Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Hauslijs: "Labas komandas neapspēlē pašas sevi un nesalūst"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Hauslijs: "Labas komandas neapspēlē pašas sevi un nesalūst"
Zemgus Girgensons
Foto: Sipa USA/Scanpix

Zemgus Girgensons atgriezās ierindā pēc trīs maču izlaišanas, tomēr Nacionālās hokeja līgas klubs Bufalo "Sabres" piedzīvoja kārtējo zaudējumu, izbraukumā ar 1:5 piekāpjoties Kolumbusas "Blue Jackets". Izšķirošā izrādījās otrā trešdaļa, un galvenais treneris Fils Hauslijs norādīja, ka komanda nav pieturējusies pie spēles plāna.

Otrās trešdaļas vidū, kad laukuma saimniekiem bija tikai vienu vārtu pārsvars, Raiens O'Railijs nonāca vienatnē pret vārtsargu, taču teicamo izdevību nespēja izmantot. "Protams, tas varēja kļūt par pagrieziena punktu – būtu neizšķirts. Psiholoģisko sagatavotību demonstrē tas, kā reaģē uz tādām situācijām, un mēs pazaudējām disciplīnu," teica Bufalo "Sabres" galvenais treneris Fils Hauslijs.

"Uzbrukumā man jābūt vienam no spēlētājiem, kurš taisa rezultātu, bet nespēju attaisnot cerības. Man bija vairāk laika nekā šķita, mazliet sasteidzu," norādīja O'Railijs, kurš 11 spēlēs guvis trīs vārtus. "Domāju pie sevis: man šādās situācijās ripa jānogādā vārtos. Pārdzīvoju, pieļāvu kļūdu, sekoja pretuzbrukums, un viņi iemeta vēl vienus vārtus. Varu paskatīties spogulī tikai uz sevi."

"Tobrīd rezultāts bija tikai 0:1, turklāt spēlējām diezgan labi. Pirmajā trešdaļā nelikām Sergejam Bobrovskim strādāt pietiekami daudz – neaizsedzām skatu. Vārtsargi, jo īpaši viņš, atvaira metienus, kurus redz," teica Hauslijs.

"Kad neiemetām izgājienā viens pret vienu ar vārtsargu, pazaudējām galvu un spēles pavedienu. Nesekojām lietām, kas ļāva aizvadīt labu pirmo trešdaļu. Viņi viegli tika galā ar presingu un izveidoja vairākus četri pret diviem pretuzbrukumus. Tā izdzīvot nav iespējams," teica Hauslijs. Kolumbusas "Blue Jackets" iemeta trīs vārtus trīs minūšu laikā un nokārtoja uzvaru.

"Labas komandas neapspēlē pašas sevi un nesalūst. Pat brīdī, kad atradāmies iedzinējos ar vienu vārtu deficītu, spēlējām labi. Nevajadzēja pazaudēt spēles plānu. Tā vietā mēģinājām mazliet krāpties, neizdarīt visu līdz galam, un tādas epizodes beidzās ar ripu mūsu vārtos," teica Bufalo "Sabres" galvenais treneris.

Izmantotie resursi:
Missed breakaway leads to more break downs for...

  +4 [+] [-]

, 2017-10-26 12:35, pirms 6 gadiem
Tiešām, mācieties no Rīgas Dinamiešiem. Viņi nekad nesalūst, nonākot iedzinējos, un labāk spēli pabeigs ar 1:3 vai 0:2, nevis 2:6.

     [+] [-]

, 2017-10-26 15:29, pirms 6 gadiem
Salūzt raksta pareizi šādi! Cirvji!

     [+] [-]

, 2017-10-26 16:58, pirms 6 gadiem
karlosm rakstīja: Salūzt raksta pareizi šādi! Cirvji!
Tu taču saproti, ka virsrakstā viss ir pareizi, ko?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2017-10-26 23:18, pirms 6 gadiem