Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

''Flyers'' zaudējums pret ''Sabres''

Arvis Cimermanis
Arvis Cimermanis

''Flyers'' zaudējums pret ''Sabres''
Oskars Bārtulis
Foto: AFP/Scanpix

Šovakar Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē zaudējumu piedzīvoja Oskara Bārtuļa pārstāvētā Filadelfijas ''Flyers'' komanda, kas savā laukumā ar rezultātu 2:4 piekāpās Bufalo ''Sabres'' hokejistiem. Citā vakara spēlē Bostonas ''Bruins'' savā laukumā pēcspēles metienos ar rezultātu 1:2 piekāpās Ņūdžersijas ''Devils'' hokejistiem.

Spēles rezultātu pirmās trešdaļas devītajā minūtē izdevās atklāt ''Sabres'' hokejistiem, kad precīzs bija Drū Stafords. Viss liecināja, ka viesi spēs noslēgt pirmo trešdaļu savā labā, taču trešdaļas pēdējā minūtē ''Flyers'' hokejisti spēja gūt divus un izvirzīties vadībā. Vispirms rezultātu izlīdzināja Maiks Ričards, bet četras sekundes līdz trešdaļas noslēgumam vadībā ''Flyers'' hokejistus izvirzīja Braidons Koburns. Spēles pirmā trešdaļas noslēdzās ar rezultātu 2:1 ''Flyers'' labā.

Spēles otrā trešdaļa tika aizvadīta rupjā cīņā, jo komandas, bez jau ierastajiem divu minūšu pārkāpumiem, paspēja arī divas reizes izkauties. Divu minūšu noraidījumu saņēma arī mūsu aizsargs Oskars Bārtulis. Diemžēl brīdī, kad Oskars atradās uz noraidīto soliņa, ''Sabres'' hokejistiem izdevās panākt izlīdzinājumu. Vārtus trešdaļas septītajā minūtē guva viesu uzbrucējs Pols Gostads. Otrajā trešdaļā vārti vairs netika gūti un tā noslēdzās neizšķirti 2:2.

Spēles trešo trešdaļu veiksmīgāk nospēlēja ''Sabres'' hokejisti, jo pirmajās desmit minūtēs viesiem izdevās gūt divus vārtus un izvirzīties vadībā ar 4:2. Abus vārtus viesu labā guva Tims Konolijs. Spēles atlikušajā laikā nevienai no komandām vārtus gūt neizdevās, un ''Sabres'' hokejisti svinēja uzvaru ar rezultātu 4:2.

Oskars Bārtulis ''Flyers'' komandas sastāvā laukumā pavadīja deviņas minūtes un 49 sekundes, izdarīja vienu metienu pa pretinieku vārtiem, nopelnīja divas soda minūtes, maču pabeidzot ar neitrālu lietderības koeficentu.

Citā šī vakara spēlē Bostonas ''Bruins'' savā laukumā pēcspēles metienos ar rezultātu 1:2 atzina Ņūdžersijas ''Devils'' hokejistu pārākumu.

NHL 27. novembris

KomandasRezultāts
Bruins – Devils1:2 PM
Flyers – Sabres2:4
Wild – Avalanche5:3
Islanders – Penguins3:2
Ducks – Blackhawks3:0

Izmantotie resursi:
nhl.com

1 2 38 komentāri

  +9 [+] [-]

, 2009-11-27 23:10, pirms 14 gadiem
kāpēc mazs spēles laiks?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +18 [+] [-]

, 2009-11-27 23:13, pirms 14 gadiem
rapidfire rakstīja: kāpēc mazs spēles laiks?
Bārtuļa noraidījuma laikā Sabres iemeta vārtus, kā arī Sabres ir viena no ātrākajām komandām līgā. Bārtulis nav tik ātrs.

  +3 [+] [-]

, 2009-11-27 23:16, pirms 14 gadiem
Pabeidza ar neitrālu lietderības koeficentu-labi ,ka ar sausu ādu tika sveikā cauri!Cerēsim uz punktiem nākošajās spēlēs!

