Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Penguins" iemet deviņus vārtus Kalgari, "Blue Jackets" – septiņus Sentluisā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Penguins" iemet deviņus vārtus Kalgari, "Blue Jackets" – septiņus Sentluisā
Sidnijs Krosbijs. Foto: PA Pictures/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā šonakt tika aizvadītas desmit spēles, un sešās no tām laukuma saimnieki uzvarēja ar trīs vārtu pārsvaru. Izbraukumā panākumu izcīnīja tikai Nešvilas "Predators", Kolumbusas "Blue Jackets" un Pitsburgas "Penguins", gūstot attiecīgi četrus, septiņus un deviņus vārtus.

Graujošu uzvaru izcīnīja Pitsburgas "Penguins", kas viesos ar 9:1 sakāva Kalgari "Flames", un pamatus uzvarai ielika komandas kapteinis Sidnijs Krosbijs, kurš no šaura leņķa un neērtā satvēriena raidīja ripu virs Maika Smita pleca. Smits atvairīja 15 no 21 metiena, otrajā trešdaļā tiekot nomainīts. Krosbijs sezonas ievadā nebija sajutis vārtu garšu, bet pēdējos divos mačos viņa kontā ir trīs precīzi metieni, plus pret "Flames" viņš izdarīja divas rezultatīvas piespēles.

Savukārt ar diviem vārtu guvumiem sagrāvi kaldināja Fils Kesels un Patriks Hornkvists. Mets Marejs Pitsburgas vārtos tika galā ar 38 metieniem, bet trešās maiņas centrs Deriks Brasārs izcēlās ar trim rezultatīvām piespēlēm. "Penguins" padevusies trīs uzvaru sērija, kaut iepriekšējos četros mačos tika izcīnīts tikai viens panākums.

Gūstot septiņus vārtus, viesos uzvarēja arī Kolumbusas "Blue Jackets" – 7:4 pret Sentluisas "Blues". Būns Dženers un Entonijs Duklērs katrs guva pa diviem vārtiem, Džošam Andersonam vārti un rezultatīva piespēle, Sets Džonss guva pirmos vārtus kopš atgriešanās pēc savainojuma, bet Artēmijs Panarins izdarīja trīs rezultatīvas piespēles.

Kails Turiss atnesa Nešvilas "Predators" uzvaru pagarinājumā pret Ņūdžersijas "Devils" – 4:3. Laukuma saimnieku labā divus vārtus guva pagājušajā vasarā ar pirmo numuru draftētais šveicietis Niko Hišers, bet "Predators" panākt izlīdzinājumu trešajā trešdaļā palīdzēja zviedrs Filips Fošberjs.

Jaroslavs Halāks atvairīja 26 metienus un palīdzēja Bostonas "Bruins" izcīnīt sauso uzvaru – 3:0 pret Filadelfijas "Flyers". Minesotas "Wild" izcīnīja ceturto uzvaru, sagādājot Losandželosas "Kings" sesto zaudējumu pēc kārtas – 4:1. Šovasar ar desmito numuru draftētais aizsargs Evans Bušārs guvis pirmos vārtus NHL, palīdzot Edmontonas "Oilers" ar 4:1 pieveikt čempioni Vašingtonas "Capitals".

Regulārā sezona, 26. oktobris

SpēleRez.SpēleRez.
Bruins – Flyers3:0Blackhawks – Rangers4:1
Sabres – Canadiens4:3Stars – Ducks5:2
Devils – Predators3:4 PFlames – Penguins1:9
Blues – Blue Jackets4:7Oilers – Capitals4:1
Wild – Kings4:1Coyotes – Canucks4:1

  -1 [+] [-]

, 2018-10-26 09:41, pirms 6 gadiem
Mazliet Kalgari nepaveicās.

  +1 [+] [-]

, 2018-10-26 10:06, pirms 6 gadiem
Beidzot arī Penguins kādam iemet 9 vārtus, citādi paši tik atrāvās ielaižot 9 vārtus pag. sezonā!