Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Kapteinis Aikels apmierināts ar "Sabres" paveikto starpsezonā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kapteinis Aikels apmierināts ar "Sabres" paveikto starpsezonā
Džeks Aikels. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas kluba Bufalo “Sabres” kapteinis Džeks Aikels paudis prieku par pārmaiņām, ko komandas sastāvs piedzīvojis starpsezonā.

“Esam ļoti priecīgi. Komandas vadība veikusi vairākus labus soļus. Tagad vairāk par visu gribētos atgriezties laukumā. Ir patīkami. Var redzēt, ka pārmaiņas gan manī, gan citos spēlētājos ir radījušas nepacietību,” teica Džeks Aikels, Bufalo “Sabres” kapteinis un vadošais centra uzbrucējs.

Starpsezonā nomainījās “Sabres” ģenerālmenedžeris, amatā stājoties Kevinam Adamsam. Viņš piesaistīja brīvos aģentus Teiloru Holu un Kodiju Īkinu, bet maiņas darījumā tika iegūts pieredzējušais Ēriks Stāls, kurš varētu kļūt par “Sabres” otrās maiņas centru.

“Viņu pienesums būs redzams ne tikai uz ledus - tādi hokejisti dod nepieciešamo veterānu pārliecību arī ģērbtuvēs. Atrodamies situācijā, kurā meklējam uzvarošu kultūru. Esam jauna komanda, kura mēģina saprast, kā jārīkojas. Domāju, ka pieredzējuši hokejisti mums noderēs. Īpaši mirkļos, kad klāsies smagāk,” teica Aikels.

“Sabres” rindās palika arī latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons. Dienu pirms brīvo aģentu tirgus atvēršanās viņš noslēdza trīs gadu un 6,6 miljonu dolāru vērtu līgumu.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/jack-eiche...

     [+] [-]

, 2020-11-27 16:06, pirms 3 gadiem
Varbūt, ja paveiksies, tad tiks playoffos

     [+] [-]

, 2020-11-27 16:36, pirms 3 gadiem
Līdz ar Stāla un Hola piesaistīšanu, komanda kļuvusi vēl simpātiskāka. Stāls man paticis jau no Karolīnas laikiem. Biju šokā, kad viņš nonāca Minesotā.

     [+] [-]

, 2020-11-27 17:07, pirms 3 gadiem
Pastiprinājušies gandrīz tikpat iespaidīgi kā Dinamo(R) pirms šīs sezonas. Pat letiņu īpatsvars ļoti līdzīgs abās meistarkomandās. Tad jau arī rezultāti gaidāmi līdzīgā virzienā, tikai stiprāki.