Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Flyers" zaudē Kolumbusā

Jānis Pārums

"Flyers" zaudē Kolumbusā
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās Hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē aizvadītajā naktī zaudējumu piedzīvoja Filadelfijas "Flyers", kas izbraukumā 1:2 atzina Kolumbusas "Blue Jackets" pārākumu.

Pēc divām trešdaļām "Flyers" bija iedzinēju lomā ar 0:2, bet noslēdzošajās 20 minūtēs spēja atgūt tikai vienus vārtus, kad precīzs metiens padevās Villem Leino. Jāatgādina, ka Oskars Bārtulis šobrīd pārstāv "Flyers" fārmklubu, tāpēc šajā mačā nepiedalījās.

Aizvadītajā naktī notika vēl divas NHL spēles. Monreālā vietējais "Canadiens" papildlaikā ar 3:2 pārspēja Fīniksas "Coyotes", savukārt Losandželosas "Kings" viesos pēcspēles metienu sērijā ar 3:2 tika galā ar Minesotas "Wild".

Izmantotie resursi:
nhl.com

     [+] [-]

, 2010-10-26 08:41, pirms 13 gadiem
eh lasot virsrakstu domāju būs par bārtuli, i tad atcerējos, ka fārmā...
Slēpts komentārs: sporta lidzzinatajs

     [+] [-]

, 2010-10-26 10:00, pirms 13 gadiem
skatījos šonak Fīniksas un Monreālas spēli, abas komandas rādīja superīgu hokeju, itsevišķi abu komandu vārtu sargi, gan Praiss gan Brizgālovs darbojās lieliski, bet vairāk darba bija Brizgālovam un teikšu godīgi šosezon Monreāla izkatās loti ātra un kompakta komanda, kad vēl atgriezīsies viņu aizsardzības līderis Markovs domāju ka Monreāla šogad tālu tiks un liks runāt par sevi ar vien nopietnāk, kautarī pagājušogad play-off sastrādāja brīnumus- izsita gan Vašinktonu gan Pitsburgu, tikai konforences finālā Bārtulim zaudēja

     [+] [-]

, 2010-10-26 12:03, pirms 13 gadiem
Yaay, vismaz dienu Habs būs konferences līderpozīcijā. Kad vīkendā atgriezīsies Markovs vispār būs kūl.

  +1 [+] [-]

, 2010-10-26 16:08, pirms 13 gadiem
Uh, bet kāda bija atmosfēra Monreālā!! Sakiet, ko gribiet, bet tie viennozīmīgi ir labākie fani visā NHL!