Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Oļegs Znaroks: Panarins sevi parādīja visspožāk starp saviem konkurentiem, tāpēc godam pelnījis šo balvu.

Oļegs Znaroks: Panarins sevi parādīja visspožāk starp saviem konkurentiem, tāpēc godam pelnījis šo balvu.
Artemijs Panarins

Krievijas hokeja izlases galvenais treneris Oļegs Znaroks nokomentēja nacionālās komandas un kluba "Čikāgas Blackhawks" spēlētāja Artemija Panārina lielisko sasniegumu, saņemot balvu kā labākajam sezonas debitantam "Calder Trophy".

— Es vēlos apsveikt Artemiju ar iegūto šādu nozīmīgu goda balvu. Nav šaubu, ka ar savu spēli sezonas laikā viņš ir pelnījis šo balvu, — min Znaroks. — Konkurence šajā līgā ir milzīga, bet Panarins izskatījās tiešām galvas tiesu labāks par saviem konkurentiem, viņš kā debitants bija ļoti noderīgs komandai. Protams, ir ļoti jauki, ka balvu, kā labākajam sezonas debitantam tika tieši krievijas spēlētājam, izlases uzbrucējam. Mēs visi ar viņu lepojamies.

Regulārajā sezonā Panarins sakrāja 77.punktus (30 vārti un 47 rezultatīvas piespēles) , kas bija arī labākais rezultāts starp līgas debitantiem šajā sezonā, kā arī bija devītais rezultatīvākais hokejists starp visiem līgas spēlētājiem.

Krievijas uzbrucējs ar izlasi ir uzvarējis arī jauniešu čempionātā, kā arī sudraba un bronzas medaļas pasaules čempionātos pieaugušo izlasē.

  +2 [+] [-]

, 2016-06-26 22:56, pirms 8 gadiem
Atzinīgi vārdi no Znaroka par nākamo znotu.

     [+] [-]

, 2016-06-27 10:41, pirms 8 gadiem
Laikam ,kad par labāko debitantu kļuva super profiņš 30 gadnieks Makarovs NHL jau mainīja vecuma robežu,tagad domāju arī jānosaka piemēram 22 gadu vecumu ,jo tomēr jocīgi ja 18-21 gadīgi konkurē ar 23-25 gadīgiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-06-27 16:49, pirms 8 gadiem
Nikns Jenots rakstīja: Pīļknābim to neiestāstīsi. Viņš pat nezin ko nozīmē vārds debitants, kur vēl kautko sīkāk.
Aizej atver man burku