Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Sharks" 165 soda minūšu mačā pārtrauc "Ducks" uzvaru sēriju

"Sharks" 165 soda minūšu mačā pārtrauc "Ducks" uzvaru sēriju
Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) 26. oktobrī notika piecas spēles. Rietumu konferences līdervienība Anaheimas "Ducks" piedzīvoja pirmo zaudējumu pēdējās astoņās spēlēs, ar 1:4 zaudējot Sanhosē "Sharks".

Čempionvienības Losandželosas "Kings" savā laukumā ar 5:2 pārspēja Kolumbusas "Blue Jackets". 1+3 Tailera Toffoli un Džefa Kārtera rēķinā, bet divus vārtus guva Taners Pīrsons. "Kings" turpināja perfekto sezonas sākumu savā laukumā – mājas sienās izcīnītas sešas uzvaras sešās spēlēs, kas ir jauns kluba rekords. Losandželosas hokejisti ieņem otro vietu Rietumu konferencē, par punktu atpaliekot no līdervienības Anaheimas "Ducks".

Pīles šonakt pārtrauca septiņu uzvaru sēriju, izbraukumā ar 1:4 piekāpjoties Sanhosē "Sharks". Pēc pirmajiem diviem periodiem haizivis izvirzījās vadībā ar 3:0, un spēles liktenis faktiski tika izšķirts. Mača atlikušajā daļā notika virkne kautiņu, abām komandām kopā visā spēlē nopelnot 165 soda minūtes.

Citā spēlē Čikāgas "Blackhawks" ar 2:1 uzveica Otavas "Senators". Čikāgas hokejisti 45 reizes meta pa Kreiga Andersona sargātajiem vārtiem, bet par mača pirmo zvaigzni tika atzīts "Blackhawks" vārtsargs – Skots Dārlings šonakt debitēja NHL, neitralizējot 32 no 33 Otavas hokejistu mestajām ripām.

Vankūveras "Canucks" savā laukumā ar 4:2 pārspēja Vašingtonas "Capitals". Trīs no četriem vārtiem Kanādas pilsētas komanda guva nepilnu divu minūšu laikā otrā perioda beigās, no 0:1 panākot 3:1.

NHL spēļu rezultāti, 26. oktobris

SpēleRezultāts
Jets – Avalanche2:1 P
Kings – Blue Jackets5:2
Blackhawks – Senators2:1
Ducks – Sharks1:4
Canucks – Capitals4:2

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League

     [+] [-]

, 2014-10-27 09:12, pirms 10 gadiem
iespējams sezonas visvairāk soda minūšu spēle aizvadīta

     [+] [-]

, 2014-10-27 09:57, pirms 10 gadiem
Kas tur diez ar Foliņjo? Spēli pat apstādināja uz kādu laiku un uz "štrečera" čali aizveda no laukuma...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-10-27 15:10, pirms 10 gadiem
Dzoniy rakstīja: http://www.youtube.com/watch?v=afl_ZqdEGGw
To visu redzēju jau spēli skatoties, jautājums bija vai čalim viss ok, vai trauma nopietna?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja