Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Geclafam piecas rezultatīvas piespēles Anaheimas uzvarā

Rolands Eliņš

Geclafam piecas rezultatīvas piespēles Anaheimas uzvarā
Raiens Geclafs "Flames" vārtu priekšā
Foto: AP/Scanpix

NHL kluba „Ducks” rekordu atkārtojis uzbrucējs Raiens Geclafs, kurš izdarīja piecas rezultatīvas piespēles uzvarā pār „Flames”, atzīmējoties visos piecos savas komandas vārtu guvumos (5:3). Savukārt „Senators” vēl rezultatīvākā spēlē tika galā ar vienu no līgas līderēm „Stars” (7:4).

„Flames” spēles sākumā izvirzījās vadībā 2:0 ar Mihaela Frolīka un Sema Beneta gūto vārtu palīdzību un izskatījās nonākusi uz ceļa, lai sarūpēto kārtējo neveiksmi Anaheimas „Ducks” un apsteigtu to Klusā okeāna divīzijas kopvērtējumā. Pret šādu scenāriju iebildumus izdarīja „Ducks” uzbrucēji Korijs Perijs un Rikards Rakels, līdz pirmā perioda beigām katrs iemetot pa vārtiem un panākot 2:2.

Frolīks otrā perioda izskaņā guva savus otros vārtus, acīgi nospēlējot vārtu priekšā ar nūju pēc tam, kad „Ducks” radās problēmas ar iziešanu no savas zonas. Taču trešajā periodā Rakels atjaunoja neizšķirtu, bet Perijs vadībā izvirzīja jau „Ducks”. Kalgari vienības centieni atspēlēties pamatlaika pēdējā sekundē tika sodīti ar Raiena Keslera mesto ripu tukšos vārtos, un „Ducks” uzvara 5:3.

Perijs šajā mačā guva trīs punktus (2+1), taču par pirmo zvaigzni kļuva spēlētājs, kurš vārtus neguva – Raiens Geclafs ar rezultatīvu piespēli piedalījās visos piecos vārtu guvumos un otro reizi savā karjerā aizvadīja piecu punktu spēli. Piecas piespēles viņam bija arī 2008. gada mačā pret „Red Wings”. Šosezon Geclafs gan nebija spēlējis tik rezultatīvi kā ierasts un pagaidām guvis tikai vienus vārtus 18 spēlēs, bet pēc šodienas sasniedzus 14 gūto punktu skaitu.

Nakts otrajā spēlē „Stars” guva četrus vārtus, taču ar to izrādījās par maz, lai turpinātu uzsākto piecu uzvaru sēriju. Otavas „Senators” atbildēja ar septiņiem vārtiem, turklāt mača gaitā bija vadībā arī ar 5:1, bet beigās uzvarēja 7:4. Pa trim punktiem guva Žans Gabriels Pažo, Marks Stouns un Maiks Hofmans „Senators” rindās, bet Dalasai to pašu paveica Džeimijs Bens. Viņš šosezon savācis jau 32 punktus 22 spēlēs, kamēr „Stars” ar 34 punktiem līgas kopvērtējumā dala līderes godu ar „Rangers” un „Canadiens”. Ņujorkas komandai gan par spēli mazāk.

„Senators” savukārt guvusi 27 punktus un pagaidām ir otrā Atlantijas okeāna divīzijā. Jāpiemin, ka Otavai jau izsenis nebija pārāk labi veicies pret „Stars” un iepriekšējā uzvara pret šo komandu bija gūta pirms astoņiem gadiem, proti, 2008. gada 20. decembrī.

NHL spēļu rezultāti

KomandasRez.
Stars-Senators4:7
Ducks-Flames5:3

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League

  +1 [+] [-]

, 2015-11-25 10:32, pirms 8 gadiem
Kur var nopirkt keponu ar uzrakstu "Geclafs" ?