Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Bortuzo četru spēļu diskvalifikācija, viņa upurim Arvidsonam jāizlaiž vismaz mēnesis

Bortuzo četru spēļu diskvalifikācija, viņa upurim Arvidsonam jāizlaiž vismaz mēnesis
Viktors Arvidsons. Foto: Zuma Press/Scanpix

Nacionālā hokeja līga piespriedusi četru spēļu diskvalifikāciju čempiones Sentluisas "Blues" aizsargam Robertam Bortuzo, kurš mačā pret Nešvilas "Predators" divas reizes iesita pretinieku uzbrucējam Viktoram Arvidsonam. Zviedrs iedzīvojās savainojumā.

Spēlējot izbraukumā, "Predators" jau pirmajās minūtēs izdevās iegūt 2:0 pārsvaru. Turpinājumā sekoja vairākums, kura laikā Bortuzo ar nūju no mugurpuses pagrūda Arvidsonu, pretiniekam ielidojot vārtos. Aizsargam tika fiksēts pārkāpums, tāpēc viņš nolēma vēlreiz iesist pretiniekam.

Bortuzo netika piespriestas vairāk par divām minūtēm, tomēr otrais sitiens viņam nopelnījis četru spēļu diskvalifikāciju. Šajā laika posmā viņš nevarēs saņemt algu, tādējādi zaudējot 67 tūkstošus dolāru, kas nonāks īpaši izveidota fonda rīcībā. "Predators" minētajā spēlē uzvarēja ar 4:2.

Šonakt komandas tikās vēlreiz, un "Predators" savā laukumā uzvarēja ar 3:2 pēcspēles metienos. Laukumā nedevās ne tikai Bortuzo, bet arī Arvidsons, kurš incidentā iedzīvojās savainojumā. Vienība pavēstījusi, ka zviedrs nevarēs palīdzēt četras līdz sešas nedēļas. Šajā sezonā aizvadītajās 22 spēlēs Arvidsons izcēlies ar sešiem vārtiem un 15 punktiem.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/st-louis-blues-d...
https://www.tsn.ca/viktor-arvidsson...


, 2019-11-26 10:53, pirms 4 gadiem
Tātad diskābelis arī 4-6 nedēļas. Visi ir cilvēki un var gadīties traumēt kādu netīšām, bet šāda rīcība, kur uzbrūk neaizsargātam vairākas reizes, tad tas nav vairs normāli. Un tā nav viņam 1.reize.
, 2019-11-26 13:07, pirms 4 gadiem
Mīzuļi no muguras guļošu. Urlas.
''Coyotes'' svin vārtu guvumu. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Trīs komandas iekļūst ''play-off'', ''Coyotes'' apstādina ''Predators'' iespaidīgo sēriju

Naktī uz piektdienu Nacionālajā hokeja līgā Bostonas ''Bruins'', Karolīnas ''Hurricanes'' un Floridas ''Panthers'' nodrošināja vietu Stenlija kausa izcīņā. Arizonas ''Coyotes'' ar uzvaru pār Nešvilas ''Predators'' ar 8:4 apturēja pretinieku 18 spēļu sēriju, kurā klubs izcīnīja vismaz punktu.
Teodors Bļugers. Foto: AP/Scanpix
5

Bļugeram piespēle zaudējumā pret Dalasu, Elvis paliek ''Blue Jackets'' rezervē

Naktī uz piektdienu Nacionālajā hokeja līgā (NHL) zaudēja gan Teodora Bļugera un Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras ''Canucks'', gan Elvja Merzļikina Kolumbusas ''Blue Jackets''. Pirmajiem neveiksme ar 1:3 pret Dalasas ''Stars'', bet otrajiem ar 2:3 pret ''Penguins''. Spēlēja vienīgi Teodors Bļugers, kurš rezultatīvi asistēja vienīgajos ''Canucks'' gūtajos vārtos.
Artūrs Šilovs. Foto: AFP/Scanpix
7

2023. gada PČ vērtīgākais spēlētājs Šilovs svētdien varētu sargāt ''Canucks'' vārtus

2023. gada pasaules hokeja čempionāta vērtīgākais spēlētājs Artūrs Šilovs svētdien potenciāli varētu stāties Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Vankūveras ''Canucks'' vārtos mačā pret Anaheimas ''Ducks''.