Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Ots beidz karjeru un kļūst par "Blues" treneri

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Ots beidz karjeru un kļūst par "Blues" treneri
Stīvs Ots
Foto: AFP/Scanpix

34 gadu vecumā punktu spēlētāja karjerai pielicis uzbrucējs Stīvs Ots, kurš kļuvis par Nacionālās hokeja līgas kluba Sentluisas "Blues" galvenā trenera palīgu.

Laika posmā no 2002. līdz 2017. gadam Stīvs Ots pārstāvēja piecas Nacionālās hokeja līgas komandas (Dalasas "Stars", Bufalo "Sabres", Sentluisas "Blues", Detroitas "Red Wings" un Monreālas "Canadiens"), aizvadot 848 spēles regulārās sezonas ietvaros. Viņš guva 109 vārtus un savāca 288 punktus, kā arī 1555 soda minūtes. Tāpat Ots pārstāvējis Kanādas izlasi 2010. gada pasaules čempionātā.

34 gadus vecais uzbrucējs, kurš Sentluisas "Blues" rindās pavadīja divas ar pusi sezonas, licis punktu spēlētāja karjerai un atgriezies organizācijā kā treneris, kļūstot par Maika Jeo asistentu. "Laukumā viņš bija cīnītājs, kurš neatdeva nevienu laukuma centimetru, un tādu pašu enerģiju gaidu no viņa arī tagad," norādīja Jeo, kurš par galveno treneri kļuva tikai šajā sezonā, kad Ots pārstāvēja Detroitas "Red Wings" un Monreālas "Canadiens", tādējādi viņi nav strādājuši kopā.

"Starp komandas biedriem viņš tika vērtēts ļoti augstu, un domāju, ka tas treneru štābam būs ļoti noderīgi," turpināja Jeo, kurš aizveda Sentluisas "Blues" līdz izslēgšanas spēlēm, kaut komandas vadība sezonas beigās aizmainīja līderi Kevinu Šatenkirku.

"Lepojos ar to, ko paveicu laukumā kā spēlētājs, un ar tādu pašu attieksmi vērsīšos arī pie trenera karjeras," norādīja Ots, kurš pazīstams kā viens no labākajiem provocētājiem. ""Blues" organizācija man ir īpaša, un nevaru sagaidīt, kad varēšu spert nākamo soli savā karjerā." Karjeras lielāko daļu uzbrucējs gan pavadīja Dalasas "Stars" rindās, kas viņu 2000. gadā draftēja pirmajā kārtā.

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

     [+] [-]

, 2017-05-26 00:34, pirms 7 gadiem
Uz laukuma ar gudrību vai prasmēm neizcēlās, acimredzot viņa uzdevums būs provocēt pretinieku trenerus.

     [+] [-]

, 2017-05-26 11:06, pirms 7 gadiem
Šitas kadrs vienā spēlē nolaizīja pretiniekam ģīmi. Interesanti ko gan tāds treneris var iemācīt?