Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Edmontonā divi "hat-trick" un uzvara pār "Kings", Ovečkinam 49. vārti

Edmontonā divi "hat-trick" un uzvara pār "Kings", Ovečkinam 49. vārti
Skatītāji met cepures pēc Leona Draizaitla (attēla vidū) "hat-trick". Foto: AP/Scanpix

Šonakt Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Edmontonas "Oilers" hokejisti Leons Draizaitls un Raiens Ņūdžents-Hopkinss katrs guvuši trīs vārtus, palīdzot komandai tikt pie uzvaras pār Losandželosas "Kings" - 8:4, bet "Capitals" kapteinis Aleksanrs Ovečkins iemeta 49. ripu šosezon, palīdzot Vašingtonai apspēlēt "Hurricanes" - 4:1.

Edmontonas „Oilers” ar 8:4 apspēlēja Losandželosas „Kings”. Ar „hat-trick” uzvarētāju rindās izcēlušies Leons Draizaitls un Raiens Ņūdžents-Hopkinss, bet kapteinim Konoram Makdeividam 1+3, līdz ar ko uzbrucējs atjaunoja punktu rekordu vienas sezonas laika - 112 (39+73) Tikmēr vācietim Draisaitlam jau 46 vārti un otrā vieta labāko snaiperu sarakstā. Edmontona samazināja deficītu līdz „play-off” zonai, un sešas spēles pirms regulārā čempionāta beigām atpaliek no tās par pieciem punktiem.

Vašingtonas „Capitals” ar 4:1 pārspēja „Hurricanes”. Rezultātu atklāja Tīdžejs Ošī, kurš pēc ripas saņemšanas iemetiena aplī izdarīja metienu vienā pieskārienā – 1:0. Otrajā trešdaļā Dugijs Hemiltons pielika nūju vārtu priekšā un panāca 1:1. Trešajā trešdaļā Aleksandrs Ovečkins bija precīzs no pustālās distances, gūstot savus 49. vārtus šosezon. Deviņas minūtes pirms sirēnas Džons Kārlons pāradresēja ripu vārtos pēc Dmitrija Orlova metiena no zilās līnijas, bet punktu pielika Niklass Bekstrems – 4:1.

Ovečkins guva 656. vārtus NHL karjerā, panāca Brendanu Šenahanu līgas visu laiku labāko vārtu guvēju sarakstā un ieņem dalīto 13. vietu.

„Capitals” konkurente par pirmo vietu divīzijā Ņujorkas „Islanders” ar 0:4 zaudēja Kolambusas „Blue Jackets” un noslīdēja uz trešo vietu. Visus 26 metienus atvairīja Sergejs Bobrovskis, kuram tā bija astotā sausā spēle šosezon, kas ir labākais rādītājs viņa karjerā. Pirmajās 20 minūtēs mājinieki vienu reizi realizēja vairākumu, atzīmējoties Raienam Zingelam – 0:1. Trešās trešdaļas sākumā Artemijs Panarins izmantoja izgājienu pret vārtsargu – 0:2, Olivers Bjorkstrends ar neatvairāmo metienu panāca 0:3, bet Kems Atkinsons iemeta ripu tukšos vārtos – 0:4.

Monreālas „Canadiens” ar 6:1 sagrāva Floridas „Panthers”, nosargājot vietu Austrumu „wild-card” zonā. Ar diviem vārtiem un vienu piespēli izcēlās Tomāšs Tatars, bet pie punktiem tikuši 12 dažādi Monreālas hokejisti.

NHL spēles, 27. marts

SpēleRezultāts
Hurricanes – Capitals1:4
Islanders – Blue Jackets0:4
Panthers – Canadiens1:6
Sabres – Senators0:4
Kings – Oilers4:8
Ducks – Canucks5:4
Blackhawks – Coyotes0:1

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

     [+] [-]

, 2019-03-27 07:58, pirms 5 gadiem
Draizaitls varētu nocelt Ovečkinam Rišāru. Vai Tavaress.

     [+] [-]

, 2019-03-27 09:03, pirms 5 gadiem
kino rakstīja: Draizaitls varētu nocelt Ovečkinam Rišāru. Vai Tavaress.
Es par to pašu. Būtu smieklīgi, ja sezonas pašās beigās kāds noceltu mega ūber snaiperim Rišāru😅 bet diez vai. Komanda palīdzēs, atlikušajās spēlēs atkal pa 10-15 metieniem spēlē pa kasti, kaut ko vēl iemetīs lai droši paņemtu Rišāru atkal😅