Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Konstantīns Fjodorovs

Bļugeram vēl viena spēle "Penguins" rindās, Flerī debitē "Golden knights" vārtos

Bļugeram vēl viena spēle "Penguins" rindās, Flerī debitē "Golden knights" vārtos
Trīskārtējais Stenlija kausa ieguvējs Marks Andrē Flerī "Golden Knights" formā
Foto: AP/Scanpix

Aizvadītajā naktī kārtējās pārbaudes spēles aizvadīja Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas. Pitsburgas "Penguins" sastāvā atgriezās Sidnijs Krosbijs un Jevgeņijs Malkins, tomēr vienība piekāpās Sentluisas ''Blues" ar 1:4. Zaudētāju rindās spēlēja arī Teodors Bļugers.

Stenlija kausa ieguvējās Pitsburgas ‘’Penguins’’ sastāvā pirmo spēli šovasar aizvadīja uzbrucēji Sidnijs Krosbijs un Jevgeņijs Malkins, ka arī aizsargs Kriss Letangs. Pirmos vārtus mačā pret Sentluisas ‘’Blues’’ guva iepriekšējās sezonas labākais snaiperis izslēgšanas spēlēs Džeiks Gincels – 1:0. Otrajā periodā ‘’Blues’’ izvirzījās vadībā, pateicoties Vladimira Tarasenko un Džordana Kiro precīziem metieniem – 1:2, savukārt trešās trešdaļas pēdējā minūtē Pols Štjasnijs iemeta tukšos vārtos – 1:3, bet vēl pēc 18 sekundēm Dmitrijs Jaškins panāca 1:4. Neskatoties uz zaudējumu, ar labu statistiku maču pabeidza vārtsargs Mets Marejs, kurš atvairīja 43 metienus. ‘’Penguins’’ rindās spēlēja arī uzbrucējs Teodors Bļugers, kurš ar rezultativitāti neatzīmējās.

Stenlija kausa fināliste Nešvilas ‘’Predators’’ ar 5:3 pieveica Kolambusas ‘’Blue Jackets’’. Pirmajā periodā precīzi bija Filips Forsbergs un Mika Salomaki – 2:0. Otrajā trešdaļā Kems Atkisons atspēlēja vienus vārtus – 2:1, taču perioda izskaņā Kevins Fiala panāca 3:1. Trešajā trešdaļā katra komanda guva pa diviem vārtiem – ‘’Predators’’ rindās atzīmējās Pontuss Abergs un Kevins Fiala, kamēr ‘’Blue Jackets’’ komandā tie bija Zaks Verenski un Aleksandrs Venbergs.

Floridas ‘’Panthers’’ pārspēja Tampabejas ‘’Lightning’’ ar 4:2. Panteras gandrīz visu spēli bija vadībā – pirmā perioda sestajā minūtē rezultātu atklāja Džemijs Makgrīns – 1:0. Otrajā periodā Aleksandrs Volkovs izlīdzināja rezultātu – 1:1, taču jau pēc 32 sekundēm Jevgeņijs Dadonovs panāca 2:1. Pēc Radima Vrbatas vārtiem rezultāts bija jau 3:1, Volkovs samazināja deficītu līdz minimumam – 3:2, bet minūti līdz pamatlaika beigām Džonatans Huberdau pielika punktu – 4:2.

Divi Neitana Makkinona vārti un Semjona Varlamova 28 atvairīti metieni palīdzēja Kolorado ‘’Avalanche’’ sagraut Minesotas ‘’Wild’’ ar 5:1. Niklass Svedbergs atvairīja visus 17 metienus viņam atvēlētajā pusstundā, kamēr viņu nomainījušais Stivs Mihaleks nebija tik veiksmīgs, ielaižot piecus vārtus no tiem pašiem 17 metieniem. Divi rezultativitātes punkti uzbrucējam Gabrielam Landeskogam un aizsargam Andrejam Mironovam.

Ilggadējais ‘’Penguins’’ vārtsargs Marks Andrē Flerī šonakt debitēja Lasvegasas ‘’Golden Knights’’ vārtos, palīdzot komandai pieveikt Anahaimas ‘’Ducks’’ ar 4:2. Vegasas guva pirmos trīs vārtus – Timu Pulkinens, Džeiks Bišofs un Tomass Hika panāca 3:0. Skots Saburins panāca 3:1, bet trešās trešdaļas otrajā pusē Pjērs Eduards Belemors ceturto reizi pārspēja Džonu Gibsonu – 4:1. Atlikušajā laikā ‘’Ducks’’ atspēlēja vienus vārtus – pēdējā minūtē Džovani Fjors panāca 4:2. Flerī atvairīja 26 no 28 metieniem.

