Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Rubīns kopā ar vēl pieciem spēlētājiem atskaitīts no "Maple Leafs" nometnes

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Rubīns kopā ar vēl pieciem spēlētājiem atskaitīts no "Maple Leafs" nometnes
Kristiāns Rubīns. Foto: Scott W. Grau / Newfoundland Growlers

Nacionālās hokeja līgas klubs Toronto "Maple Leafs" jauno sezonu sāks tieši pēc nedēļas. Šodien no treniņnometnes atskaitīti seši spēlētāji, tostarp Latvijas izlases aizsargs Kristiāns Rubīns.

Pirms divām dienām "Maple Leafs" izbraukumā aizvadītajā pārbaudes spēlē ar 3:0 atstāja sausā Monreālas "Canadiens", un laukumā devās arī Rubīns, kurš tika pie pozitīva lietderības koeficienta +1. Kaut gan 11:41 minūte bija īsākais spēles laiks starp aizsargiem, 2:25 minūtes vairākumā ļāva Rubīnam ierindoties otrajā vietā aizsargu rangā.

Šodien viņš kopā ar vēl pieciem spēlētājiem nonācis fārmklubā Toronto "Marlies", kura treniņnometne sākās vakar. Lejup nostūtīti divi uzbrucēji un vēl trīs aizsargi, savukārt "Maple Leafs" nometnē palikuši 46 hokejisti. Šonakt tiks aizvadīta vēl viena pārbaudes spēle pret "Canadiens", un plānots, ka laukumā dosies labākas sastāvs. Pirmajā duelī pret "Canadiens" nepiedalījās neviens no hokejistiem, kuriem tiek plānota vieta lielajā komandā.

Rubīns pagājušajā sezonā aizvadīja 15 mačus un izcēlās ar trim rezultatīvām piespēlēm "Marlies" rindās. Savukārt vēl vienu līmeni zemāk ECHL viņš aizvadīja 56 spēles Ņūfaundlendas "Growlers" rindās, tiekot pie 18 punktiem un tiekot kronēts par līgas čempionu. 21 gadu vecā Rubīna kontā ir viens pasaules čempionāts Latvijas izlases sastāvā – 2018. gadā viņš izcēlās ar 1+1 astoņās spēlēs.

NHL klubu nometnēs joprojām ir četri latvieši – Elvis Merzļikins, Zemgus Girgensons, Teodors Bļugers un Rūdolfs Balcers. Savukārt no nometnēm tikuši atskaitīti Rubīns, Matīss Kivlenieks, Artūrs Šilovs, Kristofers Bindulis, Ņikita Jevpalovs un Rodrigo Ābols.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/mapleleafs/news...

  -1 [+] [-]

, 2019-09-25 20:38, pirms 5 gadiem
pamazām mūsējie tiek atskaitīti.

  +2 [+] [-]

, 2019-09-25 21:27, pirms 5 gadiem
Viss ir vairāk vai mazāk loģiski, vienīgi nedaudz pārsteigums par Ābolu. Kādi ir viņa līguma nosacījumi?

  +1 [+] [-]

, 2019-09-25 21:57, pirms 5 gadiem
Bet ir tuvu,domaju ja butu kada svakaka komanda kaa Senators piem.domaju ka tiktu pie kadas speles NHL!

  +3 [+] [-]

, 2019-09-25 22:17, pirms 5 gadiem
Paklau, Ulvi! Es saprotu - tev, laikam, bija grūta bērnība, slikti skolā mācījies... Bet pārlasi taču savus tekstus! Noriebušās tās tavas kļūdas!