Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Bufalo "Sabres" vienojas ar vārtsargu Ullmarku un izvairās no arbitrāžas

Agris Suveizda

Bufalo "Sabres" vienojas ar vārtsargu Ullmarku un izvairās no arbitrāžas
Līnuss Ullmarks. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas komanda Bufalo "Sabres", ko pārstāv arī latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons, pavēstījusi par vienošanās panākšanu ar 27 gadus veco zviedru vārtsargu Līnusu Ullmarku.

Dienu pirms paredzētās arbitrāžas abas puses tomēr ir panākušas vienošanos par jaunā līguma nosacījumiem. Kā ziņoja Sportsnet, arbitrāžā no spēlētāja puses bija iesniegta prasība par 4,1 miljonu ASV dolāru, bet "Sabres" no savas puses prasībā ierakstījusi 1,8 miljonus. "Sabres" ar spēlētāju tomēr tika galā bez arbitrāžas iejaukšanās un parakstīja viena gada līgumu par 2,6 miljoniem dolāru. Iepriekšējā sezonā Ullmarks saņēma 1,3 miljonus.

Pirms tam spēlējis gan Nacionālajā hokeja līgā, gan Amerikas Hokeja līgā, iepriekšējos divos gados Ullmarks fārmklubā vairs nespēlēja un pārstāvēja tikai organizācijas galveno komandu, minūtes laukumā dalot ar Kārteru Hatonu. Iepriekšējā sezonā visvairāk maču aizvadīja tieši Ullmarks, 34 spēlēs izcīnot 17 uzvaras (karjeras rekords), atvairot 91,5% metienu un ielaižot vidēji 2,69 ripas. Hatons, 2018./19. g. sezonā aizvadot 50 mačus, šoreiz uz ledus kāpa 31 spēlē. Hatonam šis būs trīs gadu līguma pēdējais gads, saņemot 2,75 miljonus dolāru.

Atgādinām, ka vakar Bufalo "Sabres" jaunu viena gada līgumu parakstīja arī ar uzbrucēju Semu Rainhārtu, kurš saņems 5,2 miljonus dolāru. Nepilnus 25 gadus vecais kanādietis, kurš 2014. gadā tika draftēts ar otro numuru, 69 spēlēs tika pie 50 (22+28) punktiem, 20 soda minūtēm un negatīvas lietderības -15.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/sabres/news/buf...

     [+] [-]

, 2020-10-26 12:15, pirms 3 gadiem
Bufalo topā viena gada līgumi. Laikam jau loğisks solis, parakstot Ulmarku. Vēlreiz likt cerības, ka citu komandu bekaps būs gatavs pirmā numura lomai Bufalo, nav vērts.