Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Kučerovs kritizē komandas biedrus Tampā un CSKA šausmīgo hokeju

Kučerovs kritizē komandas biedrus Tampā un CSKA šausmīgo hokeju
Ņikita Kučerovs
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Par rezultatīvāko krievu hokejistu Nacionālajā hokeja līgā kļuva Ņikita Kučerovs, kurš Tampabejas "Lightning" rindās 74 spēlēs savāca 85 punktus. Ar 40 vārtu guvumiem viņš palika tikai aiz Sidnija Krosbija. Tomēr uzbrucējs norādīja, ka sezona bijusi grūta, neskatoties uz labo statistiku, un viņš pauda neapmierinātību ar partneriem un treneriem.

"Kā treneri izveidoja trijnieku ar mani, Vladislavu Namestņikovu un Stīvenu Stemkosu, tā Stemkoss iedzīvojās savainojumā. Kopā aizvadījām dažas spēles, un četros gados, kurus esmu pavadījis NHL, tās bija manas labākās," teica Kučerovs. "Pārdzīvoju par notiekošo, treneri sāka mainīt partnerus, bija grūti pierast. Viņi tomēr nespēlēja Stīvena līmenī, tāpēc nācās ilgi skaidrot, bija grūti."

"Ar Stemkosu laukumā domājam vienādi, uzreiz saprotam, kas otram nepieciešams. Pēc tam visu sezonu mocījos. Nekā nevarēja atrast pareizos partnerus, bet ar Džonatanu Druēnu treneris mani ne reizi nesalika kopā nezināmu iemeslu dēļ," turpināja Kučerovs. "Manuprāt, daži spēlētāji ir aizsēdējušies – saņēmuši lielos līgumus un atslābinājušies, apzinoties, ka neviens vietu neatņems. Tas redzams gan viņu statistikā, gan viņu spēlē. Bieži atdod piespēli, bet cilvēks nemaz negaida. Sezona man bija grūta, neskatoties uz labo statistiku."

Pirms Kučerovs pagarināja līgumu ar Tampabejas "Lightning", tika baumots, ka viņš varētu pievienoties Kontinentālās hokeja līgas klubam Maskavas CSKA. Tomēr uzbrucējs norādīja, ka nekādu sarunu nav bijis. Tāpat viņš kritizēja CSKA spēlēto hokeju. "Izslēgšanas spēlēs centos sekot saviem draugiem – Ņikitam Gusevam no SKA un Igoram Ožiganovam no CSKA. Nebija svarīgi, kura komanda uzvar, galvenais, lai mani draugi parāda labu sniegumu. CSKA demonstrēja patiešām drausmīgu hokeju. Man žēl hokejistu, kuri tur spēlē. Prieks tikai par Ožiganovu, kurš aizķērās un tika pie svarīgas lomas."

"Man jautājumus uzdod vienu reizi trīs mēnešos," attiecības ar Ziemeļamerikas medijiem komentēja Kučerovs. "Gadās, ka iemetu trīs vārtus, savācu četrus punktus, bet neviens nenāk, uz intervijām neaicina. Pietiek iekrist melnajā joslā – visi uzreiz klāt. Bet es nezinu, ko teikt, kad man neiet. Nav pastāvīgas prakses, tāpēc grūti izvēlēties pareizos vārdus un paskaidrot. Un tāpēc raksta, ka es nerunāju. Tam uzmanību nepievēršu. Lai gan gribētu redzēt, kā viņi aizbrauktu uz Krieviju un trīs mēnešu laikā atbildētu uz jautājumiem, kuriem nezina atbildes."

"Krievijas izlases uzaicinājumam piekritu uzreiz. Sezona beidzās pārāk agri," teica Kučerovs. "Treniņnometne sāksies tikai septembrī. Priekšā vēl ir četri mēneši – milzīga pauze. Pie tādām neesmu pieradis, tādēļ, tiklīdz saņēmu piedāvājumu, uzreiz piekritu. Gribu kaut ko uzvarēt. Mums ir laba komanda, ir labas izredzes startēt pasaules čempionātā. Uzspēlēt vēl mēnesi – man tas sagādās tikai baudu. Man ir liels gods atrasties izlasē, jo pats skatījos visus mačus, kurus varēju, vienmēr sapņoju piedalīties šādos turnīros."

Uz jautājumu, vai fakts, ka Kanādas izlasi vadīs Tampabejas "Lightning" galvenais treneris Džons Kūpers, Kučerovam dos papildus motivāciju, krievu uzbrucējs atbildēja, ka viņam pilnīgi vienalga.

Izmantotie resursi:
СПОРТ-ЭКСПРЕСС – спортивный интернет-сайт №1 в...