NHL pirmssezonas spēles, 25. septembris

SpēleRezultāts
Penguines - Blues1:4
Predators - Blue Jackets5:3
Panthers - Lightning4:2
Avalanche - Wild5:1
Golden Knights - Ducks4:2

Izmantotie avoti:
Official Site of the National Hockey League |...


, 2017-09-25 08:11, pirms 7 gadiem
Ir sajūta, ka Bļugers aizķersies!
, 2017-09-25 09:06, pirms 7 gadiem
Tak galu galā Bļugers atzīmējas ar rezultatīvu piespēli vai nē`?
, 2017-09-25 09:22, pirms 7 gadiem
Bon'ča tu pārlasijies. Es ar no sākuma domāju, ka rez piespēle, bet izrādās ka atzīmējās ar vēl vienu SPĒLI un tas arī viss
, 2017-09-25 09:50, pirms 7 gadiem
RobertsR rakstīja: Bon'ča tu pārlasijies. Es ar no sākuma domāju, ka rez piespēle, bet izrādās ka atzīmējās ar vēl vienu SPĒLI un tas arī viss
Es arī
, 2017-09-25 10:32, pirms 7 gadiem
bon'4a rakstīja: Tak galu galā Bļugers atzīmējas ar rezultatīvu piespēli vai nē`?
Divam.
, 2017-09-25 10:44, pirms 7 gadiem
Šīs nakts sastāvs jau bija tuvu optimālajam. Patīkami, ka tajā bija Bļugers nevis tiešie konkurenti McKegg un McClement . Bet nu visu izšķirs tas, cik labi Bļugers būs izskatījies kā 4. maiņas centrs. Maklementam, ir lielāka pieredze šajā pozīcijā, diez gan laba spēle mazākumā, bet nu vecums nenāk viens un līdz šim viņš bija palēns pārbaudes spēlēs, kas Salivanam noteikti nepatīk un kas droši vien ir iemesls, kāpēc Pens joprojām izskata iespēju aizmainīt Oli Matu un dabūt pretī labu 3.maiņas centru. Šobrīd, gan izskatās, ka Pens vismaz sezonu sāks ar kādu no šiem centriem 4. maiņā, pacels, ja nekļūdos Rowney uz 3. un skatīsies, ja būs problēmas tad mainīs somu pret centru.

Guentzel - Crosby - Sheary
Aston-Reese - Malkin - Kessel
Hagelin - Rowney - Simon
G.Wilson - Blueger - Reaves
, 2017-09-25 11:08, pirms 7 gadiem
Domājams, ka Bļugers paliks Pitsburgā uz sezonas sākumu
, 2017-09-25 16:22, pirms 7 gadiem
X
Ceru,ka Blugers tiks nosūtīts uz līmeni zemak
, 2017-09-25 16:26, pirms 7 gadiem
Flerī skaistu ķiveri uztaisījis , man personiski ļoti patīk viss ķiveres stils un Lasvegas klubs pašlaik ļoti labi aizvada pārbaudes spēles .
Floridas "Panthers" somu aizsargs Niko Mikola. Foto: Florida Panthers

Panteras lūkos nonākt vienas uzvaras attālumā no otrās kārtas

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas trešo spēli šonakt pulksten 2:00 aizvadīs Uvja Balinska pārstāvētā Floridas "Panthers", kas viesosies pie otras Floridas komandas - Tampabejas "Lightning".
Breds Maršāns. Foto: Boston Bruins
2

Maršāns pamatīgi sarūgtina Toronto, Rietumu pirmais numurs sprukās

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas sērijā priekšgalā (2-1) atgriezusies Bostonas "Bruins", izbraukumā ar 4:2 pārspējot Toronto "Maple Leafs", savukārt Rietumu konferences pirmais numurs Dalasas "Stars" zaudējusi abās savā laukumā notikušajās kaujās.
Deivids Kvins. Foto: Reuters/Scanpix

NHL vājākā komanda "Sharks" atbrīvo galveno treneri

Nacionālās hokeja līgas (NHL) pēdējās vietas īpašniece Sanhosē "Sharks" trešdien paziņojusi par galvenā trenera Deivida Kvina atbrīvošanu no amata.