Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

De Hānu aizmaina uz "Blackhawks", Hārtmens nonāk Dalasā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

De Hānu aizmaina uz "Blackhawks", Hārtmens nonāk Dalasā
Kelvins de Hāns. Foto: Zuma Press/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas vienības pēc drafta un pirms brīvo aģentu perioda turpina veikt spēlētāju apmaiņas darījumus.

Karolīnas "Hurricanes" aizmainījusi aizsargu Kelvinu de Hānu un jauno talantu Aleksi Sārelu uz Čikāgas "Blackhawks", pretī saņemot vārtsargu Antonu Fošberju un aizsargu Gustavu Forslinju. De Hāns pagājušajā sezonā piedalījās 74 spēlēs, izceļoties ar vārtiem un 13 piespēlēm. Viņš palīdzēja "Hurricanes" sasniegt Austrumu konferences finālu.

Sārela, kurš Stenlija kausā aizvadīja vienu spēli Karolīnas rindās, sezonas lielāko daļu pavadīja fārmklubā, kļūstot par Amerikas Hokeja līgas čempionu. 69 mačos viņš sasniedza karjeras rezultativitātes rekordus – 30 vārtus, 24 piespēles un 54 punktus. Savukārt 17 izslēgšanas mačos viņa kontā 15 punkti.

Fošberjs aizvadījis 45 spēles NHL, bet aizvadītajā sezonā viņš sargāja "Blackhawks" fārmkluba vārtus un tika galā ar 91,9% metienu. Savukārt Forslinjs karjeras laikā aizvadījis 122 NHL mačus, kuros guvis astoņus vārtus un pievienojis 19 piespēles.

Uzbrucējs Raiens Hārtmens aizmainīts uz Dalasas "Stars", bet Filadelfijas "Flyers" pretī saņēmusi uzbrucēju Taileru Pitliku. Hārtmens sezonu sāka Nešvilas "Predators" rindās, 64 spēlēs izceļoties ar 10+10, līdz tika aizmainīts uz "Flyers", kur aizvadīja 19 mačus un sakrāja sešus punktus.

Tikmēr Pitliks aizvadīja 47 spēles, kurās guva astoņus vārtus un pievienoja četras piespēles. 27 gadus vecajam uzbrucējam līgumā palikusi vēl viena sezona, kamēr Hārtmens 1. jūlijā kļūs par ierobežoti brīvo aģentu.

Tāpat "Flyers" pagarinājusi līgumu ar aizsargu Trevisu Sanheimu, kurš nākamo divu sezonu laikā saņems 6,5 miljonus dolāru. Arī 23 gadus vecais hokejists pēc dažām dienām būtu kļuvis par ierobežoti brīvo aģentu. Aizvadītajā sezonā viņš piedalījās 82 spēlēs, kurās guva deviņus vārtus un izdarīja 26 piespēles, abos rādītājos sasniedzot karjeras rekordus.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/chicago-bl...
https://www.nhl.com/news/ryan-hartm...
https://www.nhl.com/news/travis-san...

  +1 [+] [-]

, 2019-06-25 09:09, pirms 5 gadiem
Nācās izmantot Karolīnas mājas lapu ,lai saprastu par ko runa.Fošberju par Forsbergu vēl pratu pārtulkot.Tik daudz sporta centra gudrie skribenti mani ir iemācījuši zviedriski.Jaunatklājums bija Forslinjs.
Canes Acquire Forsberg, Forsling from Chicago(no Karolīnas mājas lapas.)

     [+] [-]

, 2019-06-25 11:31, pirms 5 gadiem
Laba maiņa priekš Chicago BlackHawks!
No Forsberga jau gaidiju kad tiks beidzot valja!

GG BLACKHAWKS!!!