, 2017-04-26 22:36, pirms 7 gadiem
Dažreiz šādas runas dārgi izmaksā...
, 2017-04-26 22:46, pirms 7 gadiem
Maz ticams, ka viņš patiešām tā teica (aka. vārds-vārdā) jo.. avots no krievijas .. viņiem patīk tādas "ažiotāžas". Tendence/novērojums..
, 2017-04-26 22:48, pirms 7 gadiem
pernambucano rakstīja: Dažreiz šādas runas dārgi izmaksā...
Pēc sezonā gūtajiem 85 pts. var arī nekas nebūt, cik nu vispār tam var ticēt.
, 2017-04-26 22:50, pirms 7 gadiem
Izklasās, ka Stemkosam blakus arī Pavlovs savus 50 punktus salasītu
, 2017-04-26 22:59, pirms 7 gadiem
Krievi ir klusi kad nedzer, mazrunīgi.
, 2017-04-26 23:01, pirms 7 gadiem
Banss rakstīja: Izklasās, ka Stemkosam blakus arī Pavlovs savus 50 punktus salasītu
Nekas nav neiespejams. Stemkoss ir viens no meistarigakajiem speletajiem pasaule, plus ja ir laba kimija un sapratne sava starpa, ka gadijuma ar Kucerovu, tad kapec ne? Kucerovs jau nu ari nav gluzi zeme metams hokejists, ta ka pa lielam viss ir tikai logiski. Bet kadel tiesi Pavlovu tu mineji?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-04-26 23:06, pirms 7 gadiem
Lai Kučerovs uzspēlē vienā maiņā ar Pavlovu un Jasu, tad viss būs bumbās. Prozit!
, 2017-04-26 23:09, pirms 7 gadiem
Banss rakstīja: Izklasās, ka Stemkosam blakus arī Pavlovs savus 50 punktus salasītu
ar Pavlovu Stamkovs pat 30 nesavāktu
, 2017-04-26 23:15, pirms 7 gadiem
EsIrLetinsh rakstīja: Nekas nav neiespejams. Stemkoss ir viens no meistarigakajiem speletajiem pasaule, plus ja ir laba kimija un sapratne sava starpa, ka gadijuma ar Kucerovu, tad kapec ne? Kucerovs jau nu ari nav gluzi zeme metams hokejists, ta ka pa lielam viss ir tikai logiski. Bet kadel tiesi Pavlovu tu mineji?
Pavlovs ir populārakais hokejists LV, tikai dabīgi, ka viņš tiek minēts kā piemērs.
, 2017-04-26 23:22, pirms 7 gadiem
Nesaprotu cik var piekasīties tam Pavlovam? Nu neizdevās sezona un ko? Pirms dažiem gadiem mala par Cipuli, tagad Pavlovs...
, 2017-04-26 23:23, pirms 7 gadiem
neputns rakstīja: Pavlovs ir populārakais hokejists LV, tikai dabīgi, ka viņš tiek minēts kā piemērs.
Kur tu to ravi? Mana skatijuma ir popularaki par Pavlovu- Daugavins, Darzins, Indrasis... Mana skatijuma kads tikai gribeja par Pavlovu panirgaties.
, 2017-04-26 23:25, pirms 7 gadiem
Atliks Pavlovam PČ iemest kādu svarīgu golu, kā oderes būs uz otru pusi un visi asprāši sāks siekaloties!
, 2017-04-26 23:26, pirms 7 gadiem
pernambucano rakstīja: Nesaprotu cik var piekasīties tam Pavlovam? Nu neizdevās sezona un ko? Pirms dažiem gadiem mala par Cipuli, tagad Pavlovs...
Arī par Porziņģi visi runā. Kas tur slikts? Prozit!
, 2017-04-26 23:32, pirms 7 gadiem
EsIrLetinsh rakstīja: Kur tu to ravi? Mana skatijuma ir popularaki par Pavlovu- Daugavins, Darzins, Indrasis... Mana skatijuma kads tikai gribeja par Pavlovu panirgaties.
Manā skatījumā Tev ir pagrūti ar humora uztveršanu bet, ja tā pavisam nopietni, tad vismaz šajā sagatavošanas ciklā nez vai vēl kāda hokejista vārds ir tik daudz aprunāts, kā Pavlova un vai tad tas nav tas, kas norāda uz popularitāti?
, 2017-04-26 23:54, pirms 7 gadiem
pernambucano rakstīja: Atliks Pavlovam PČ iemest kādu svarīgu golu, kā oderes būs uz otru pusi un visi asprāši sāks siekaloties!
Protams, ka viņš kaut kad iemetīs. Tāpēc jau viņš spēlē hokeju, lai iemestu kaut ko vai ar kādu. Prozit!
, 2017-04-27 00:47, pirms 7 gadiem
Krievs ar savu inteliģenci jau nespēj pieturēt verbālo caureju.Pasaules nabas jeb modernie neandertālieši.
, 2017-04-27 02:50, pirms 7 gadiem
norcha 172 rakstīja: Krievs ar savu inteliģenci jau nespēj pieturēt verbālo caureju.Pasaules nabas jeb modernie neandertālieši.
BL* Tu esi pilnīgs dirslis! Ko tad viņš nepareizu nepateica? Mūsdienās vispār atklātība nav nekādā vērtībā, ka tik paliekuļot vai noklusēt..
, 2017-04-27 06:37, pirms 7 gadiem
neputns rakstīja: Manā skatījumā Tev ir pagrūti ar humora uztveršanu bet, ja tā pavisam nopietni, tad vismaz šajā sagatavošanas ciklā nez vai vēl kāda hokejista vārds ir tik daudz aprunāts, kā Pavlova un vai tad tas nav tas, kas norāda uz popularitāti?
Ja ar aprunasanu tu doma sportacentrs.com komentarus, tad ja, tad ta varetu but ka vins ir popularakais. Bet ne zurnalistu, mediju u.c. aprindas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-04-27 09:03, pirms 7 gadiem
Kucerovs - izcils speletajs.
, 2017-04-27 09:31, pirms 7 gadiem
Atsevišķu komandas biedru nolaidību un trenera lēmumus pakritizēt var, bet ne to, ka tavā maiņā nav Stemkosa līmeņa spēlētājs. Tampas komandai šosezon bija ļoooti daudz traumu, nākotnē iespēju būs. Taču ja komandas līderi sāks virināt šūplādes, Stenlija nebūs.
, 2017-04-27 09:56, pirms 7 gadiem
pernambucano rakstīja: Nesaprotu cik var piekasīties tam Pavlovam? Nu neizdevās sezona un ko? Pirms dažiem gadiem mala par Cipuli, tagad Pavlovs...
Latvijas hokejā vienmēr ir kādi folklorizēti tēli. Kuri apzīmē kādas īpašības, kuras uzdzen šausmas līdzjutējos. Sprukts un nogurums. Baldonieka sazvanīšanas sāgas u.t.t.
Un tad ir (ne)rezultivitātes giganti. Šo nastu ir nesuši Bērziņš, Cipulis, Meija/Džeriņš (vienubrīd kopā) un citi. Tagad Pavlova kārta. Un tas nekad nemainīsies, atliek pieņemt ar humoru. Katrā ziņā tu ar savām ģērēšanām esi daudz lielāks stulbenis
, 2017-04-27 10:26, pirms 7 gadiem
Banss rakstīja: Latvijas hokejā vienmēr ir kādi folklorizēti tēli. Kuri apzīmē kādas īpašības, kuras uzdzen šausmas līdzjutējos. Sprukts un nogurums. Baldonieka sazvanīšanas sāgas u.t.t.
Un tad ir (ne)rezultivitātes giganti. Šo nastu ir nesuši Bērziņš, Cipulis, Meija/Džeriņš (vienubrīd kopā) un citi. Tagad Pavlova kārta. Un tas nekad nemainīsies, atliek pieņemt ar humoru. Katrā ziņā tu ar savām ģērēšanām esi daudz lielāks stulbenis
Izlasē vienmēr jābūt kādam grēkāzim ,ko nolikt, ka ne savādāk - tā nebūs LV izlase un mēs tās fani
, 2017-04-27 11:25, pirms 7 gadiem
Man uzvārds Pavlovs asocējās ar terminu-spēlēju bez vārtiem.
, 2017-04-27 11:39, pirms 7 gadiem
Q: What's the difference between a fat chick and the Pavlovs? A: Even a fat chick scores every once in a while!
, 2017-04-27 14:22, pirms 7 gadiem
familyguy rakstīja: BL* Tu esi pilnīgs dirslis! Ko tad viņš nepareizu nepateica? Mūsdienās vispār atklātība nav nekādā vērtībā, ka tik paliekuļot vai noklusēt..
Nu ja arī Tavs runas stils ir Kučerova veidā, tad mums nav par ko diskutēt.
, 2017-04-27 15:46, pirms 7 gadiem
norcha 172 rakstīja: Nu ja arī Tavs runas stils ir Kučerova veidā, tad mums nav par ko diskutēt.
Aizej paraudi! Varu Tev atvainoties par pirmo teikumu! Faktu, ka Tev jāuzirš krievam, jo viņš ir krievs nemaina..
Zemgus Girgensons. Foto: USA Today Sports/Scanpix
65

