Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Sharks" veic maiņu ar Balcera bijušo komandu un iegūst aizsargu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Sharks" veic maiņu ar Balcera bijušo komandu un iegūst aizsargu
Hristiāns Jarošs. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Sanhosē “Sharks” maiņas darījumā no Otavas “Senators” ieguvis slovāku aizsargu Hristiānu Jarošu. Tieši kopā ar viņu pēc ierašanās Otavā divas nedēļas pašizolācijā pavadīja Rūdolfs Balcers.

Sanhosē “Sharks” maiņas darījumā, kurā bija iesaistītas trīs komandas, ieguva slovāku aizsargu Hristiānu Jarošu. Vispirms “Sharks” uz Anaheimas “Ducks” aizmainīja aizsargu Trevoru Keriku, pretī saņemot uzbrucēju Džeku Kopeku. Pēc tam Kopeka kopā ar drafta septītās kārtas izvēli tika aizmainīts uz Otavas “Senators”, pretējā virzienā ceļojot Jarošam.

“Hristiāns ir liels aizsargs ar labo nūjas satvērienu, un viņš spēlē fiziski. Jauns hokejists, kuram ir 76 spēļu pieredze NHL, un viņš var progresēt,” par jaunieguvumu teica “Sharks” ģenerālmenedžeris Dags Vilsons. Pagājušajā sezonā Jarošs “Senators” rindās aizvadīja 13 spēles un sakrāja 0+3. Savukārt fārmkluba rindās viņa kontā 34 mači un 15 punkti.

Pavisam nesen “Sharks” no neaizsargāto spēlētāju saraksta paņēma latviešu uzbrucēju Rūdolfu Balceru, kurš pašlaik atrodas Arizonā un ievēro NHL noteikto septiņu dienu pašizolāciju. Interesanti, ka pēc ierašanās Otavā Balcers Kanādas divu nedēļu pašizolāciju pavadīja vienā mājā kopā tieši ar Jarošu.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/sharks/news/sha...