Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Stenlija kausa finālistu duelī Bostona revanšējas Sentluisai, Lindholmam trīs piespēles Denverā

Agris Suveizda

Stenlija kausa finālistu duelī Bostona revanšējas Sentluisai, Lindholmam trīs piespēles Denverā
Zdeno Hāra un Breidens Šenns saķērās jau pirmajā minūtē. Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā šonakt pie uzvaras tika Bostonas "Bruins", Monreālas "Canadiens", Nešvilas "Predators", Anaheimas "Ducks", Minesotas "Wild" un Vinipegas "Jets".

Pirmo savstarpējo spēli kopš iepriekšējās sezonas finālsērijas aizvadīja Bostonas "Bruins" un Sentluisas "Blues". Pie trofejas septiņu maču cīņā tika Sentluisa, kas uzvarēja trijās no četrām izbraukuma spēlēm, taču šonakt Bostona savā laukumā bija pārāka ar 3:0. Pa vārtiem guva Davids Pastrņāks, Anderss Bjorks un Brendons Karlo, trešo ripu iemezdams jau tukšos vārtos. "Bruins" sestajā spēlē pēc kārtas tika pie vismaz punkta, izcīnīja septīto uzvaru desmit mačos un arvien pamatlaikā zaudējusi tikai vienreiz.


Otro zaudējumu pamatlaikā piedzīvoja Rietumu konferences līdere Kolorādo "Avalanche", kas pirmos vārtus ielaida jau 50. sekundē un savā laukumā ar 2:5 atzina Anaheimas "Ducks" pārākumu. Anaheimai trīs zaudējumu sēriju palīdzēja pārtraukt pieci dažādi vārtu guvēji, bet ar trim rezultatīvām piespēlēm izcēlās aizsargs Hampuss Lindholms. Ar identisku rezultātu uzvarēja arī Monreālas "Canadiens", kas mājās ar 5:2 apspēlēja Toronto "Maple Leafs". Divus vārtus uzvarētāju labā guva Žonatans Druēns.

Pēdējās pamatlaika minūtēs pagarinājumu izrāva Nešvilas "Predators" un Vinipegas "Jets", kas pēcāk papildlaikā apspēlēja Tampabejas "Lightning" (3:2) un Kalgari "Flames" (2:1), bet Minesotas "Wild" trešajā trešdaļā iemeta trīs vārtus Losandželosas "Kings" (5:1).

SpēleRez
Bruins – Blues3:0
Canadiens – Maple Leafs5:2
Flyers – Blue Jackets7:4
Lightning – Predators2:3 P
Avalanche – Ducks2:5
Stars – Penguins0:3
Wild – Kings5:1
Jets – Flames2:1 P

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

  +2 [+] [-]

, 2019-10-27 10:00, pirms 4 gadiem
Mani kaitina tas revanšēšanās koncepts, ko Sportacentrs bieži piemin. Par zaudējumu Stenlija kausa finālā nevar revanšēties ar uzvaru regulārās sezonas spēlē. Revanšam ir jābūt tādam, lai sasniegumi būtu samērojami.