Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Daugaviņš: "Centos spēlēt vienkārši"

Daugaviņš: "Centos spēlēt vienkārši"
Kaspars Daugaviņš
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

„Jutos labi un centos spēlēt maksimāli vienkārši,” pēc savas otrās spēles Nacionālajā Hokeja līgā (NHL) atzinis latviešu hokejists Kaspars Daugaviņš.

Jau ziņojām, ka šonakt savu otro spēli NHL aizvadīja latviešu uzbrucējs Kaspars Daugaviņš. Ar aktīvu sniegumu Kaspars palīdzēja kaldināt Otavas ''Senators'' trešo uzvaru pēc kārtas - 3:2 pēcspēles metienos viesos pret Karolīnas ''Hurricanes''.

„Jutos krietni labāk nekā savā pirmajā mačā NHL. Toreiz nejutu trenera uzticību un biju sanervozējies. Ir grūti spēlēt kad treneris tev neuzticas, šonakt bija krietni citādāk. Jutu trenera uzticību, jutos labi un centos spēlēt maksimāli vienkārši,” pēc mača pauda Daugaviņš.

„Laukumā gāju regulāri. Brīžos, kad septiņas minūtes nākas sēdēt uz soliņa un pēc lielām pauzēm doties laukumā ir grūti. Bija prieks, ka treneris man uzticējās arī mazākumā un tas bija svarīgs posms komandas uzvarā. Pārceļoties uz NHL, galvenais ir nepazaudēt savu spēli. Man tas šodien izdevās,” uzskata hokejists.

Otavas komanda Daugaviņu no sava fārmkluba Binhemtonas "Senators", kas spēlē AHL, izsauca pirmdien un latvietis aizstāja komandas kapteini Dānielu Alfredsonu.

Izmantotie resursi:
senators.nhl.com


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-10-26 17:19, pirms 13 gadiem
Izlaboji, tas labi, bet tāpēc jau kritika nav jādzēš ārā..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-10-26 17:33, pirms 13 gadiem
labāk sāc elementāri rēķināt-izdevumi,saņemtā nauda u.t.t,laikam galā sanāk opelis
, 2011-10-26 17:34, pirms 13 gadiem
Kurā maiņā viņš spēlēja un ar ko?
, 2011-10-26 17:40, pirms 13 gadiem
Maikls.Maikls rakstīja: Kurā maiņā viņš spēlēja un ar ko?
3. maiņā ar Smitu un Kondru
, 2011-10-26 17:43, pirms 13 gadiem
tagad var sākt spēlēt nevis vienkārši, bet kā vienmēr. Gaidam pirmos vārtus!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-10-26 17:58, pirms 13 gadiem
Cereal Guy rakstīja: Good work! Good luck in AHL!
Neapnīks likt Ovečkina bildi? Vai arī tev nav pilns rublis?
, 2011-10-26 19:19, pirms 13 gadiem
apskatījos statistiku visai Daugaviņa maiņai, un tie abi pārējie frukti nav ne par matu labāki par mūsējo, Daugaviņam pat stati labāki...tikai 1virziena līgumi tiem abiem tirliņiem tapēc ka Z-amerikāņi...žēl...bet lai veicas Kaspar
Slēpts komentārs: archibald
, 2011-10-26 20:11, pirms 13 gadiem
esmu parliecinats ka lidz 15 decembrim vinjam neviens nedos 10 speles
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-10-26 21:36, pirms 13 gadiem
Boxy rakstīja: apskatījos statistiku visai Daugaviņa maiņai, un tie abi pārējie frukti nav ne par matu labāki par mūsējo, Daugaviņam pat stati labāki...tikai 1virziena līgumi tiem abiem tirliņiem tapēc ka Z-amerikāņi...žēl...bet lai veicas Kaspar
tur jau tas sāls ,kapēc Daugaviņš vēl joprojām spēlē AHL ir līguma cipari, nevis spēle kopumā.
, 2011-10-26 22:31, pirms 13 gadiem
kas i autoriņ!!!Kā ne pa spalvai tā rādi klasi??? Laikam jau izglītība un inteliģence pietrūkst lai atzītu savu kļūdu,atvainotos un izlabotu!Nekas,paaugsies moš ar gadiem nāks arī tas!
Teodors Bļugers. Foto: AFP/Scanpix

Bļugeram otrā spēle pret Nešvilu, "Panthers" lūkos dubultot pārsvaru Floridas sērijā

Nacionālas hokeja līgas (NHL) izslēgšanas spēļu turnīrā šonakt otrās spēles aizvadīs Latvijas hokejistu pārstāvētās komandas. Piecos no rīta savu pārsvaru pār Nešvilas "Predators" lūkos palielināt Teodors Bļugers un Vankūveras "Canucks". Savukārt divas ar pusi stundas agrāk sāksies Floridas komandu derbija otrā cīņa.
Lindijs Rafs. Foto: AP/Scanpix
6

"Sabres" galvenā trenera amatā atgriežas kluba rekordists Rafs

Zemgus Girgensona pārstāvētā NHL komanda Bufalo "Sabres" par galveno treneri nolīgusi Lindiju Rafu, kurš klubu vadīja no 1997. līdz 2013. gadam.
Džordans Martinūks. Foto: AFP/Scanpix
4

"Hurricanes" atspēlējas no 0:3, Makdeividam piecas piespēles uzvarā pār "Kings"

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) aizvadītās vairākas Stenlija kausa izcīņas spēles. Karolīnas "Hurricanes" veica lielisku atspēlēšanos pret Ņujorkas "Islanders", tiekot pie otrās uzvaras sērijā, savukārt čempione Lasvegasas "Golden Knights" sēriju pret Dalasas "Stars" iesāka ar minimālu uzvaru septiņu vārtu spēlē (4:3).Citā spēlē Edmontonas "Oilers" ar 7:4 uzveica Losandželosas "Kings". Zakam Haimenam hat-trick, bet Konors Makdeivids tika pie piecām rezultatīvām piespēlēm.