Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Krosbijs izlīdzina rezultātu pamatlaika pēdējā sekundē, "Penguins" piekāpjas "Bruins"

Krosbijs izlīdzina rezultātu pamatlaika pēdējā sekundē, "Penguins" piekāpjas "Bruins"
Bostonas mača pēdējo divu vārtu autori- Torijs Krugs un Sidnijs Krosbijs
Foto:AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā šonakt aizvadītas deviņas spēlēs, un par visspraigāko mača izskaņu parūpējās Bostonas „Bruins” un Pitsburgas „Penguins” hokejisti, kuru cīņā ar 4:3 papildlaikā uzvarēja pirmie. Savukārt pie daudz pārliecinošākiem panākumiem tikušas „Lightning”, „Blue Jackets” un „Blackhawks” vienības.

Pagājušās sezonas Austrumu konferences finālistu cīņā starp „Bruins” un „Penguins” mača sākumā vairāk uzbruka viesi no Pitsburgas, tiesa, pirmā perioda otrajā pusē „Bruins” pāris minūšu laikā izvirzījās vadībā ar 2:0. Otrā perioda pašā sākumā Džeimss Nīls vienus vārtus atguva, taču interesantākie notikumi tika pietaupīti trešajai trešdaļai.

Vispirms 52. minūtē Nīls guva savus otros vārtus un izlīdzināja rezultātu, taču 55. minūtē Zdeno Hāra atgrieza vadību „Bruins” komandas rīcībā (3:2). Pēdējā pamatlaika minūtē „Penguins” atstāja savus vārtus tukšus, lai uzbrukumā dotos ar sešiem laukuma spēlētājiem, taču piecas sekundes pirms pamatlaika beigām ripa nokļuva laukuma stūrī un likās, ka „Bruins” ir uzvarējusi. Tā laikam likās arī pašiem bostoniešiem, jo pēc Krisa Kunica un Nīla piespēlēm pie tukša vārtu stūra nepiesegts palika Sidnijs Krosbijs, kurš 0,3 sekundes pirms pamatlaika beigām izlīdzināja rezultātu.

Tiesa, „Penguins” saviem pretiniekiem atņēma tikai punktu, jo pagarinājuma pirmajā minūtē pagājušās sezonas „Bruins” jaunatklājums aizsargs Torijs Krugs guva savus septītos vārtus sezonā un izrāva Bostonas uzvaru ar 4:3.

Savukārt par sīvu spēli ne runas nebija Kolumbusas „Blue Jackets” mačā, kurā tā viesos pieveica Toronto „Maple Leafs” ar 6:0, tāpat intriga izpalika Tampabejā, kur „Lightning” ar 5:0 atstāja sausā Ņujorkas „Rangers”, bet Čikāgas „Blackhawks” ar 5:1 atgādināja par spēku samēriem „Oilers” komandai.

Centrālās divīzijas konkurentu duelī Sentluisas „Blues” ar 3:0 pieveica Minesotas „Wild” un izcīnīja savu ceturto uzvaru pēc kārtas. Divus vārtus guva šīs sezonas uzlēkusī zvaigzne Aleksandrs Stīns, kuram sezonā jau 19 vārtu guvumi, kas aiz Aleksandra Ovečkina ir otrs labākais rādītājss NHL.

Krosbijs izrauj neizšķirtu pamatlaikā

NHL spēļu rezultāti

KomandasRezultātsKomandasRezultāts
Penguins-Bruins3:4 PBlue Jackets-Maple Leafs6:0
Jets-Devils3:1Rangers-Lightning0:5
Flyers-Panthers1:3Wild-Blues0:3
Coyotes-Predators2:4Blackhawks-Oilers5:1
Kings-Canucks3:2 P

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League


, 2013-11-26 08:10, pirms 10 gadiem
Bieži negadās redzēt,ka 0,2 sekundes līdz spēles beigām izdodas izvilkt neizšķirtu, bet ko tas dod,ja papildlaikā ''pingvīni'' bija galigi nekādi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-11-26 08:24, pirms 10 gadiem
A-BURTS (HOKEJS PARI VISAM!!! ) rakstīja: ka ko dod? vismaz punktu
Doma bija cita.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-11-26 08:29, pirms 10 gadiem
A-BURTS (HOKEJS PARI VISAM!!! ) rakstīja: bet vel retak gadas,ka kada NHL komanda atstaj vienu pasu nepiesegtu Krosbiju uz petaka pie tuksa vartu stura domaju,pat Sabres tadus sudus nesataisitu
Tas gan.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-11-26 11:25, pirms 10 gadiem
Jā var teikt Kučerovam pirmā spēle NHL izdevās. Vārti un + 2
Komandai uzvara. Jācer ka ar to viss nebeigsies.
, 2013-11-26 19:47, pirms 10 gadiem
mnbvc rakstīja: kucerovs debijas spele jau 2 minute gust vartus. girgis var iet atpusties
3. minutē
Zemgus Girgensons. Foto: USA Sports Today/Scanpix
14

Girgensons 10. sezonu NHL noslēdz ar rezultatīvu piespēli un uzvaru Tampā

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) ar rezultatīvu piespēli atzīmējies Zemgus Girgensons. Viņš palīdzēja Bufalo "Sabres" viesos ar 4:2 pārspēt Tampabejas "Lightning". Latvietim šī bija 10. sezona NHL, kuras laikā viņš guva astoņus vārtus un atdeva sešas rezultatīvas piespēles.
Vinsents Troučeks. Foto: USA Today Sports/Scanpix

"Rangers" iegūst Prezidenta balvu, Islanders" tiek play-off, Makdeividam 100. piespēle

Nacionālajā hokeja līgā šonakt pie uzvarām tika arī Detroitas "Red Wings", Ņujorkas "Islanders", Pitsburgas "Penguins", Vašingtonas "Capitals", Ņujorkas "Rangers", Edmontonas "Oilers" un Minesotas "Wild" komandas.
Mirklis pēc Frenka Nazara pirmā vārtu guvuma NHL. Foto: Michael Reaves/AFP/Scanpix

NCAA un U20 PČ uzvarētājs Nazars iemet debijā NHL, Vegasa trešajā cēlienā atgūstas no 0:3

Pirmo spēli Nacionālajā hokeja līgā (NHL) šonakt aizvadīja 2022. gada drafta 13. izvēle Frenks Nazars, kurš iemeta Čikāgas "Blackhawks" pirmos vārtus spēlē pret Karolīnas "Hurricanes".