Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

''Golden Knights'' treneri pašizolācijā, maču pret ''Blues'' vadīja ģenerālmenedžeris

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Golden Knights'' treneri pašizolācijā, maču pret ''Blues'' vadīja ģenerālmenedžeris
Kellijs Makrimons (vidū) vada spēli. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Lasvegasas ''Golden Knights'' treneru sastāvā kādai no personām bijis pozitīvas Covid-19 analīzes, tādējādi visam sastāvam dodoties pašizolācijā. Zaudējumā soda metienos pret Sentluisas ''Blues'' ar 4:5 vienību vadīja tās ģenerālmenedžeris Kellijs Makrimons kopā ar fārmkluba treneriem.

Lasvegasas ''Golden Knights'' Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē pēcspēles soda metienos ar 4:5 zaudēja Sentluisas ''Blues''. Spēle gan īpaša bija ar to, ka uz ''Golden Knights'' treneru soliņa neatradās tās speciālisti, bet gan kluba ģenerālmendžeris Kellijs Makrimons. Izrādās, kādam no treneriem bijis pozitīvs Covid-19 tests un šobrīd viss treneru personāls devies pašizolācijā. Spēli pret ''Blues'' bez Makrimona vadīja arī fārmkluba treneru sastāvs.

''Nav tā, ka viņiem visiem bijušas pozitīvas analīzes. Lielākai daļai nē, taču vienam gan. Esam priecīgi, ka šobrīd nav bijušas pozitīvas analīzes spēlētāju vidū,'' pēc mača situāciju komentēja Makrimons. Šī bija pirmā reize, kad ''Golden Knights'' rindās kāds maču izlaida pozitīva Covid-19 rezultāta dēļ. Iepriekš četri hokejisti inficējās pagājušā gada novembrī, taču jau ir veiksmīgi atlabuši.

Savukārt paši hokejisti nav zinājuši par situāciju līdz pat brīdim, kad ieradās spēļu arēnā. ''Mums pašiem tas bija jaunums, kad atbraucām uz halli. Makrimons ir trenējis iepriekš, kamēr fārmkluba treneri zina sistēmu. Nezinājām, kāds būs spēles plāns, taču viss izvērtās pietiekami veiksmīgi,'' situāciju komentēja Alekss Petrandželo.

Septiņos mačos ''Golden Knights'' izcīnījusi piecas uzvaras.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nhl/story/_/id...