Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Losandželosas "Kings" ievieto Ričardsu atteikumu draftā

Agris Suveizda

Losandželosas "Kings" ievieto Ričardsu atteikumu draftā
Maiks Ričardss kopā ar "Kings" ir izcīnījis divus Stenlija kausus
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas komanda Losandželosas "Kings" ir nolēmusi Maiku Ričardsu ievietot atteikumu draftā. Tagad citām komandām ir iespēja pārņemt 29 gadus vecā spēlētāja līgumu. Ja tas nenotiks, kanādiešu centra uzbrucējs tiks nosūtīts uz fārmklubu Amerikas Hokeja līgā.

"Negaidu, ka kāda komanda viņu izvēlēsies," sarunā ar TSN neslēpa "Kings" ģenerālmenedžeris Dīns Lombardi, kurš joprojām uzskata, ka Ričardss var atgriezties iepriekšējā līmenī. "Viņš var kļūt par citu spēlētāju [nekā ir tagad]. Ja atceraties Tēmu Selenni, kad viņš pārgāja uz Kolorādo "Avalanche", šķita, ka ar viņu ir cauri. Izskatījās, ka ar viņu tiešām ir cauri. Bet pēkšņi viss mainījās, un viņš spēja pagarināt savu karjeru. Viņi ir dažādi spēlētāji, bet neredzu iemeslu, kādēļ tā nevarētu notikt arī ar viņu."

"Kā spēlētāji saprotam, ka tāds ir bizness. Bet tajā pašā laikā mēs esam ģimene, tāpēc ir ļoti smagi redzēt, ka Ričardss tiek ievietots atteikumu draftā," teica Losandželosas "Kings" kapteinis Dastins Brauns. "Domāju, ka mēs visi to saprotam. Mēs neuzvaram… Arī vadība jūt, ka tā būs labāk komandai. Kā spēlētājiem mums ir jātiek galā ar dažādām situācijām. Vienkārši ne pārāk bieži nākas redzēt, ka atteikumu draftā ievieto tāda statusa spēlētāju kā Ričardss."

29 gadus vecais Maiks Ričardss šajā sezonā piedalījies visās 47 spēlēs, guvis tikai piecus vārtus, izdarījis desmit rezultatīvu piespēļu, nopelnījis negatīvu lietderības koeficientu -7 un sakrājis 39 soda minūtes. Šis ir tikai septītais Ričardsa 12 gadu ilgtermiņa līguma gads, un šosezon viņa alga ir paredzēta septiņu miljonu ASV dolāru apmērā. Nākamajās sezonās viņa līgumā paredzētais atalgojums ir attiecīgi seši, piecarpus, četrarpus, trīs un trīs miljoni eiro. Ieskaitot šo sezonu, kopējā summa, kas vēl palikusi līgumā, ir 29 miljoni dolāru jeb 25,8 miljoni eiro.

Losandželosas "Kings" ar 52 punktiem 47 mačos Rietumu konferencē ieņem devīto vietu.

Izmantotie resursi:
http://www.nhl.com/ice/news.htm?id=750433&navid=nhl:topheads
Kings place C Richards on waivers - Article - TSN

  -1 [+] [-]

, 2015-01-27 12:56, pirms 9 gadiem
uz Dinamo

     [+] [-]

, 2015-01-27 13:02, pirms 9 gadiem
Lai iet ux Buffalo. Lai gan pietie ar Džiontu no kura ar tik Uzvārds palicis

     [+] [-]

, 2015-01-27 13:09, pirms 9 gadiem
Tieši tā, lai Bufalo paņem! Vecis ar Stenlija kausiem.. tādu pieredzi jaunajiem vismaz ģērbtuvē iedotu. afigets!

     [+] [-]

, 2015-01-27 13:13, pirms 9 gadiem
Protams tik uz Buffalo !! Vai ir jega maksat 6 ljimonus par vinu ?

     [+] [-]

, 2015-01-27 13:18, pirms 9 gadiem
Bet paskaties. Viņa līguma summa ir lejupslīdoša... Ja atgūst formu,tas var kļūt par ļoti labu darījumu

  +4 [+] [-]

, 2015-01-27 13:21, pirms 9 gadiem
Metijs rakstīja: Tieši tā, lai Bufalo paņem! Vecis ar Stenlija kausiem.. tādu pieredzi jaunajiem vismaz ģērbtuvē iedotu. afigets!
Ričardsu var ņemt tikai tad, ja ir plāns līdz transfēru loga beigām aizmainīt vienu vai vairākus centrus.

Vienkārši ņemt kā papildinājumu būtu tiešās pretrunās ar Sabres mērķiem.

     [+] [-]

, 2015-01-27 13:24, pirms 9 gadiem
Vsp runā ka Myers varētu aizmainīt... Un par vienu no Buffalo vārtsargiem ar runa gaja

     [+] [-]

, 2015-01-27 13:25, pirms 9 gadiem
retais rakstīja: Bet paskaties. Viņa līguma summa ir lejupslīdoša... Ja atgūst formu,tas var kļūt par ļoti labu darījumu
Ričardsam esot problēmas ar attieksmi, starpsezonā viņš slinkojot, utml. Ne jau tikai algas dēļ no viņa cenšas atkratīties.

     [+] [-]

, 2015-01-27 13:26, pirms 9 gadiem
MachimoI rakstīja: Ričardsam esot problēmas ar attieksmi, starpsezonā viņš slinkojot, utml. Ne jau tikai algas dēļ no viņa cenšas atkratīties.
Kada situacija buffalo ir ar algam ? Nav ta ,ka tikai nedaudz pari algu gridai ?

