Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Penguins" pirms sezonas sākuma vēl mēģina veikt spēlētāju maiņas

Rolands Eliņš

"Penguins" pirms sezonas sākuma vēl mēģina veikt spēlētāju maiņas
Niks Bjugstads. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Latvijas hokejista Teodora Bļugera pārstāvētā NHL vienība Pitsburgas „Penguins” vēl pirms jaunās sezonas sākuma cer aizmainīt vārtsargu, kā arī meklē iespējas aizmainīt citus spēlētājus, lai paliktu zem algu griestiem.

ASV medijs „The Athletic” ziņo, ka „Penguins” tieši šobrīd aktivizējusies spēlētāju tirgū, jo meklē iespēju aizmainīt vārtsargu. Šobrīd komandas pamatvārtsargs ir Mets Marejs, bet uz otrā vārtsarga vietu kandidē Tristens Džerijs un Keisijs Desmits. Viņiem abiem nosūtīšanai uz AHL būs nepieciešams vispirms tikt ievietotiem neaizsargāto spēlētāju sarakstā.

„Mēs vienkārši nevarējām neko izdarīt vasarā,” skaidroja „Penguins” ģenerālmenedžeris Džims Ruterfords. „Taču iepriekšējās trīs četrās dienās situācija ir mainījusies. Šobrīd spēlētāju tirgus ir patiešām nokaitis, it īpaši vārtsargu ziņā.”

„Sarunas risinās,” turpināja „Penguins” vadītājs. „Ja kāds vēlas veikt maiņu, ir tīri laba iespēja, ka mēs tai piekritīsim. Pretējā gadījumā mēs vai nu paturēsim visus trīs vārtsargus NHL komandas sastāvā vai arī cerēsim, ka viens no viņiem netiks paņemts no neaizsargāto spēlētāju saraksta brīdī, kad nosūtīsim spēlētāju uz AHL.”

„Penguins” izskata iespēju aizmainīt arī citus spēlētājus. Kā iespējamie hokejisti, ko iekļaut maiņā, tiek minēti Džeks Džonsons, Braiens Rasts un Niks Bjugstads, kuriem visiem ir algas 3-4 miljonu apmērā par sezonu. Šobrīd „Penguins” ir apmēram četrus miljonus virs algu griestiem un labprāt pirms sezonas sākuma palīst zem algu griestiem, kas ir 81.5 miljonu apmērā. Jāatgādina, ka Teodors Bļugers šovasar noslēdza jaunu līgumu ar Pitsburgas komandu par 750 tūkstošiem dolāru gadā.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/penguins-w...

  +2 [+] [-]

, 2019-09-26 21:20, pirms 5 gadiem
JA ES REGULĀRI IZMANTOŠU GOOGLE TRANSLATE, ARĪ DRĪKSTĒŠU KĻŪT PAR SC AUTORU??????

  +2 [+] [-]

, 2019-09-26 22:45, pirms 5 gadiem
BayernM rakstīja: JA ES REGULĀRI IZMANTOŠU GOOGLE TRANSLATE, ARĪ DRĪKSTĒŠU KĻŪT PAR SC AUTORU??????
nē, vēl jāiemācās kopētu neizlasīt un pareizi pielietot funkciju copy-paste