Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Girgensonam divi spēka paņēmieni un zaudējums Filadelfijā

Andrejs Siliņš

Girgensonam divi spēka paņēmieni un zaudējums Filadelfijā
Zemgus Girgensons Filadelfijas vārtu priekšā. Foto: AP / Scanpix

Zemgus Girgensons un Bufalo "Sabres" naktī uz trešdienu piedzīvoja zaudējumu Nacionālajā hokeja līgā (NHL), ar rezultātu 2:5 izbraukumā piekāpjoties Filadelfijas "Flyers".

Zemgus Girgensons laukumā bija 15 minūtes un 57 sekundes (divas minūtes un deviņas sekundes mazākumā), veica vienu metienu pa vārtiem, bloķēja vienu metienu un izdarīja divus spēka paņēmienus.

"Sabres" rindās pirmo spēli aizvadīja Brendons Montors, kurš Bufalo nonāca maiņas darījuma rezultātā pirms pāris dienām. Tomēr debija aizsargam neizdevās pozitīva. Jau trešajā spēles minūtē "Flyers" izvirzījās vadībā, Jakubs Vorāčeks astotajā minūtē pārsvaru dubultoja. Pirmās trešdaļas vidū Džeks Aikels vairākumā vienus vārtus atguva, taču tuvāk "Sabres" netika.

Otrajā trešdaļā komandas apmainījās vārtu guvumiem, bet pēdējās trešdaļas sākumā mājinieki atjaunoja divu vārtu pārsvaru (4:2). Klods Žirū nepilnas trīs minūtes pirms beigām guva savus 19. vārtus sezonā, nostiprinot Filadelfijas panākumu un liekot "Sabres" ciest kārtējo neveiksmi - 2:5.

Latviešu uzbrucēja pārstāvētā komanda piedzīvoja otro zaudējumu pēc kārtas un sesto zaudējumu pēdējās septiņās spēlēs. Komanda atrodas 11. pozīcijā Austrumu konferences tabulā, par punktu atpaliekot tieši no "Flyers". Nākamo spēli Bufalo aizvadīs naktī uz sestdienu, kad mājās uzņems Pitsburgas "Penguins".

"Pingvīni", kas nosūtījuši Teodoru Bļugeru uz fārmklubu, šonakt ar 5:2 viesos pārspēja Kolumbusas "Blue Jackets". Džereds Makans guva divus vārtus, bet Sidnijam Krosbijam vārti un rezultatīva piespēle. "Penguins" izcīnīja pirmo uzvaru pēc diviem zaudējumiem un ar 74 punktiem 63 mačos ieņem astoto pozīciju Austrumu konferencē.

Otavas "Senators" bez rezervē palikušā Rūdolfa Balcera ar 2:7 izbraukumā atzina čempiones Vašingtonas "Capitals" pārākumu. Tas bija Otavas 41. zaudējums sezonā un piektā neveiksme pēc kārtas. Komanda ir pēdējā vietā ne tikai Austrumos, bet visā līgā.

NHL regulārā sezona, 27. februāris

SpēleRezultāts
Bruins - Sharks4:1
Islanders - Flames1:3
Flyers - Sabres5:2
Capitals - Senators7:2
Hurricanes - Kings6:1
Blue Jackets - Penguins2:5
Red Wings - Canadiens1:8
Blues - Predators2:0
Jets - Wild2:3
Coyotes - Panthers4:3 PM
Golden Knights - Stars4:1
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2019-02-27 09:47, pirms 5 gadiem
Autors Siliņš raksta: Otavas "Senators" bez uz fārmklubu nosūtītā Rūdolfa Balcera ar 2:7 izbraukumā atzina čempiones Vašingtonas "Capitals" pārākumu.

Kārtējā Siliņa rupjā kļūda rakstos par hokeju:
Balcers atkal ir Otavas sastāvā, un šajā spēlē bija rezervists (scratches), un uz AHL tika nosūtīts formāli un drīz izsaukts atpakaļ uz NHL (noteikumus sīkāk var izskaidrot zaipis ).

https://www.nhl.com/gamecenter/ott-...

  +3 [+] [-]

, 2019-02-27 11:30, pirms 5 gadiem
Balcers nespēlēja, jo Otava spēlēja ar 11 uzbrucējiem un 7 aizsargiem, tāpēc ka Otavas treneris nav normāls:

"Normally I'd like to go 12 and 6 today but it will be a tough one," Boucher said. "First because of Borowiecki's return and because there's nobody else that deserves to be taken out so I'll probably have to pull a forward out of the line-up after warm-up."

https://www.nhl.com/senators/news/g...

     [+] [-]

, 2019-02-27 11:33, pirms 5 gadiem
Argonauts rakstīja: Balcers atkal ir Otavas sastāvā, un šajā spēlē bija rezervists (scratches), un uz AHL tika nosūtīts formāli un drīz izsaukts atpakaļ uz NHL (noteikumus sīkāk var izskaidrot zaipis ).
netirs, neko es sīkāk neskaidrošu paši lai lasa un mācās

  +1 [+] [-]

, 2019-02-27 15:28, pirms 5 gadiem
zaipis rakstīja: netirs, neko es sīkāk neskaidrošu paši lai lasa un mācās
ir ok.
es tik tā ieminējos, ka forumos lietpratīgi raksta un komentē tāds NHL specs zajipis, kurš var nejēgām NHL/AHL noteikumus izskaidrot.

un vismaz savu kļūdu Siliņš vēlāk izlaboja.