Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

''Red Wings'' trīs pret trīs papildlaikā sakauj Rietumu vicelīderi

Krišs Upenieks

''Red Wings'' trīs pret trīs papildlaikā sakauj Rietumu vicelīderi
Foto: USA TODAY Sports/Sipa USA

Nacionālās hokeja līgas (NHL) ietvaros šovakar izspēlēta viena agrā spēle, kurā Detroitas ''Red Wings'' savā laukumā papildlaikā ar 3:2 apspēlēja Rietumu konferences vicelīderi Minesotas ''Wild''. Uzvaras vārti Andreasam Atanasiu.

Mača pirmajā periodā abas komandas spēlēja visai aktīvu hokeju, pa minūtei uzspēlēja vairākumā un apmainījās ar gūtiem vārtiem. Piektajā minūtē ''Wild'' labā izcēlās Eriks Stāls, bet 19 sekundes pirms perioda beigām Maiks Grīns izlīdzināja rezultātu.

Neits Prosers 27. minūtē pārsteidza Detroitas vārtsargu ar metienu no zilas līnijas, un ''Wild'' atguva pārsvaru (2:1). Trešā perioda 55. sekundē Tomass Tatars atkal izlīdzināja rezultātu, bet pamatlaikā gūtu vārtu vairs nebija. Trīs pret trīs papildlaikā otrajā minūtē Andreass Atanasiu ar tehniskām māņkustībām izmantoja izgājienu viens pret vienu - 3:2.

''Wild'' pēc spilgtas sezonas pirmās puses otrajā daļā spēlē neveiksmīgi, īpaši jau pēdējā posmā, kurā Minesota 15 spēlēs piedzīvojusi 12 zaudējumus, kas ar 95 punktiem gan vienalga joprojām ļauj saglabāt otro vietu Rietumos. ''Red Wings'' Austrumos ir 12 punktu attālumā no izslēgšanas spēlēm.

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2017-03-26 23:27, pirms 7 gadiem
merikikifans rakstīja: kāpēc tāds idiotisks virsraksts.vai tad visu laiku nespēlē 3 pret 3?
Nē, jaunais cilvēk - parasti spēlē 5 pret 5

     [+] [-]

, 2017-03-26 23:36, pirms 7 gadiem
valtcis rakstīja: Nē, jaunais cilvēk - parasti spēlē 5 pret 5
NHL visu sezonu jau papildlaiku speelee 3 pret 3

     [+] [-]

, 2017-03-27 09:14, pirms 7 gadiem
Virsraksts tiešām neizdevies...spēlēšana 3-3 tiek rakstīts kā jaunums, bet rezultāts 3-2 kā sakaušana....Tā parasti raksta,ja uzvar ar n-to vārtu pārsvaru. Un vēl piebilde,ka sakauj papildlaikka liek domāt,ka papildlaikā tika gūti kādi 4 vārti ,bet tas nav iespējams pat pēc noteikumiem. Neizdevies virsraksts viennozīmīgi.