  +3 [+] [-]

, 2009-11-27 23:23, pirms 14 gadiem
Vidziņš rakstīja: Pabeidza ar neitrālu lietderības koeficentu-labi ,ka ar sausu ādu tika sveikā cauri!Cerēsim uz punktiem nākošajās spēlēs!
nevar teikt ka ar sausu! neredzeju gan par ko noraudijums jo nesanaca soreiz speli skatiities.... buutu labi ja kads video iemestu!

  +3 [+] [-]

, 2009-11-27 23:29, pirms 14 gadiem
A.V.A.N.G.A.R.D rakstīja: nevar teikt ka ar sausu! neredzeju gan par ko noraudijums jo nesanaca soreiz speli skatiities.... buutu labi ja kads video iemestu!
aptureeja izgajienu uz vaartiem, Makintairs laikam tas bija, nu noraidijums taads vareeja un nebuut.
Speeleeja maz jo bija daudz noraidiijumupirmajaas 2 treshdalaas, bet treshajaa vajadzeeja atspeeleeties taapec tik maz speeleeja.
izskatiijaas saguris peec izbraukuma tuures tomeer tik dauudz celoshanas no viena krasta uz otru un saspringts grafiks.
riit atkal speele nebriiniishos ka paliks malaa.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2009-11-28 01:01, pirms 14 gadiem
Avery rakstīja: Tik daudz ātrāka nekā citas komandas līgā, ka Bārtulim pietrūkst ātruma?
Jā. Vai man tev viss jāpaskaidro par NHL ?
Buffalo un Čikāga ir divas no atrākājām komandām līgā. Sodu par turēšanu bārtulis jau dabuja tādēļ, ka netika līdzi...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-11-28 01:20, pirms 14 gadiem
Avery rakstīja: Sviests, ja spēlētājs nevar spēlēt pret kādu no komandām, tad viņš nevar būt sastāvā. Lai spēlētu NHL spēlētājam ir jābūt pietiekami ātram, lai varētu spēlēt pret jebkuru komandu, jo sastāvā ir vietas tikai 7 aizsargiem. Tāpēc jau Prongers spēlēja 27 minūtes, ka vairākuma mazāk spēka jāpatērē. Ko tad, ar Čikāgu spēlēs ar 4 aizsargiem, jo Bārtulis nav pietiekami ātrs? Skaidrotājs
starp citu tikko Chikaaga pakaasa Anaheimai 0-3
Slēpts komentārs: Fedorov91
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2009-11-28 01:52, pirms 14 gadiem
Avery rakstīja: Tu skaidrotāj, Bārtulis tajā maiņā netika nomainīties, beigās knapi nolīda malā. 1:30 nav normāls vienas maiņas laiks vienādos sastāvos! Prongers pa visu spēli bija tikai vienu reizi ilgāku laiku uz laukuma un tas bija vairākumā. Un vēl salīdzina ceturtā maiņas enforceri ar aizsagu. Varbūt tu nebūsi to ievērojis, bet aizsargi nekad nav policisti, jo nevar atļauties sēdēt uz noraidīto soliņa 5 minūtes. Tev nav elementāras sapratnes par hokeju, forumu racējs, kas spēka paņēmenu sauc par dunku krūšu augstumā
Nu, ja tu tā saki bucīt, tad Bārtuļa debija bija katastrofāla...
Senators tajā zaudējumā tā dauzija Flyers, ka nabaga Bārtuli Sešas reizes iespieda ilgāk par minūti uz laukuma. Beigās Bārtulis vispār tika turēts gūstā aiz vārtiem. nhl.com: Time On Ice Report Home Team

Aizsargi nav policisti?. Koci ir aizsargs, vairāk slinkums meklēt, bet kādi pāris vēl noteikti ir.
Esi kautko dzirdējis par tādu lietu kā line-matching. Tu esi smieklīgs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Fedorov91
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2009-11-28 02:20, pirms 14 gadiem
Avery rakstīja: Koci ir aizsargs?? Ja tu nesaproti, ka NHL aizsargi nevar būt policisti , tad tas ir nožēlojami...

