Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Rubulis

"Penguins" aizsargs Mārtins Soču traumas dēļ nespēlēs 4-6 nedēļas

"Penguins" aizsargs Mārtins Soču traumas dēļ nespēlēs 4-6 nedēļas
Pols Mārtins
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Pitsburgas "Penguins" aizsargs Pols Mārtins rokas lūzuma dēļ nevarēs spēlēt četras līdz sešas nedēļas. ASV valstsvienības aizsargs savainojumu ieguva Soču olimpisko spēļu ceturtdaļfināla spēlē pret Čehiju.

Paredzams, ka "Penguins" ierindā Mārtins varētu atgriezties Stenlija kausa izcīņas sākumā aprīļa vidū. Līdzšinējās 33 spēlēs 32 gadus vecais aizsargs izcēlies ar 12 (2+10) punktiem.

Mārtins šosezon jau bija izlaidis ilgāku laika posmu, no novembra beigām līdz janvāra izskaņai nespēlējot lielā lielakaula lūzuma dēļ. Sezonas sākumā pieredzējušais aizsargs bija spiests izlaist vēl divus mačus, kopumā šajā sezonā paliekot malā 25 spēlēs.

Hokejists atgriezās ierindā īsi pirms olimpisko spēļu pauzes un devās līdzi ASV valstsvienībai uz Sočiem, tomēr viņam nācās izlaist divas izšķirošās spēles (pusfinālu pret Kanādu un bronzas spēli pret Somiju), jo ceturtdaļfinālā pret Čehiju ASV izlases aizsargs iedzīvojās rokas savainojumā.

Soču olimpiskās spēles ārpus rindas ir atstājušas arī daudzu citu izlašu hokejistus. Sezona ir beigusies vienam no NHL rezultatīvākajiem vīriem Džonam Tavaresam (Ņujorkas "Islanders", Kanādas izlase), veselības sarežģījumi atkal parādījās arī zviedram Henrikam Zeterbergam (Detroitas "Red Wings"), Floridas "Panthers" uzbrucējiem Aleksandram Barkovam (Somija) un Tomašam Kopeckim (Slovākija), kā arī Krievijas izlases aizsargam Fjodoram Tjutinam (Kolumbusas "Blue Jackets").

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League


, 2014-02-26 09:07, pirms 10 gadiem
Lucky NHL Atkal brēks...
, 2014-02-26 09:20, pirms 10 gadiem
Lai brēc. Bet es domāju, ja NHL vairs neļaus spēlētājiem doties uz OS, tad viņi pazaudēs ļoti daudz labu eiroopiešus savā līgā.
, 2014-02-26 10:00, pirms 10 gadiem
Creeper^ rakstīja: Lai brēc. Bet es domāju, ja NHL vairs neļaus spēlētājiem doties uz OS, tad viņi pazaudēs ļoti daudz labu eiroopiešus savā līgā.
Stipri šaubos, ka hokejisti atteiksies no spēlēšanas NHL tikai dēļ tā, ka 1x4 gados gribēs uzspēlēt OS! Drīzāk būs tā, ka tādi kā Ovečkins, kuri par visām varītēm gribēs spēlēt OS, vnk uzmetīs klubu, līguma ietvaros gan jau ka šķirsies no paprāvas naudas summas un brauks uz izlasi....
, 2014-02-26 11:29, pirms 10 gadiem
ja jau pirms sociem bija traumets un bez spelu prakses tad vareja vispar nenemt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Deivids Kvins. Foto: Reuters/Scanpix

NHL vājākā komanda "Sharks" atbrīvo galveno treneri

Nacionālās hokeja līgas (NHL) pēdējās vietas īpašniece Sanhosē "Sharks" trešdien paziņojusi par galvenā trenera Deivida Kvina atbrīvošanu no amata.
Teodors Bļugers cīņā ar pretinieku. Foto: AFP/Scanpix
20

Bļugeram un Šilovam zaudējums, "Panthers" bez Balinska izcīna uzvaru

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēles Stenlija kausa izcīņā aizvadījušas Teodora Bļugera, Artūra Šilova un Uvja Balinska pārstāvētās komandas. Vankūveras "Canucks" ar 1:4 piekāpās Nešvilas "Predators", ļaujot tai panākt izlīdzinājumu sērijā (1-1), bet Floridas "Panthers" pagarinājumā pārspēja Tampabejas "Lightning", tiekot pie otrās uzvaras sērijā (2-0).
Kolorado hokejisti pēc gūtajiem vārtiem. Foto: USA Sports Today/Scanpix
3

"Rangers" vēlreiz pārspēj "Capitals", "Avalanche" panāk izlīdzinājumu sērijā

Nacionālās hokeja līgas Stenlija kausa izcīņā pie panākumiem tikušas Ņujorkas "Rangers" un Kolorado "Avalanche", kas uzvarējušas attiecīgi Vašingtonas "Capitals" un Vinipegas "Jets". "Rangers" sērijā ir vadībā ar 2-0, bet "Avalanche" un "Jets" sērijā ir līdzsvars (1-1).