Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Video: Balcers atgriežas NHL cīņā un nopelna rezultatīvu piespēli

Otavas "Senators" latviešu uzbrucējs Rūdolfs Balcers šonakt atgriezās Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē, laukumā pavadīja 12:32 minūtes, nopelnīja rezultatīvu piespēli un sarūpēja mačā labāko +/- rādītāju (plus 2). Mūsu hokejista pārstāvētā vienība izbraukumā piekāpās Nešvilas "Predators" - 2:3. Balcers šosezon pārsvarā spēlējis AHL klubā, NHL mačā nebija ticis laukumā kopš 17. janvāra. NHL šosezon sakrājis 2 (0+2) rezultativitātes punktus astoņās cīņās.
Video: TSN, NHL

, 2020-02-26 06:42, pirms 4 gadiem
Balcers ir NHL čalis. Uzkapās AHL izslēgšanas spēlēs, kad Sens beigsies regsezona un nākamsezon jau būs NHL no paša sākuma.
, 2020-02-26 07:25, pirms 4 gadiem
Viss labi, tikai jāmet iekšā, kā vinš to AHL Dara!
Tad arī būs stabila vieta komandā!
Jo +2 šādā spēlē ir labi 👍
, 2020-02-26 07:51, pirms 4 gadiem
Baigi žēl, ka notraumējās pirms pašas sezonas sākumā. 100% būtu sastāvā bijis no sākuma paša. Tagad visu sezonu dzenas pakaļ braucošam vilcienam, kas ir baigi grūti.

Visu grūtāku Rūdolfam padara tas, ka Belleville šogad spēlē ļoti, ļoti labi AHL. Tam pamatā ir jauno džeku sniegums, arī Balcera tajā skaitā. Balcers savos 22 gados ir vecākais no tiem, kas ir uzbrukuma līderi komandā ar ļoti labu statistiku. Pārējiem puišiem,kurus arī sauc uz Otavu, jo rāda labu sniegumu ir tikai 20 vai knapi pāri tam. Konkurence liela, jābūt labā formā un gatavam visu laiku, rausta viņus visus tur augšā - lejā kā jau visur. Pagaidām nevienam nav sanācis ieķerties baigi Otavas sastāvā no Bellevilles līderiem, vienīgi varbūt Batersonam vairāk.

Šonakt cik redzēju nedaudz spēlēja droši, arī vairākumā izlaida. Varēja viens nullē aiziet, bet partneris neprecīzu piespēli iedeva. Ārā nekrita noteikti, +2 to apliecina. Lai veicas Rūdolfam!
, 2020-02-26 15:08, pirms 4 gadiem
MachimoI rakstīja: Balcers ir NHL čalis. Uzkapās AHL izslēgšanas spēlēs, kad Sens beigsies regsezona un nākamsezon jau būs NHL no paša sākuma.
Viņš ir TOP6 forwards? Zemākās maiņās pazudīs...
, 2020-02-26 16:02, pirms 4 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: Viņš ir TOP6 forwards? Zemākās maiņās pazudīs...
Pārbūves posma komandā atgādināšu, ka arī Girgensons bija top 6 uzbrucējs.

Balcers ir daudz prasmīgāks un ir viens no labākajiem uzbrucējiem, kāds mums bijis kopš 90. gadu krievu leģionāru laikmeta.

NHL viņam neviens nav devis normālu iespēju pagaidām, bet iespējas būs. Viena lieta ir 12 minūtes 4. mainā, kur viņš tāpat izceļas uzbrukumā, un cita runāšana ir top 6 un pp. Domāju, ka smuki viņam punkti sabirs, jā.
Deivids Kvins. Foto: Reuters/Scanpix

NHL vājākā komanda "Sharks" atbrīvo galveno treneri

Nacionālās hokeja līgas (NHL) pēdējās vietas īpašniece Sanhosē "Sharks" trešdien paziņojusi par galvenā trenera Deivida Kvina atbrīvošanu no amata.
Teodors Bļugers cīņā ar pretinieku. Foto: AFP/Scanpix
20

Bļugeram un Šilovam zaudējums, "Panthers" bez Balinska izcīna uzvaru

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēles Stenlija kausa izcīņā aizvadījušas Teodora Bļugera, Artūra Šilova un Uvja Balinska pārstāvētās komandas. Vankūveras "Canucks" ar 1:4 piekāpās Nešvilas "Predators", ļaujot tai panākt izlīdzinājumu sērijā (1-1), bet Floridas "Panthers" pagarinājumā pārspēja Tampabejas "Lightning", tiekot pie otrās uzvaras sērijā (2-0).
Kolorado hokejisti pēc gūtajiem vārtiem. Foto: USA Sports Today/Scanpix
3

"Rangers" vēlreiz pārspēj "Capitals", "Avalanche" panāk izlīdzinājumu sērijā

Nacionālās hokeja līgas Stenlija kausa izcīņā pie panākumiem tikušas Ņujorkas "Rangers" un Kolorado "Avalanche", kas uzvarējušas attiecīgi Vašingtonas "Capitals" un Vinipegas "Jets". "Rangers" sērijā ir vadībā ar 2-0, bet "Avalanche" un "Jets" sērijā ir līdzsvars (1-1).