Girgensons pasaules čempionātā nespēlēs arī šogad

Latvijas hokeja izlases ģenerālmenedžeris Rūdolfs Kalvītis portālam TVNet atklājis, ka Nacionālās hokeja līgas uzbrucējs Zemgus Girgensons valstsvienībai pasaules čempionātā nepalīdzēs.
Vinsents Troučeks. Foto: USA Today Sports/Scanpix

"Rangers" iegūst Prezidenta balvu, Islanders" tiek play-off, Makdeividam 100. piespēle

Nacionālajā hokeja līgā šonakt pie uzvarām tika arī Detroitas "Red Wings", Ņujorkas "Islanders", Pitsburgas "Penguins", Vašingtonas "Capitals", Ņujorkas "Rangers", Edmontonas "Oilers" un Minesotas "Wild" komandas.
Zemgus Girgensons. Foto: USA Sports Today/Scanpix
26

Girgensons 10. sezonu NHL noslēdz ar rezultatīvu piespēli un uzvaru Tampā

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) ar rezultatīvu piespēli atzīmējies Zemgus Girgensons. Viņš palīdzēja Bufalo "Sabres" viesos ar 4:2 pārspēt Tampabejas "Lightning". Latvietim šī bija 10. sezona NHL, kuras laikā viņš guva astoņus vārtus un atdeva sešas rezultatīvas piespēles.