http://sports.yahoo.com/nhl/players/2745
Čali beidz sevi dzīt zemē

Matt Carkner 9 faiti šosezon, Bryan Allen, Kevin Bieksa pa trim faitiem šosezon.
Ā, par Koci. Viņš var spēlēt gan kā LW gan kā aizsargs
Quick replaced enforcer David Koci, who moved back from defense to left wing due to the season-ending hand injury to Ryan Malone.

forecaster.ca: Player Bio - Player News - David Koci
Slēpts komentārs: Fedorov91

  +6 [+] [-]

, 2009-11-28 02:39, pirms 14 gadiem
Oi, kāds mums šeit NHL viszinīts Fedorov91 ir uzradies! Laipni lūgts pulkā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2009-11-28 07:56, pirms 14 gadiem
ko jūs te par to Bārtuli varat plūkties, čalim vienkārši trūkst pieredzes.
labāk paskataties kā Skrastiņš šonakt -4 norāvis

  -1 [+] [-]

, 2009-11-28 09:55, pirms 14 gadiem
seene rakstīja: ko jūs te par to Bārtuli varat plūkties, čalim vienkārši trūkst pieredzes.
labāk paskataties kā Skrastiņš šonakt -4 norāvis
divi gaiļi,viens gudrāks par otru,tipiski latvieši...

  -1 [+] [-]

, 2009-11-28 10:16, pirms 14 gadiem
mammal rakstīja: divi gaiļi,viens gudrāks par otru,tipiski latvieši...
ko man tev tagad, buču iedot ?!

     [+] [-]

, 2009-11-28 10:44, pirms 14 gadiem
rapidfire rakstīja: kāpēc mazs spēles laiks?
Tu varbūt piemirsi, ka Bārtulis nav ne Zaks Bogosjans, vai kāds cits jaunais ''superaizsargs''... Tomēr treneris vēl eksperimentē ar Bārtuļa iesaistīšanu kādā maiņā, un ej nu sazin, varbūt Bārtulim tā spēle šodien negajā no rokas...

     [+] [-]

, 2009-11-28 11:20, pirms 14 gadiem
Avery, tava attasinošanās ir smieklīga.

Matt Carkner ir aizvadijis 23 spēles šosezon NHL. Tas ir pilnīgi vienalga, cik viņam gadu. Samierinies, ka NHL ir policisti aizsargi. No cik kautiņiem skaitās policists, Ivanānam tikai 5, Godardam tikai 4, Koci 3 faiti. Raitis iet pensijā? Jā, viņi nav policisti, bet spēlētāji kuri gatavi nomest cimdus. Aizsargi. 3 faiti 20+ spēlēs ir pietiekoši.

Arī svilpe ir veids kā veikt spēlētāju nomaiņu. Nez kapēc, pāris reizes Flyers nomainija sastāvu pēc svilpes, bet Bufallo pirmā maiņa palika laukumā. Bārtuļa maiņa tajā laikā tā nogura tajās 10 sek, vai arī Stīvenss izvēlējās citu maiņu pret Sabres pirmo maiņu? Sabres tak neņems nost pirmo maiņu pēc 10 sekundēm.

Un vēl 4:39, 5:11? Tu neesi normāls Čali, tev ir jāārstējās. Tu vienmēr sāc man piekasīties. Ja atgriežamies pie pamattēmas. 15 cilvēki piekrīt man, ka Bufallo ir ļoti ātra komanda. Bet nē, tev pusstundu pēc pirmā normālā komentāra, jātnāk ar uzbraucienu man Get a life.

     [+] [-]

, 2009-11-28 11:39, pirms 14 gadiem
Slikti tas, ka laiks Osim samazinās... nepilnas 10 minūtes priekš aizsarga ir maz... Cerams, ka šisnakts spēlē pret Atlantu Stīvenss šo vēl nebūs nosēdinājis malā vai pat uz AHL aizsūtijis.... jo šisnakts spēli es beidzot varēšu pa TV palūrēt.....

