Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Lasvegasas snaiperis Kārlsons pagarina līgumu uz astoņām sezonām

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Lasvegasas snaiperis Kārlsons pagarina līgumu uz astoņām sezonām
Viljams Kārlsons. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Lasvegasas "Golden Knights" noslēdzis jaunu vienošanos ar zviedru uzbrucēju Viljamu Kārlsonu, kurš nākamo astoņu sezonu laikā saņems 47,2 miljonus dolāru.

Kārlsons nevēlējās pamest Lasvegasu, tāpēc deva priekšroku maksimālajam astoņu gadu līgumam, savukārt vienība vēlējās panākt vienošanos par algu, kas nepārsniegtu tās iespējas. Kā norādīts Ziemeļamerikas medijos, ja tuvākajā laikā nebūtu noslēgts jauns līgums, zviedru uzbrucējs, visticamāk, tiktu aizmainīts uz citu komandu.

26 gadus vecais hokejists kļuva par vienu no "Golden Knights" atklājumiem, komandai debitējot NHL. Ja pirms tam Kārlsonam nevienā sezonā nebija izdevies iemest vairāk par deviņiem vārtiem, tad pirmajā sezonā Lasvegasā viņš iemeta 43 vārtus. Savukārt aizvadītajā sezonā apgriezieni tika samazināti, sāncenšu vārtsargus pārspējot 24 reizes, kas dod 67 vārtus divu sezonu laikā.

Pēc pirmās sezonas "Golden Knights" rindās Kārlsonam jau bija jānoslēdz jauns līgums. Komanda vēlējās, lai viņš savas snaipera prasmes apliecina ilgtermiņā, tādēļ piedāvāja vienas sezonas kontraktu par 5,25 miljoniem. Tagad zviedrs sezonā pelnīs 5,9 miljonus.

Ar 82 spēlēs sakrātajiem 56 punktiem viņš kļuva par "Golden Knights" otro rezultatīvāko spēlētāju, atpaliekot tikai no trīs punktus vairāk guvušā maiņas biedra Žonatana Maršeso. Lasvegasa izstājās Stenlija kausa izcīņas pirmajā kārtā, bet Kārlsons septiņos mačos izcēlās ar pieciem punktiem.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/vegas-golden-kni...

  +2 [+] [-]

, 2019-06-25 08:58, pirms 5 gadiem
Kāšūns

  +1 [+] [-]

, 2019-06-25 09:47, pirms 5 gadiem
Dārgie sportacentra autori, vienkārši beidziet čakarēt tautu, ok?

  +1 [+] [-]

, 2019-06-25 10:41, pirms 5 gadiem
Brože turpina nodarboties ar fetišu. Apsveicu.

     [+] [-]

, 2019-06-25 12:03, pirms 5 gadiem
Kāpēc Erik Karlsson te atveido kā Ēriks Karlsons, bet William Karlsson pēkšņi ir Viljams Kārlsons? Vai tas Karlsons, kas dzīvo uz jumta, tagad arī būtu jāsauc par Kārlsonu?

Karlsons tiek pie astoņu gadu līguma par 88...
https://www.janisroze.lv/lv/gramata...