Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Malkins izrauj "Penguins" uzvaru pagarinājumā

Andrejs Siliņš

Malkins izrauj "Penguins" uzvaru pagarinājumā
Jevgēņijs Malkins
Foto: AP/Scanpix

Naktī uz ceturtdienu Nacionālajā Hokeja līgā (NHL) pie uzvaras, pateicoties krievu uzbrucēja Jevgēņija Malkina vārtu guvumam, pagarinājumā tika Pitsburgas "Penguins", kas ar rezultātu 4:3 mājās apspēlēja vienu no Rietumu konferences līderēm Sentluisas "Blues".

Pēdējā laikā Rietumu konferences otrā spēcīgākā komanda "Blues" uzvaras krājusi pamīšus un arī tagad pēc uzvaras pār Bufalo sekoja zaudējums Pitsburgai. Vakars gan iesākās patīkami, kad Pols Ščastnijs desmitajā minūtē vairākumā izvirzīja vadībā "Blues". Uz to ar diviem vārtiem pēc kārtas atbildēja Sidnijs Krosbijs, kurš pirmajās deviņās sezonas spēlēs nespēja gūt punktus, bet pēdējās 12 spēlēs sakrājis jau desmit punktus, tostarp ticis pie punktiem pēdējos trīs mačos pēc kārtas.

Pēdējās trešdaļas ievadā 19 gadus vecais Robijs Fabri guva savus ceturtos vārtus sezonā un ceturtos vārtus šajā mačā kopumā, panākot 2:2. Līdz mača pamatlaika beigām komandas vēlreiz apmainījās vārtu guvumiem un uzvarētāja noteikšanai bija nepieciešams papildlaiks.

Ilgi līdz uzvaras vārtiem nebija jāgaida, jo minūti un trīs sekundes pēc pagarinājuma sākšanās, kad Jevgēņijs Malkins saņēma Fila Kesela piespēli un ripu raidīja aiz Džeika Alena sargātās vārtu līnijas - 4:3 "Penguins" labā. Malkinam tie bija astotie vārti sezonā, kā arī piektie uzvaras vārti, kas ir labākais rādītājs starp visiem līgas spēlētājiem.

Ceturto uzvaru pēc kārtas izcīnīja Bostonas "Bruins", kas pagarinājumā ar 3:2 uzveica Detroitas "Red Wings". Ar diviem vārtu guvumiem uzvarētāju rindās izcēlās 21 gadu vecais nedraftētais un sezonu Amerikas Hokeja līgā sākušais Frenks Vatrano, kuram arī uzvaras vārti papildlaikā.

Ceturtais panākums pēc kārtas arī Otavas "Senators", kas viesos ar 5:3 apspēlēja Kolorado "Avalanche". Pirmos divus vārtus spēlē guva Šeins Prinss, kuram, tie bija arī pirmie divi vārti NHL karjerā. Lielu darbu paveica arī "Sens" vārtsargs Kreigs Andersons, kurš atvairīja 40 no 43 Denveras komandas metieniem, kamēr "Avs" vārtos paspēja stāties ne tikai Semjons Varlamovs (ielaida pirmos trīs vārtus), bet arī šveicietis Reto Bera, kurš neatvairīja vienu no 13 pretinieku mestajām ripām.

NHL regulārā sezona, 26. novembris

SpēleRezultāts
Sabres - Predators2:3
Devils - Blue Jackets1:2
Rangers - Canadiens1:5
Penguins - Blues4:3 P
Capitals - Jets5:3
Hurricanes - Oilers4:1
Wild - Canucks2:3
Islanders - Flyers3:1
Red Wings - Bruins2:3 P
Lightning - Kings2:1 PM
Coyotes - Ducks4:2
Avalanche - Senators3:5
Sharks - Blackhawks2:5
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-11-26 10:11, pirms 8 gadiem
Tagad NHL spēlē arī Denveras komanda?

  -1 [+] [-]

, 2015-11-26 11:06, pirms 8 gadiem
Dzoniy rakstīja: Malkins nebija vienīgais, kurš izrāva savai komandai uzvaru papildlaikā, bet virsrakstā tieši viņš. Siliņ, domā Kremlis par to Tev piešķirs prēmiju?
Mjā, krievu lobēšana rakstos/virsrakstos paliek īpaši uzmācīga.. lēni, bet ilgstoši tiek radīts iespaids, ka krievs ir mūsējais un tikai nevajag stāstīt, ka tas tā nejauši ir sagadījies.. žurnālistikā to sauc par konstruēto realitāti.

     [+] [-]

, 2015-11-26 15:09, pirms 8 gadiem
Ak dies, kas to būtu domājis, ka pat zem sporta komentāriem, pēc skaita dominēs komentāri no iebiedētajiem latviešu patriotiņiem, kuriem tā vien šķiet, ka Malkins ar tanku tūlīt atbrauks un spridzinās Saeimu kurā atrodas mūsu varonīgie tautas kalpi.

     [+] [-]

, 2015-11-26 16:59, pirms 8 gadiem
Prieks par Crosby