Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Canadiens" uzbrucējam Galaheram nāksies izlaist pusotru mēnesi

"Canadiens" uzbrucējam Galaheram nāksies izlaist pusotru mēnesi
Brendans Galahers pret "Islanders"
Foto: AP/Scanpix

Monreālas „Canadiens” vismaz pusotru mēnesi nāksies iztikt bez uzbrucēja Brendana Galahera, kuram šodien tika veikta rokas operācija.

„Tas ir liels zaudējums,” atklāja „Canadiens” galvenais treneris. „Viņš ir svarīga komandas daļa. Pirms tam uz noteiktu laiku zaudējām Keriju Praisu, bet tas nav attaisnojums, lai neuzvarētu spēles.”

Brendans Galahers šosezon ar 19 punktiem ir trešais rezultatīvākais Monreālas „Canadiens” rindās, kā arī 23.rezultatīvākais līgā.

„Viņš noteikti ir komandas līderis un daudz ko spēj piedāvāt, kaut ko vairāk par gūtiem vārtiem un palīdzību uzbrukumā,” pastāstīja kluba aizsargs P.K. Subans. „Viņš ir no tiem, kurš smagi strādā, bloķē metienus un cīnās katru dienu. Mums tas būs tukšums, kas jāaizpilda.”

Tāpat komandai vismaz septiņas dienas nevarēs palīdzēt arī Torijs Mičels, kurš joprojām cīnās ar savainojumu.

Monreālas „Canadiens” pirmā spēle bez Galahera norisināsies rīt, kad komanda tiksies ar Ņujorkas „Rangers” hokejistiem. Abām no komandām patlaban ir 34 punkti, tomēr ņujorkieši aizvadījuši vienu spēli mazāk.

Izmantotie resursi:
Montreal Canadiens Brendan Gallagher hand...