Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Bļugers un citi jaunie "Penguins" hokejisti ziedo pārtiku maznodrošinātajiem

Rolands Eliņš

Bļugers un citi jaunie "Penguins" hokejisti ziedo pārtiku maznodrošinātajiem
Teodors Bļugers. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Latvijas hokejists Teodors Bļugers un trīs citi NHL kluba Pitsburgas „Penguins” spēlētāji ziedojuši 500 picas, kuras Pitsburgā nogādātas vietējām sabiedriskajām organizācijām, lai koronavīrusa pandēmijas laikā palīdzētu maznodrošinātajām ģimēnēm.

„Penguins” paziņojumā norādīts, ka akcijā iesaistījušies komandas hokejisti Teodors Bļugers, Tristens Džerijs, Sems Lafertijs un Džons Marino. Visi četri ir jauni spēlētāji, viņi visi ir „Penguins” sastāva algu saraksta apakšā.

Sadarbībā ar vietējo picēriju četri „Penguins” hokejisti ziedojuši un nogādājuši 500 picas piecām sabiedriskajām organizācijām Pitsburgā. Picērija „Pizza Den” hokejistu soli atbalstīja, no savas puses pievienojot vēl 500 picas, kas nogādātas sabiedriskajām organizācijām.

Pārtika tiks izmantota, lai koronavīrusa pandēmijas laikā palīdzēt maznodrošinātajām ģimenēm un tiem, kuriem tās trūkst. Kā spēlētāju mērķis tiek norādīts palīdzēt ar pārtiku bērniem un viņu ģimenēm, kuriem ierastajos apstākļos bijušas nodrošinātas ēdienreizes skolās vai sabiedriskajās iestādēs.

„Esam lepni par mūsu spēlētājiem, kuri turpina pieteikties palīdzēt Pitsburgas sabiedrībai,” kluba paziņojumā citēts „Penguins” prezidents un izpilddirektors Deivids Mourhouss. „Šajos grūtajos laikos ir svarīgi, ka mēs visi cenšamies būt kopā un atbalstām tos, kurus ietekmējusi pandēmija.”

„Penguins” laikā, kad NHL sezona apturēta pandēmijas dēļ, ziņojusi par vairākām aktivitātēm ārpus hokeja, iesaistoties vietējās sabiedrības procesos. Nesen arī tika uzsākts sezonas biļešu abonementu īpašnieku aptaujas process, kurā klubs izrāda interesi par savu līdzjutēju veselību un labklājību ar personiskiem zvaniem, ko veic „Penguins” hokejisti un treneri. „Penguins” ir gandrīz 500 sezonas abonementu īpašnieku.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/penguins/news/p...