Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Flames" ĢM: "Sarunas par sezonas atsākšanos risina cilvēki, kuri pelna krietni vairāk par mani"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Flames" ĢM: "Sarunas par sezonas atsākšanos risina cilvēki, kuri pelna krietni vairāk par mani"
Maiks Smits. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas kluba Kalgari "Flames" ģenerālmenedžeris Breds Trelivings izteicies, ka viņa vadītā komanda labprāt būtu viena no tām, kas uzņem sezonas atlikušās spēles.

Sezona tika apturēta 12. martā. Regulārajā čempionātā atlikušas 189 spēles, bet par Stenlija kausa izcīņas formāta maiņu notiek sarunas dažādos līmeņos. Līgas vadība turpina izskatīt dažādus scenārijus saistībā ar sezonas atsākšanos. Pēdējais izskanējušais variants – četras pilsētas, kurās ir NHL komandas, uzņemtu pārējās vienības, un tur bez skatītājiem saspiestākā grafikā tiktu izspēlētas atlikušās spēles.

"Visi ar nepacietību gaidām pareizo brīdi, kad varēsim atgriezties pie spēļu aizvadīšanas," izteicās Breds Trelivings, Kalgari "Flames" ģenerālmenedžeris. Viņa komanda ieņēma trešo vietu Klusā okeāna dīvizijā. Izskanējusi informācija, ka Albertas provinces premjeram Džeisonam Kenejam bijusi saruna ar NHL komisāru Geriju Betmenu par to, ka provinces galvaspilsēta Edmontona varētu būt viena no pilsētām, kas uzņem mačus.

Savukārt provinces lielākā pilsēta ir Kalgari. "Mēs pavisam noteikti būtu priecīgi, ja mums dotu iespēju uzņemt spēles. Tomēr šādas sarunas notiek starp cilvēkiem, kuri pelna krietni vairāk par mani. Viņi droši vien izskata daudz un dažādus variantus," pauda Trelivings. Viņa galvenais jautājums šādā scenārija būtu – vai komandas treniņnometnes aizvadīs savās mītnes pilsētās, vai tas būs atļauts tikai pilsētās, kurās notiks spēles.

"Protams, šobrīd ir daudz jautājumu, taču atbilžu atrašanai nevajadzētu būt pārāk sarežģītai. Ir iedrošinoši dzirdēt, ka tiek apspriesti dažādi plāni. Sāk parādīties idejas, kā tas viss varētu izskatīties," pauda Trelivings. Albertas provincē saslimuši 3720 cilvēki, no vīrusa miruši 67. Kalgari pilsēta piektdien nāca klajā ar paziņojumu, ka tā līdz 31. augustam aizliedz publisku pasākumu rīkošanu, bet pilsētas mērs izteicās, ka komandu treniņnometņu aizvadīšana varētu būt izņēmums.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/nhl-s-hub-city-c...