  +1 [+] [-]

, 2015-01-27 13:37, pirms 9 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: Kada situacija buffalo ir ar algam ? Nav ta ,ka tikai nedaudz pari algu gridai ?
Ja ņem vērā apzināti pārmaksātos īstermiņa līgumus (Stjūarts, Mesārošs) un to, ka vēl visdrīzāk tuvākajos pāris mēnešos tiks aizmainīti nākamās sezonas brīvie aģenti, tad, jā, ir tikai nedaudz pāri algu grīdai.

Bet nav tā, ka tagad vajadzētu vēl kādu pārmaksāt, lai tiktu līdz grīdai.

     [+] [-]

, 2015-01-27 13:39, pirms 9 gadiem
MachimoI rakstīja: Ja ņem vērā apzināti pārmaksātos īstermiņa līgumus (Stjūarts, Mesārošs) un to, ka vēl visdrīzāk tuvākajos pāris mēnešos tiks aizmainīti nākamās sezonas brīvie aģenti, tad, jā, ir tikai nedaudz pāri algu grīdai.

Bet nav tā, ka tagad vajadzētu vēl kādu pārmaksāt, lai tiktu līdz grīdai.
Paldies !

     [+] [-]

, 2015-01-27 13:43, pirms 9 gadiem
Veel arii no filadelfijas laikiem naak "party boy" birka liidzi vinjam.

  +2 [+] [-]

, 2015-01-27 13:51, pirms 9 gadiem
Ta beidziet taču- komandai, kura no sevi grib izveidot Darba Rūķu blici, tas būtu pats stulbākais ko izdarīt - paņemt pie sevis 6m ēdošu, paslinku, problemātisku tipiņu!

     [+] [-]

, 2015-01-27 14:00, pirms 9 gadiem
DidzisLV rakstīja: Ta beidziet taču- komandai, kura no sevi grib izveidot Darba Rūķu blici, tas būtu pats stulbākais ko izdarīt - paņemt pie sevis 6m ēdošu, paslinku, problemātisku tipiņu!
Lielos vilcienos tev ir taisnība, taču Ričardsam varētu būt spekulatīva vērtība. T.i., vienmēr ir iespējams viņu aizmainīt pretī kaut ko arī saņemot. No neaizsargāto spēlētāju saraksta paņemt spēlētājus neko nemaksā.

Otrkārt, nākamajā sezonā viņam ir ap 3 miljoni "cap hit", nevis 6M. Un nekur jau nav teikts, ka viņš obligāti jātur komandā ilgtermiņā.

     [+] [-]

, 2015-01-27 15:46, pirms 9 gadiem
retais rakstīja: Vsp runā ka Myers varētu aizmainīt... Un par vienu no Buffalo vārtsargiem ar runa gaja
Kāds man var paskaidrot, kur ir jēga aizmainīt Myersu?

     [+] [-]

, 2015-01-27 16:28, pirms 9 gadiem
Es ar neredzu.. Gan jau pret drafta pickiem vēl atdos...brīžiem tā pārbūve šķiet smieklīga.. Visi tie Draftējamie tomēr ir kaķis maisā...

     [+] [-]

, 2015-01-27 16:44, pirms 9 gadiem
Rangers laba iespēja paņemt, labs spēlmanis.

  -1 [+] [-]

, 2015-01-27 17:52, pirms 9 gadiem
MachimoI rakstīja: Lielos vilcienos tev ir taisnība, taču Ričardsam varētu būt spekulatīva vērtība. T.i., vienmēr ir iespējams viņu aizmainīt pretī kaut ko arī saņemot. No neaizsargāto spēlētāju saraksta paņemt spēlētājus neko nemaksā.

Otrkārt, nākamajā sezonā viņam ir ap 3 miljoni "cap hit", nevis 6M. Un nekur jau nav teikts, ka viņš obligāti jātur komandā ilgtermiņā.
Zinama mera tev taisniba. Bet nu nemt speletaju tikai nemsanas pec - nu nezinu... Jega ta kada?
Ja nu vienigi, lai aizvietotu kadu no paslaik savainotajiem - Maccormik, Foligno vai to pasu Gionta. Bet tam nebus reala seguma, jo busim reali - komanda uz ieklusanu play off vairs isti nevar ceret.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-01-27 19:51, pirms 9 gadiem
Neviena komanda neies maksat 6 milj tikai par to ka šis ir bijis stenlija kausa ieguvejs un laba statistika !!! Ja cena butu no 2-3 miljon-tad vel saprotu bet ne jau ar tadu kreditu

     [+] [-]

, 2015-01-27 20:15, pirms 9 gadiem
Iespējams tieši pašam Ričardsam arī vajag pamainīt komandu, lai sevi sapurinātu un atkal sāktu kapāt vecajā līmenī! Kāreiz pēc pārejas no Filadelfijas uz LAK čalis ieguva var teikt jaunu elpu un ar LAKiem izcīnija divus gredzenus, kur tieši viņš un arī otrs BSB "pārbēdzējs" Karters bija vieni no galvenajiem SC kaldinātājiem un varoņiem("key" pleieriem). Ja runājam par Sabres, tad šiem tāda līmeņa čalis noteikti noderētu par cik paši Sabres ir pārbūves procesā. Viss atdurās tur vai Nolans redzētu kā viņu tur izmantot! Sabres nevajadzētu būt problēmām arī viņa 6M algu pacelt. Nekas jauns tas nebūtu arī Ričardsam, jo uz LAK šis atnāca tieši, kad šie bija līdzīgā pārbūves procesā. Lombardi arī pats labi atgādināja par Sellanes liktām AVS, kas noteikti nebija Tēmu komanda... kamēr, acīmredzot, ar LAK arī pats Ričards sevi ir izsmēlis un čalim atkal vajag jaunu izaicinājumu!