Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

NHL nedēļas labākie: Kārters, Skrivenss un Nīlsens

NHL nedēļas labākie: Kārters, Skrivenss un Nīlsens
Džefs Kārters
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālā hokeja līga (NHL) nosaukusi aizvadītās nedēļas trīs labākos hokejistus. Par tiem kļuvuši Losandželosas "Kings" centrs Džefs Kārters, Edmontonas "Oilers" vārtsargs Bens Skrivenss un Ņujorkas "Islanders" centrs Frans Nīlsens.

Par aizvadītās nedēļas labāko spēlētāju NHL atzīts Losandželosas "Kings" spēlētājs Džefs Kārters. 29 gadus vecais centrs nedēļas divos mačos guva divus vārtus, kā arī izcēlās ar četrām rezultatīvām piespēlēm, palīdzot komandai izcīnīt sesto uzvaru pēc kārtas.

Otrās zvaigznes titulu saņēma Edmontonas "Oilers" vārtsargs Bens Skrivenss, kurš trīs nedēļas spēlēs atvairīja 92% no pretinieku izdarītajiem metieniem un vidēji spēlē ielaida 2.33 ripas, kas ļāva "Oilers" komandai izcīnīt pirmās trīs uzvaras šajā sezonā, pēc sezonas sākumā piedzīvotiem pieciem zaudējumiem.

Tikmēr trešajā vietā Ņujorkas "Islanders" centrs Frans Nīlsens. 30 gadus vecais dāņu spēlētājs nedēļas laikā izcēlās ar četriem vārtu guvumiem un vienu rezultatīvu piespēli.

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League

     [+] [-]

, 2014-10-27 22:03, pirms 9 gadiem
Nav kāda informācija, kā pēc vakardienas jūtas Niks Folinjo?

     [+] [-]

, 2014-10-27 22:07, pirms 9 gadiem
Tā neko Dānis dod vējus pa NHL.

     [+] [-]

, 2014-10-27 23:06, pirms 9 gadiem
Agris 77 rakstīja: Nav kāda informācija, kā pēc vakardienas jūtas Niks Folinjo?
Reāli viss kas ir zināms ka pēc tam kad viņu noveda no laukuma, viņš ir sācis kustināt kājas un parējo ķermeni, Staples Centra medicīnas centrā viņam uztaisija Rentgenu, un pateica ka viņš kopā ar Komandu var atgriezties Kolumbusā, paldies Lakers un Kings ārstiem, jo tas varēja beigties slikti.

     [+] [-]

, 2014-10-27 23:17, pirms 9 gadiem
Deathsky rakstīja: Reāli viss kas ir zināms ka pēc tam kad viņu noveda no laukuma, viņš ir sācis kustināt kājas un parējo ķermeni, Staples Centra medicīnas centrā viņam uztaisija Rentgenu, un pateica ka viņš kopā ar Komandu var atgriezties Kolumbusā, paldies Lakers un Kings ārstiem, jo tas varēja beigties slikti.
Nu labi ka tā, izskatijās jau baigi traki.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja