka Malkins viena raidijuma teica - Vini jau vairakus gadus dzivo gandriz kaiminos, bet Krosbijs ne reizi pat nav iebraucis ciemos pie Malkina.
, 2013-12-27 22:33, pirms 10 gadiem
Liekākais kolhozs kāds pieredzēts uz zemes virsmas. Grūti aprakstīt šo kolhozismu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-12-27 22:35, pirms 10 gadiem
K E P O N S 1 rakstīja: ej tak savaa bumbaa pokemon
Ja nav ko iekomentet pa temu, tad labak neraksti.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-12-28 00:05, pirms 10 gadiem
komentāri kā parasti, augstā līmenī.
Kruts Metota oldskūl hipčeks noguldīja uzreiz divus. Krosbis gan pēc tam šķiet sūdzējās, ka esot bijis too low, bet kā var redzēt, viss ir čotka.
, 2013-12-28 06:36, pirms 10 gadiem
Jums ar domāšanu ir problēmas. Krosbijam sekundes pēc sadursmes galvā nav atkārtojumi palēninājumā no 3 leņķiem, ko jūs šeit redzējāt.

Hokejā sadursmes notiek katru spēli. Katru dienu kādam grūtāk piecelties pēc spēka paņēmiena, bet tāpēc jau visiem komandas biedriem nav uzreiz jāslido klāt un jāpūš uz pušumiņa.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-12-28 10:56, pirms 10 gadiem
Krosbijs mīkstai . Baigais kapteinis pat klāt nevar pieslidot . Citi vēl komentāros aizstāv Krosbiju .
Lindijs Rafs. Foto: AP/Scanpix
1

"Sabres" galvenā trenera amatā atgriežas kluba rekordists Rafs

Zemgus Girgensona pārstāvētā NHL komanda Bufalo "Sabres" par galveno treneri nolīgusi Lindiju Rafu, kurš klubu vadīja no 1997. līdz 2013. gadam.
Džordans Martinūks. Foto: AFP/Scanpix

"Hurricanes" atspēlējas no 0:3, Makdeividam piecas piespēles uzvarā pār "Kings"

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) aizvadītās vairākas Stenlija kausa izcīņas spēles. Karolīnas "Hurricanes" veica lielisku atspēlēšanos pret Ņujorkas "Islanders", tiekot pie otrās uzvaras sērijā, savukārt čempione Lasvegasas "Golden Knights" sēriju pret Dalasas "Stars" iesāka ar minimālu uzvaru septiņu vārtu spēlē (4:3).Citā spēlē Edmontonas "Oilers" ar 7:4 uzveica Losandželosas "Kings". Zakam Haimenam hat-trick, bet Konors Makdeivids tika pie piecām rezultatīvām piespēlēm.
Ēriks Kārlsons. Foto: USA Today Sports/Scanpix
3

Latvijas pretiniecei Zviedrijai palīdzēs arī NHL dārgākais aizsargs un topošais brīvais aģents

Zviedrijas hokeja izlases galvenais treneris Sams Hallams oficiāli paziņojis pirmos trīs Nacionālās hokeja līgas spēlētājus, kuri pārstāvēs valstsvienību pasaules čempionātā Čehijā.