     [+] [-]

, 2009-11-28 11:48, pirms 14 gadiem
als rakstīja: Slikti tas, ka laiks Osim samazinās... nepilnas 10 minūtes priekš aizsarga ir maz... Cerams, ka šisnakts spēlē pret Atlantu Stīvenss šo vēl nebūs nosēdinājis malā vai pat uz AHL aizsūtijis.... jo šisnakts spēli es beidzot varēšu pa TV palūrēt.....
Vai tad jēga skatīties ?? Te jau 2 eksperti visu izstāstījuši !

     [+] [-]

, 2009-11-28 11:52, pirms 14 gadiem
Leflērs rakstīja: Vai tad jēga skatīties ?? Te jau 2 eksperti visu izstāstījuši !
ups... neizlaiju komentus... Varbūt arī labi, ka neizlasiju...

     [+] [-]

, 2009-11-28 12:01, pirms 14 gadiem
Leflērs rakstīja: Vai tad jēga skatīties ?? Te jau 2 eksperti visu izstāstījuši !
LV hokejistus NHL vienmēr ir jēga skatīties, it sevišķi pa TV. Par to diskusiju... Es neuzskatu, ka esmu zinošākais NHL eksperts pasaulē, pat šajā portālā ne. Tas čalis jau kuro reizi mēģina piekasīties katram manam vārdam. Šeit arī viņš pie katra mana vārda ķerās kā pie pēdējās glābšanas virves, bufalo ātrums, bārtuļa maiņu garumi, policisti aizsargi. Vienmēr viņam kas nepatiks, par spīti tam ka savu teikto pamatoju ar faktiem. Laikam tiešām vienreiz būs viņš jānobloķē.

  +1 [+] [-]

, 2009-11-28 12:08, pirms 14 gadiem
Fedorov91 rakstīja: LV hokejistus NHL vienmēr ir jēga skatīties, it sevišķi pa TV. Par to diskusiju... Es neuzskatu, ka esmu zinošākais NHL eksperts pasaulē, pat šajā portālā ne. Tas čalis jau kuro reizi mēģina piekasīties katram manam vārdam. Šeit arī viņš pie katra mana vārda ķerās kā pie pēdējās glābšanas virves, bufalo ātrums, bārtuļa maiņu garumi, policisti aizsargi. Vienmēr viņam kas nepatiks, par spīti tam ka savu teikto pamatoju ar faktiem. Laikam tiešām vienreiz būs viņš jānobloķē.
Pēc garās hokeja nakts piecēlos vēlu un tikai tagad izlasīju, ko esat pastrādājuši...
Jāatzīst, interesantas lietas, par kurām pat nebiju šad tad aizdomājies.Īstenībā, atsevišķos aspektos taisnība ir katram no jums.
Es gan dodu priekšroku hokeja skatīšanai, nevis tā analizēšanai līdz pēdējam sīkumam...

     [+] [-]

, 2009-11-28 12:31, pirms 14 gadiem
Leflērs rakstīja: Es gan dodu priekšroku hokeja skatīšanai, nevis tā analizēšanai līdz pēdējam sīkumam...
Āmen!!! Pa 100% pievienojos.... Nezinu kā sastāv ar ESPN America, bet šonakt (naktī uz svētdienu) 2:00 pa NTV+ Sport rādīs Atlantas un Philly spēli! Ceru, ka spēšu līdz tiem diviem izvilkt..... vecums zinies.... nav vairs padsmit vai pat divdemit+ gadu, kad varēja šad tad arī pa 30-40 stundām bez miega pavadīt....

     [+] [-]

, 2009-11-28 12:42, pirms 14 gadiem
als rakstīja: Āmen!!! Pa 100% pievienojos.... Nezinu kā sastāv ar ESPN America, bet šonakt (naktī uz svētdienu) 2:00 pa NTV+ Sport rādīs Atlantas un Philly spēli! Ceru, ka spēšu līdz tiem diviem izvilkt..... vecums zinies.... nav vairs padsmit vai pat divdemit+ gadu, kad varēja šad tad arī pa 30-40 stundām bez miega pavadīt....
Nav jau jāgaida līdz 2 naktī !Šovakar astoņos laiž vaļā Isles ar Ņūdžersiju !!
1 2 38 komentāri