Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Divkārtējais Stenlija kausa ieguvējs Verstīgs pievienojas Šveices čempionei

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Divkārtējais Stenlija kausa ieguvējs Verstīgs pievienojas Šveices čempionei
Kriss Verstīgs
Foto: AFP/Scanpix

Nesagaidījis kārdinošus piedāvājumus no Nacionālās hokeja līgas klubiem, 30 gadus vecais uzbrucējs Kriss Verstīgs pieņēmis lēmumu pārcelties uz Eiropu un pievienoties Šveices čempionei "Bern".

Kriss Verstīgs pagājušo sezonu sāka Nacionālās hokeja līgas klubā Karolīnas "Hurricanes", 63 regulārās sezonas spēlēs izceļoties ar 11 vārtiem un 33 rezultativitātes punktiem. Īsi pirms Stenlija kausa izslēgšanas mačiem viņš pārcēlās uz Losandželosas "Kings", 14 cīņās tiekot pie pieciem punktiem, bet piecās izslēgšanas spēlēs sakrājot vēl divus punktus.

Tādējādi nācās izstāties jau pirmajā kārtā, bet 2015. gadā Verstīgs kopā ar Čikāgas "Blackhawks" ieguva Stenlija kausu. 12 izslēgšanas mačos viņš guva vienus vārtus un pievienoja piespēli, bet regulārajā sezonā uzbrucējs sakrāja 34 punktus.

Kopā ar Čikāgas "Blackhawks" viņš triumfēja arī 2010. gadā, kad bija viens no komandas svarīgākajiem spēlētājiem, 22 izslēgšanas spēlēs sakrājot 14 punktus un dodot pienesumu arī aizsardzībā. Pēcāk viņš pārstāvēja Filadelfijas "Flyers", Toronto "Maple Leafs" un Floridas "Panthers", līdz 2013. gada izskaņā atgriezās Čikāgā.

30 gadus vecais Verstīgs, kurš labākajā sezonā sakrāja 54 rezultativitātes punktus, Šveices čempionei "Bern" pievienosies septembra ievadā. Bernes vienība pagājušās sezonas finālā tika galā ar Latvijas izlases vārtsargu Elvi Merzļikinu un "Lugano".

Izmantotie resursi:
SCB Eishockey AG :: Home

  +3 [+] [-]

, 2016-07-25 16:30, pirms 8 gadiem
Novēlu spīdēt Bernē

  +1 [+] [-]

, 2016-07-25 16:30, pirms 8 gadiem
Redz, uz krievu atklāto čempionātu negāja Kurš normāls lai gribētu spēlēt mēslu bedrē?

     [+] [-]

, 2016-07-25 17:40, pirms 8 gadiem
elfs rakstīja: Redz, uz krievu atklāto čempionātu negāja Kurš normāls lai gribētu spēlēt mēslu bedrē?
nevajag jau parspilet pertiken!!!

     [+] [-]

, 2016-07-25 23:04, pirms 8 gadiem
elfs rakstīja: Redz, uz krievu atklāto čempionātu negāja Kurš normāls lai gribētu spēlēt mēslu bedrē?
Katru gadu KHl uzspēlē pa kādam augsta līmeņa bijušajam NHListam..Scrivensu par vāju saukt negribētos, Čīču,kas jau vairākus gauds spēlē KHL arī par vāju nevarētu saukt, tāpat kā tādus spēlētājus, kā Martins Erats, Sobodka, tas pats Jāgrs galu galā..Krievu "zvaigznes" labāk nemaz nesākt skaitīt..
Var jau nepatikt krievi vai sekot modei un nolikt visu ap Krieviju, bet mēslu bedre jau nu gan tā nav..Ja KHL ir mēslu bedre, kas tad ir, piemēram Dānijas čempionāts, Austrija, Kazahstāna,Norvēģija, Francija un citi 2. šķiras turnīri? Un ja KHL ir mēslu bedre,kādā vārdā sauksi vietējo virslīgu?

  +3 [+] [-]

, 2016-07-26 01:12, pirms 8 gadiem
dueto rakstīja: Un ja KHL ir mēslu bedre,kādā vārdā sauksi vietējo virslīgu?
Es to saukšu par pusamatieru līgu - tā lūk.
Es nesaku, ka KHL ir "mēslu bedre", tomēr šī līga man šķiet pavisam neizdevies projekts. Kāpēc?
1) Tai ir nesakārtotas finanses, algu grīda ir anormāla tādam spēlētāju līmenim, kas daudz neatšķiras no citu Eiropas klubu spēlētāju līmeņiem. Veseliem 10 klubiem ir nenomaksāti parādi, kad tūlīt jāsākas nākamajai sezonai. Vajag nolīdzināt algas vai samazināt komandu skaitu uz pusi, bet nekas netiek darīts.
2) Līgai ir pārāk daudz politisko saistību. Tai ir pāragras ambīcijas konkurēt ar stiprāko līgu pasaulē. Tā ir pakārtota Krievijas izlases grafikam, jo ir svarīgi, ka Māteszeme var sevi atrādīt visai pasaulei, kad spēlētāji ir atpūtušies no sezonas, kurā patiesībā nospēlē tik pat spēļu, cik ZA juniori.