Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Egils Broks

Video: Girgensonam neizdodas gūt vārtus NHL Zvaigžņu spēlē

Zemgus Girgensons šonakt aizvadītajā NHL Zvaigžņu spēlē neglāba savu komandu no zaudējuma 12:17 (rezultatīvākā spēle "All-Star" vēsturē), turklāt bija viens no trim laukuma spēlētājiem, kuriem neizdevās gūt nevienu punktu.
Diemžēl Girgensons savā pirmajā Zvaigžņu spēlē ar rezultativitātes punktiem neizcēlās (tāds pats liktenis vēl tikai Anže Kopitaram un Filam Keselam), taču nospēlētajās 13:09 minūtēs izdarīja trīs metienus pa vārtiem un nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu mīnus viens.

, 2015-01-26 13:01, pirms 9 gadiem
tehnika ! Par šito twitteris diezgan vārījās
, 2015-01-26 13:11, pirms 9 gadiem
Es domāju, ka nevajag nu tagad sākt analizēt kādu pēc zvaigžņu spēles. Zemgus ļoti labi var izkapāt golu, bezcerīgā situācijā iedabūt ripu vārtos. Tas, ka viņš nav Niživijs, tas jau sen ir skaidrs. Zvaigžņu spēle nav piemērota priekš viņa, jo viņš ikdienā nemēdz ar puspēku slidināties
Ja viņš gribētu to ripu dabūt vārtos - viņš to izdarītu bet tad, iespējams, kāds būtu savainots vai arī viņam pārmestu par pārcenšanos šādā spēlē..
, 2015-01-26 18:17, pirms 9 gadiem
arrived rakstīja: Es domāju, ka nevajag nu tagad sākt analizēt kādu pēc zvaigžņu spēles. Zemgus ļoti labi var izkapāt golu, bezcerīgā situācijā iedabūt ripu vārtos. Tas, ka viņš nav Niživijs, tas jau sen ir skaidrs. Zvaigžņu spēle nav piemērota priekš viņa, jo viņš ikdienā nemēdz ar puspēku slidināties
Ja viņš gribētu to ripu dabūt vārtos - viņš to izdarītu bet tad, iespējams, kāds būtu savainots vai arī viņam pārmestu par pārcenšanos šādā spēlē..
Zvaigžņu spēle viņam nav piemērota, jo viņš nav zvaigzne...
, 2015-01-26 20:29, pirms 9 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: Zvaigžņu spēle viņam nav piemērota, jo viņš nav zvaigzne...
Ja tu kadaa no NHL komandam esi labakais snaiperis un 3. pec punktiem - tu esi zvaigzne. Vnk beidz.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-01-26 22:48, pirms 9 gadiem
Es esmu ļoti pārsteigts par sportacentrs sporta faniem. Reāli malači mēs esam- paši sev svētkus kopīgi sataisījam un pierādījām, ka varam iebalsot savējo.

Bet kāpēc to neizbaudīt? Cik stulbam ir jābūt, lai komentētu- nav viņš tur pelnījis, nav zvaigzne? Jums liekas, ka tai brīdī esat baigie asprātīgie analītiķi? To, ka nevienam tas nebija ienācis prātā? Tas, ka nhl ir izdomājis skatītāju balsojumu, tak pasaka, ka šī vieta ir skatītāju izvēlei šogad- tas ko mēs izdarījām- pierādījām, ka esam līdzjūtēji, kuriem savs sportists rūp visvairāk. Un teikšu vēlreiz- malači!! super, ka to izdarījām!

Zemgum ko tādu redzēt- tā ir mega dāvana un ceru ar savu cīņassparu viņš pierādīs, ka arī pats ar saviem spēkiem var tikt all-stars (vismaz tas noteikti būtu lielākais paldies līdzjutējiem). Viņa darba ētika ļoti simpatizē un par to arī iebalsojām viņu.
, 2015-01-27 07:07, pirms 9 gadiem
noladets rakstīja: Ja tu kadaa no NHL komandam esi labakais snaiperis un 3. pec punktiem - tu esi zvaigzne. Vnk beidz.
Protams, mega superstārs!
Breds Maršāns. Foto: Boston Bruins
2

Maršāns pamatīgi sarūgtina Toronto, Rietumu pirmais numurs sprukās

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas sērijā priekšgalā (2-1) atgriezusies Bostonas "Bruins", izbraukumā ar 4:2 pārspējot Toronto "Maple Leafs", savukārt Rietumu konferences pirmais numurs Dalasas "Stars" zaudējusi abās savā laukumā notikušajās kaujās.
Deivids Kvins. Foto: Reuters/Scanpix

NHL vājākā komanda "Sharks" atbrīvo galveno treneri

Nacionālās hokeja līgas (NHL) pēdējās vietas īpašniece Sanhosē "Sharks" trešdien paziņojusi par galvenā trenera Deivida Kvina atbrīvošanu no amata.
Teodors Bļugers cīņā ar pretinieku. Foto: AFP/Scanpix
20

Bļugeram un Šilovam zaudējums, "Panthers" bez Balinska izcīna uzvaru

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēles Stenlija kausa izcīņā aizvadījušas Teodora Bļugera, Artūra Šilova un Uvja Balinska pārstāvētās komandas. Vankūveras "Canucks" ar 1:4 piekāpās Nešvilas "Predators", ļaujot tai panākt izlīdzinājumu sērijā (1-1), bet Floridas "Panthers" pagarinājumā pārspēja Tampabejas "Lightning", tiekot pie otrās uzvaras sērijā (2-0).