Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Florida ar 7:0 sagrauj "Blackhawks", Nešvila iemet septiņus "Sharks"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Florida ar 7:0 sagrauj "Blackhawks", Nešvila iemet septiņus "Sharks"
Floridas "Panthers" vārtsargs Džeimss Reimers saņem komandas biedru apsveikumus
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas regulārā sezona tuvojas beigām, un komandas aizvadījušas svarīgas spēles par iekļūšanu izslēgšanas mačos. Bostonas "Bruins" viesos pieveica Ņujorkas "Islanders" ar 2:1, kopvērtējumā atrodoties divus punktus priekšā.

Čikāgas "Blackhawks" – pēdējo gadu Stenlija kausiem bagātākā komanda – nodrošinājusi vietu izslēgšanas spēlēs, tomēr izbraukumā ar 0:7 piekāpās Floridas "Panthers", kurai palīdzēt var vairs tikai brīnums. Par galveno varoni kļuva Džonatans Marsešo, kurš laika posmā no 32. līdz 48. minūtei guva trīs vārtus pēc kārtas. Pirmā trešdaļa aizritēja bez vārtu guvumiem, bet turpinājumā laukumā dominēja mājinieki.

Cīņā par iekļūšanu izslēgšanas mačos Florida par septiņiem punktiem atpaliek no Bostonas "Bruins", kas pašlaik aizņēmusi pēdējo pieejamo vietu. Svarīgs panākums gūts, viesos ar 2:1 apspēlējot Ņujorkas "Islanders". Pirmais iemeta laukuma saimnieku kapteinis Džons Tavaress, bet "Bruins" slepenais ierocis bija Reilijs Nešs, kurš mača likteni izšķīra ar diviem vārtiem. Bostona pārtrauca četru zaudējumu sēriju.

Rietumu konferencē svarīgu savstarpējo spēli aizvadīja Sentluisas "Blues" un Kalgari "Flames" – komandas, kas aizņem pēdējās pieejamās vietas. Lai noskaidrotu uzvarētāju, bija nepieciešams pagarinājums, un trīs sekundes līdz tā beigām precīzs metiens izdevās Šonam Monahenam – viesiem panākums ar 3:2. Tādējādi "Flames" kopvētējumā atrodas divus punktus priekšā.

Tuvākā sekotāja un pirmā komanda aiz robežas ir Losandželosas "Kings", kas atpaliek jau deviņus punktus, un šonakt nācās savā laukumā ar 3:0 atzīt Ņujorkas "Rangers" pārākumu. Soms Anti Rānta uzvarētāju vārtos atvairīja 30 metienus, bet norvēģis Matss Cukarello izdarīja divas piespēles.

Neveiksmi piedzīvoja arī Sanhosē "Sharks", kas izbraukumā ar 2:7 atzina Nešvilas "Predators" pārākumu, un laukuma saimniekiem panākums ļāva kopvērtējumā apdzīt "Blues". Kreigam Smitam un Kolinam Vilsonam trīs rezultatīvas piespēles.

Aleksandrs Ovečkins 12. sezonu pēc kārtas sasniedza 30 gūto vārtu atzīmi. Aizvadot debijas spēli, Broks Bosers nodrošināja Vankūveras "Canucks" uzvaru viesos. Kanādas komandu duelī aizsargam Andrejam Markovam trīs punkti.

NHL regulārā sezona, 26. marts

SpēleRez.
Blue Jackets – Flyers1:0
Wild – Canucks2:4
Sabres – Maple Leafs5:2
Canadiens – Senators3:1
Panthers – Blackhawks7:0
Devils – Hurricanes1:3
Islanders – Bruins1:2
Capitals – Coyotes4:1
Blues – Flames2:3 P
Predators – Sharks7:2
Oilers – Avalanche4:1
Kings – Rangers0:3

     [+] [-]

, 2017-03-26 11:29, pirms 7 gadiem
Bobrovskis laikam atkal grib dabūt Vezinu

     [+] [-]

, 2017-03-26 12:50, pirms 7 gadiem
Rietumos ,var teikt, jau play-off komandas zināmas.