Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Predators" ģenerālmenedžera prioritāte ir Jozi līguma pagarināšana

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Predators" ģenerālmenedžera prioritāte ir Jozi līguma pagarināšana
Romāns Jozi. Foto: EPA/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas kluba Nešvilas "Predators" ģenerālmenedžeris Deivids Poils, kurš vienību vada kopš tās pirmssākumiem, izteicies, ka galvenais vasaras uzdevums ir pagarināt līgumu ar komandas kapteini Romānu Jozi.

"Kad mums izdosies panākt vienošanos, būsim atrisinājuši vairākus jautājumus uzreiz, kas saistīti ar nākotni. Līguma parakstīšana – tā ir mūsu prioritāte numur viens," pauda Poils. "Predators" pirms diviem gadiem spēlēja Stenlija kausa finālā, bet šajā pavasarī komanda zaudēja jau pirmajā kārtā. Nešvilas aizsardzības līnija tiek uzskatīta par vienu no labākajām visā līgā.

Jozi, kurš pēc dažām dienām atzīmēs 29. dzimšanas dienu, aizvadītajā sezonā piedalījās visās 82 spēlēs, izceļoties ar 56 punktiem. "Predators" kapteinim bija piektais ilgākais spēles laiks starp visiem NHL spēlētājiem. Viņa līgumā vēl palikusi viena sezona, taču jaunu vienošanos iespējams noslēgt jau no 1. jūlija, tādējādi lietas atrisinot daudz ātrāk.

Šveices izlase piedzīvoja zaudējumu pasaules čempionāta ceturtdaļfinālā, pēdējā sekundē izlaižot uzvaru pret Kanādu un pēcāk piekāpjoties pagarinājumā. Jozi astoņās spēlēs izcēlās ar 1+5. Duelī pret Latviju viņš ar metienu no distances piedalījās uzvaras vārtos.

Izmantotie resursi:
https://theathletic.com/985555/2019...