Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Līgas rezultatīvākais spēlētājs Makdeivids atzīts par NHL nedēļas pirmo zvaigzni

Līgas rezultatīvākais spēlētājs Makdeivids atzīts par NHL nedēļas pirmo zvaigzni
Konors Makdeivids
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā par aizvadītās nedēļas labāko spēlētāju nosaukts Konors Makdeivids no Edmontonas „Oilers”, tāpat trīs nedēļas zvaigžņu vidū iekļauts Džeiks Alens no „Blues” un Kails Konors no „Jets”.

Jaunais „Oilers” uzbrucējs Konors Makdeivids aizvadītajā nedēļā piedalījās četrās spēlēs, kurās paspēja savākt desmit punktus (5+5). Četrus punktus viņš guva spēlē pret „Senators”, līdz ar to pārņemot vadību līgas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā.

Makdeivids šosezon 76 spēlēs guvis 99 punktus, kamēr viņa tuvākajam sekotājam Ņikitam Kučerovam no „Lightning” ir 95 punkti 73 spēlēs. Makdeivids bija rezultatīvākais arī pagājušajā sezonā, un viņam ir iespēja kļūt par pirmo spēlētāju kopš Jaromīra Jāgra 2011. gadā, kurš ieguvis Ārta Rosa balvu divās sezonās pēc kārtas.

Bet nedēļas otrās zvaigznes godu ieguvis Sentluisas „Blues” vārtsargs Džeiks Alens, kurš aizveda savu komandu līdz trim uzvarām trīs spēlēs. Viņš ielaida tikai trīs vārtus un atvairīja 96.1% pretinieku metienu. Ar Alena palīdzību „Blues” uzvarējusi piecās spēlēs pēc kārtas un pakāpusies uz astoto vietu konferencē, turpinot cīņu par vietu izslēgšanas spēlēs.

Nedēļas trešās zvaigznes tituls tikmēr piešķirts Vinipegas „Jets” uzbrucējam Kailam Konoram, kurš trīs spēlēs sakrāja sešus punktus (4+2), ieskaitot divus uzvaru nesošos vārtus papildlaikā. Savu pirmo pilnvērtīgo NHL sezonu aizvadošais Konors 69 mačos savācis 50 punktus un palīdzējis „Jets” jau šobrīd garantēt vietu izslēgšanas spēlēs, kas noticis tikai trešo reizi kluba vēsturē.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/connor-mcd...


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-03-26 20:05, pirms 6 gadiem
Makdeivids protams labs,bet vēl jau cīņā ar Malkinu un Kučerovu nav beigusies.
, 2018-03-26 20:08, pirms 6 gadiem
Vatēm tagad būs baigais pārdzīvojums, ka viņējie būs palikuši bez Rosa balvas..
, 2018-03-27 06:04, pirms 6 gadiem
Kili rakstīja: Visu cieņu Konoram, bet Krosbijs joprojām ir labākais pasaulē, vakar skatījos viņa spēli pret Flyers - bez vārdiem...fantastika.
Uz doto bridi labakie ir : Kucherovs , Makdeivids , Makkinons
, 2018-03-27 06:20, pirms 6 gadiem
Makdeivids šogad atkal dominē.
, 2018-03-27 09:03, pirms 6 gadiem
ja brauks uz PČ, un vēl ieradīsies Rīgā, viegli latviešu vīriem nebūs
Uvis Balinskis. Foto: Florida Panthers
5

Balinska ''Panthers'' Stenlija kausa izcīņu svētdien sāks ar agro maču

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) noslēgusies regulārā sezona un noskaidrojušies Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas pāri. Uvja Balinska pārstāvētā Floridas ''Panthers'' izslēgšanas spēles sāks svētdien, aizvadot agro maču, bet Teodora Bļugera ''Cancuks'' pirmo maču aizvadīs naktī uz pirmdienu.
Neitans Makinons. Foto: USA Today Sports/Scanpix
2

Makinonam divas piespēles un ''Avalanche'' rekords sakāvē pār ''Oilers''

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Neitans Makinons atdeva divas rezultatīvas piespēles un uzstādīja jaunu ''Avalanche'' franšīzes rekordu, Kolorādo klubam sakaujot Edmontonas ''Oilers''.
Teodors Bļugers. Foto: AP/Scanpix
9

Bļugers pie karjeras rekorda netiek, ''Canucks'' zaudē viesos pret ''Jets''

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Teodora Bļugera pārstāvētā Vankūveras ''Canucks'' regulāro sezonu noslēdza ar zaudējumu viesos pret Vinipegas ''Jets'' – 2:4.