Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Ko4inja

"Ducks" aizmaina Prongeru uz "Flyers".

"Ducks" un "Flyers" veic maiņu:

"Ducks" aizmainīja Chris Pronger un Ryan Dingle uz Filadelfīju. Pretī "Ducks" no "Flyers" saņēma aizsargu Luca Sbisa, uzbrucēju Joffrey Lupul un divas pirmā raunda drafta izvēles: šīs sezonas No. 21 un nākamās sezonas pirmā raunda izvēli. Anaheima arī saņēma trešā raunda izvēli kādā no nākamajām divām sezonām.

Pilns raksts: nhl.com: NHL.com - NHL Entry Draft: Ducks send star...

Izmantotie resursi:

nhl.com


, 2009-06-27 10:14, pirms 15 gadiem
Lupuls atgriežas savā pirmajā NHL klubā! Bet domāju lielāks labums kopumā būs Philly, jo ieguva vienu no līgas Top aizsargiem - Prondžeru... bet kopumā liekas tas ir gana labs darijums abiem klubiem!
, 2009-06-27 10:16, pirms 15 gadiem
als rakstīja: Lupuls atgriežas savā pirmajā NHL klubā! Bet domāju lielāks labums kopumā būs Philly, jo ieguva vienu no līgas Top aizsargiem - Prondžeru... bet kopumā liekas tas ir gana labs darijums abiem klubiem!
Anaheima domā par nākotni.
, 2009-06-27 10:30, pirms 15 gadiem
als rakstīja: Lupuls atgriežas savā pirmajā NHL klubā! Bet domāju lielāks labums kopumā būs Philly, jo ieguva vienu no līgas Top aizsargiem - Prondžeru... bet kopumā liekas tas ir gana labs darijums abiem klubiem!
Prongers labi ja 3 sezonas veel speles
, 2009-06-27 11:03, pirms 15 gadiem
Filadelfijai kārtīgs aizsargs neapšaubāmi bija vajadzīgs.Prongers tagad varēs izpausties ar pilnu krūti...
, 2009-06-27 11:13, pirms 15 gadiem
krisis rakstīja: Prongers labi ja 3 sezonas veel speles
Nu es tik pārliecināts par to nebūtu... moš vēl sadomās Čeliosu pārsist un kapās vēl visas 10-12 sezonas?! Tie kas te saka "Anaheima domā par nākotni" - Lupuls arī vairs nav nekāds puika... bet neapšaubāmi savu vietu NHL jau ir "iekarojis" un ir tāds labs 2-3 maiņas spēlētājs! Vai pīļukiem viņu tiešām vajag (un Duks šo "pēc inerces" vēl tālāk kaut kur neaizmainīs) vai arī tā bija prasta atbrīvošanās no Prondžera...? Rādis laiks!
, 2009-06-27 12:25, pirms 15 gadiem
man liekas aizsardzibas Ducks nu i dirsaa godigi sakot.
Teodors Bļugers. Foto: Vancouver Canucks

Liekot punktu regulārajai sezonai, Bļugeram iespēja sasniegt karjeras rekordu

Šonakt noslēgsies Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā sezona, un pulksten 3:00 laukumā dosies arī Teodora Bļugera pārstāvētā Vankūveras "Canucks", kas izbraukumā spēkosies pret Vinipegas "Jets". Ja latviešu uzbrucējs nopelnīs vismaz vienu punktu, viņš sasniegs jaunu rekordu.
Breidijs Tkačaks. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
2

"Senators" kapteinis pārstāvēs Latvijas pretinieci ASV pasaules čempionātā

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Otavas "Senators" kapteinis Breidijs Tkačaks apstiprinājis, ka pārstāvēs Amerikas Savienotās Valstis pasaules čempionātā, kas sāksies 10. maijā Čehijā.
Džefs Kārters. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
1

Divas reizes Stenlija kausu izcīnījušais Kārters liek punktu karjerai

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Pitsburgas "Penguins" centra uzbrucējs Džefs Kārters 39 gadu vecumā paziņojis par karjeras beigām. Kopā ar Losandželosas "Kings" viņš divas reizes virs galvas cēla Stenlija kausu.